Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Lecitel
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lecitel #2310
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od Lecitel » 18.04.2014, 12:39 hod.

A to se mě Mdmt snažil udržet bublinama a nic, došel mu spirit a mě potom HP :-(

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 18.04.2014, 12:43 hod.

škoda, no dneska mužem dát klidně t1/2 než dojde Frozen z hospody pak dáme T6 :D

rád bych ještě poladil wizku ještě chybí gear ať máme nějakého dalšího dmg dealera, je to docela zábava vybavovat char, protože mi přijde že jsem se s barbem už tak 2 týdny nikam nepohnul

asi udělám dalšího nějakého pořádného tanka
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 18.04.2014, 12:46 hod.

... můžu říct, že mě to taky pěkně naštvalo , úplně stejný jako jsi umřel v descre naposledy ty ( myslím ještě před maltíkem ) ... Prostě celou dobu to v pohodě jede, žádný náznaky problémů, žádný lagy ani DC ( nemluvím o fps dropech, to je bohužel v riftech už folklór ) ... A pak DC samozřejmě u elity ... Navíc se to sešlo samozřejmě ve chvíli, která skoro nenastává ... Otevřeli jsme rift a já tam skočil s lečem, hned u vchodu elita, v tu ránu lečo DC, frozen s barbarem a sukvos s WD ve městě ... Lečo okamžitě pod nohama descre a během 3s měl HP tak na 30% ... V tu chvíli jsem si toho všiml a začal házet štít pro partu ... A jako myslím si, že jsem ho udržel živýho dobře dalších 10s ( dokonce se mu HP zvedali ) ... Jenže pak mi došel spirit a bylo to v prde*i :-(( ... ve chvíli kdy tam doskočili kluci, tak elita byla za 5s dole ... Prostě opět kombinace úplně na ho*no, kdyby jsme tam byli všichni, tak by to 100% přežil ... asi by to fakt chtělo zauvažovat o TSku, i kdyby jsme to jen měli mít na hubě a skoro to nepoužívat, protože kdyby jsme jej teď měli, tak by taky přežil ... bohužel jsem DC stihl napsat pozdě, měl jsem so dělat s házením štítu a celkově sám se sebou :-(( ...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 18.04.2014, 12:50 hod.

RIP chlape...
K tomu tsku, hraje s naama i někdo kdo nemůže mluvit, ale fakt mockrat pomůže, když aspoň poslouchá, da se zareagovat o dost rychleji...

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 18.04.2014, 12:55 hod.

... jj tak to myslím ... já bych taky reálně mohl říct pár slov za večer, ale teď by to úplně stačilo ... btw. - teď absolutní OT - Kuki ty jsi z Veverské Bítýšky?:-) ...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.04.2014, 12:59 hod.

Lol jak to vis?:-D

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 18.04.2014, 13:04 hod.

tsko mužem pustit ale fakt to budu jen poslouchat (hraju v obyváku) navíc myslím že když mám dc tak mě osobně prostě vypadne celej net, neházím vinu na blizz, u blizu spíš mívám lagy hraničící s dc, poslední dobou docela trvá odpojení

je to blbé někdy se to prostě sejde, už jsem několikrát zažil elitku hnedka u vchodu nebo u portu, dost jsou i rozdíly jak se to komu načítá, já už tam jsem a někdo dojse za 10 sekund po mě, přitom vidím kolečko že se portuje ale není tam

jinak mi přijde že některé dc jsou jako bugy docela často právě u desecatoru, nebo když mi padne legenda, nebo když se hrabu v truhle ve městě a asi je nějakej bug u mathaela protože tam mi padá grafika (ikdyž mám ati a ne nvidia)
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 18.04.2014, 13:17 hod.

... jj ono to by to určitě nevyřešilo všechno, ale třeba teď by to možná pomohlo, protože takto kluci ani nevěděli, že se něco děje a třeba fr když skočí, tak je tam za vteřinu ...
... a Kuki to víš, jsi profláklej široko daleko po jihomoravským kraji :-))) ... ale ne vážně - kdysi hodně dávno jsi to někde napsal a mě to utkvělo v paměti, protože jsme skoro krajani, jsem z Kuřimi ... a manželka má několik známejch v Bítýšce ( to víš, že první na co jsem se jí ptal bylo jestli s někým z nich spala :-)))) ....

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 18.04.2014, 13:21 hod.

No lol, se někdy zastav.:)
Kuřim moc oblitanou nemam. Jen na školu jsem tam chodil.

Jinak elitky u vchodu je fakt humus....

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 18.04.2014, 13:33 hod.

RIP :/

Tohle jsou situace, ktere obcas vzniknou a proto mi nekdy leze na nervy, kdyz parta nechodi po kupe. Proste pred riftem seradit a dovnitr vsichni najednou, kdyz nekdo prodava tak vsichni, apod. Jenze, sam to vic nez casto porusuju a uz jsem tak parkrat zpusobil neprijemne situace, tak se snazim hlavne za sebe na to myslet
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 18.04.2014, 13:38 hod.

... njn v tomto máš pravdu, okamžitě jsme si říkali, že příště čekat na bárbí ( navíc ta naše má pokřik na globy ) ... kdyby tam byl, tak se to ustálo ... ale víš jak to je ... a to si troufnu říct, že obecně hrajeme extrémně při sobě, máme to vysloveně postavený do koop hry ... ale tak hold doteď jsem měli ve zvyku čekat za dvěřma v riftu ... odteď budeme čekat před nima :-)) ... prostě chybama se člověk učí, a je fakt, že na t3+ už to prostě jedno není ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 18.04.2014, 14:07 hod.

prvně ve městě nahodí barb wc všem skočí jako první a ostatní hnedka za ním, holt musíme chodit pokupě, sell je potřeba dost často když člověk sbírá šrot na craft

PS: dost často jsem si všiml že je někdo tak daleko odemne že nemá wc nebo mám problém ho na něj hodit takže i na to bacha (fakt se snažím aby ho měli stále všichni), ten armor + 10k regenu je hodně znát
Obrázek Obrázek

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 18.04.2014, 14:19 hod.

Můžem to dělat že se sejdem před portem a nabufujem se a pujdem si pro Lege a FS :-)

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 18.04.2014, 14:32 hod.

... tak mě se na dnešní večer už chladí doma v lednici dvě bohemky, takže já dneska budu rozhodně nabufovanej :-))) ...

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 18.04.2014, 14:47 hod.

Tak to pak nepotřebujeme barbara, když se každý nabufuje z domova :-)

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 18.04.2014, 14:57 hod.

Tak to si taky neco přichystám na večír :D

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 07:08 hod.

tak dneska budu asi dřív, uvidím jak vydržím, momentálně slaměný vdovec takže víc času na hru ale i povinnosti uvidím jak to budu stíhat :D

nějaké pěkné dropy včera???
Obrázek Obrázek

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 22.04.2014, 08:53 hod.

nene nic extra, jen mam nove dve 70tky :-)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 22.04.2014, 09:15 hod.

super... no já jak budu hrát odpoledne tak než dojdete budu expit, pak bych dal nějaké t2+ rifty
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 22.04.2014, 10:03 hod.

Jinak včera jsem dojel toho crusadera na 70 s pomocí lečitele a můžu říct, že paráda, takže ho možná dneska prubnu v partě.
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“