Fraxinus: Zas by bylo zajímavější, pokud by se jel pouze ten craft, tak sledovat, co se komu povedlo/nepovedlo ukuchtit

Moderátor:Dark_Deamon
Ale tohle by se ti stát nemohlo, protože kvalitu craftu ovlivňuje ilvl předmětu + lvl postavy.Fraxinus píše:Dark_Deamon: Kdyby jeli všichni jen crafted předměty, tak bych se hodně asi obával toho, že si v 1. aktu nakřečkuju gemy na craft a pak udělal třeba u té sorcky wandku hned na 2. akt....a tam required level - 40. To by byl pocit á do p****.
Přesně s tímto vědomím jsem navrhoval právě tu Sosu s desert mercem. Losoval by se build a druh aury. A jak jsem psal...dokud by člověk neudělal craft pro danej slot, tak by ho měl prázdnej. Myslím, že Sosa by byla schopná to aspoň v 1.aktu ukouzlit nějakým low spelem. Pak už by teoreticky mohl přijít na řadu nějakej ten craft.Attia píše:pokud bych chtěl jet only craft postavy, nejvíc se mi líbila ta verze, že by se dala pevná postava, třeba ta sorcka + desert merc, a losoval by se jen build a tip aury, pak by byly pravidla pro všechny stejný a rozhodoval by um a štěstí na craft...
nelze ale aby s pravidlem "only craft" soupeřil melee barbar kterej nemůže craftit zbraň se caster sorckou...