Build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... VeT!YZaabb
Základem funkčnosti buildu je:
- co nejvyšší atack speed kvuli spawnování fetishů (všechny paragon body jsou v IAS), stává se dost často, že běhám i s 10+ fetishema
- +XY% fire dmg všude kde to jen jde
- enchant itemů na spely, které používá tedy Fetish army dmg, firem bomb dmg, firebats dmg
Viděl jsem už dost buildů nejen tady na forku, ale nějak pořád nechápu, proč si dáváte do svých buildů spely, které dávají +cold/poison atd., když pak většina používá fire nebo physical. Přijde mi to nesmyslné upřímně řečeno tlačit na gearu + nějaký druh dmg a potom chodit s jedním spelem, který tento dmg využívá a zbytek mít v něčem jiném:/ Samozřejmě je to můj subjektivní názor.
Způsob zabíjení monster
Trash:
- vše až do testovaného T4 (trash T5 a T6 nebude moc odlišný):
SW - SH - piranhado - spam firebats do piranhada
Elitky:
- jsou dvě možnosti, buď stejným stylem jako trash s tím, že občas se může na vyšším tormentu stát, že umřete, nebo bezpečněji z dálky s tím, že bose zabíjíte pomocí fetishů +pyrogeist+piranhado
SW - SH - piranhado - 3xpyrogeist - spam firebats do piranhada s pravidelným obnovováním pyrogeist
Gear:
Můj současný gear: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yaka ... ro/1448572
BN ukazuje ty staty dosti podivně, takže uvedu na pravou míru, že DMG v této chvíli ve hře bez buffů mi ukazuje 950+DPS. Defakto na každém možném itemu mám +dmg k jednomu ze spelů, které používám čímž se celý efekt ještě zvyšuje samozřejmě. Zároveň jsem někde na +70% fire dmg (nemám +FDPS na necku, nemám SoJ s +fire dmg a ani jeden roll na itemech není +20% takže na zlepšení je opravdu ještě hooodně prostoru, stejně tak craftovaná zbraň se mi i přes 3 pokusy zatím nechce rolnout nad 2000dps a aspon +19% fire dmg).
Modifikace:
- vzhledem k tomu, že cast 3xfire bomb Vás na zbytečně dlouhou dobu nutí zastavit pohrávám si s myšlenkou vyměnit tento spell za Locus swarm s poslední runou na fire dmg. Jenže při boji s elitkami nebo rift bosem na vyšší obtížnosti si zatím nejsem jist, zda to bude až tak efektivní... Na nižší T1 nebo T2 je to asi jedno.
- lze se hodně kreativně vyřádit v pasivkách, pro build jako takový je více méně podmiňující pouze jedna a to Fetish sycophants, ostatní jsou volně měnitelné
- stejně tak s postupujícím gearem dojde určitě k nějakým změnám, pokud se mi podaří dropnout například zunimasa set nebo itemy na +pet dmg, ale to samozřejmě taková teorie co by kdyby...

Silné stránky:
- všechny útočné spely generují fetishe
- všechny útočné spely profitují z +fire dmg na itemech
- máte 2xmožnost úteku díky spirit walku a pasivce což minimalizuje možnost smrti
- pokud nechcete, nikdo do Vás nikdy nemlátí, Fetish army odtankuje bez větších problémů i rift bose
Slabé stránky:
- žádné jsem nenašel, pokud někdo najde budu rád, je mi to až divný, ale tenhle build snad nemá slabinu kromě gearu, který na to musíte nadropovat a craftů jako je například zbraň, kde holt je potřeba farmit lege materiál z dvou rarek, které tam fakt skoro nejsou:(
- nedochází mana, je tam veliký dmg burst a stejně tak je tam opravdu veliký dmg over time když se potřebujete hýbat delší dobu, neustále se kolem Vás pohybuje 5-10 fetishů, kteří odtankují cokoliv atd..
Za případné náměty na vylepšení budu samozřejmě rád, jak s tím člověk hraje tak je na to zvyknutý a časem získá pocit, že nic lepšího neexistuje, což většinou samozřejmě bývá chybné:)
Y