battle net ucet a cd key
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jak ti odepisou dej vědět a pokud nic, tak se mi ozvi a poladime to.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: battle net ucet a cd key
Cituji: Prodej, distribuce a užívání software se řídí Autorským zákonem č. 121/2000 Sb. Podle platných právních norem České republiky není software považován za zboží a nevztahuje se na něj možnost reklamace nebo vrácení bez udání důvodu tak, jak je tomu například při objednávání běžného zboží z internetových obchodů.Punky píše:a este jedna vec, neviete ci sa vztahuje zakon o vrateni tovaru kupeneho cez interenet do 7 dni bez udania dovodu aj na taketo veci? podla mna by sa malo nie?
EDIT: Pak také záleží na podmínkách e-shopu, kde jsi licenci koupil. Pokud nemají výslovně uvedeno jinak, platí viz výše.
Jo diky Kuki, uvidime, ten chat je ale "online" len od 10AM pacifickeho casu, takze to mozem riesit az vecer
MrMongus: diky... zaujimave no
MrMongus: diky... zaujimave no
- Kuki10
- Globální moderátor
Řešil bych to pres ticket. Zatím dycky úspěšně.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
no ako som pipsal uz predtym na page1... podal som ako prve ticket, tam mi dosla (zrejme) automaticka odpoved, ze to mam riesit cez chat/phone toto. tak som dal chat kde mi to hodilo et na to ze ma niekto kontaktuje cez chat 1 minuta ci kolko. cakal som tam snad hodinu a nic. tak vravim, dnes to skusim este raz vecer
chat maji rozbitej,zrovna ted jsem ho zkousel a nic,potom redirect na ticket...
no chat by mal podla toho co pisu na strankach fungovat len v case od 10Am do 6PM pacific, co je tusim ze od 7dmej alebo 8mej vecer u nas, takze to ze momentalne nejde, je oki 

aha,ale proc to psalo ze cekaci cas "do 1 minuty" ? klamani zakaznika 

tak zrejme sa musim ospravedlnit za zavadzanie Alfajk... pretoze v rpaci som narychlo pozeral na US battlenet a tam mali ten cas 10AM-6PM pacific a mne to vtedy nedoslo... a teraz som sa prihlasil na EU battlenet a tu pisu ze chat je dostupny 10:30AM - 6:30PM BST... co uz teraz samozrejme nestiham
takze si zrejme mal pravdu ze im chat nefunguje

tak posun... konecne som sa spojil cez chat so zamestnancom blizzu... checkol account, checkol cd key ktory mam z eshopu... a povedal ze je invalidny
tak som ten chat preposlal do eshopu, som fakt zvedavy... nakolko mi chlap tvrdil v maily ze cd key je zoscanovany urcite dobre

- Kuki10
- Globální moderátor
Dej pak vědět dyztak na ne vlitnem.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
tiez som sa normal zacat aj tesit na to riesenie (kamos dokonca apeloval aby som od nich chcel odskodne vo dorme 2. cd keya
) ale nakoniec 2 telefonaty a vec je vybavena... doslo k zamene z ich strany pri pismene C a G pri scanovani kodu. akurat ze chlapik ktory to ma na starosti mi povedal v utorok, ze to skontroloval a ze kod je ok... a dnes sa mi priznal do telefonu, ze to nespravil osobne, ale nechal to na nejakeho skladnika-brigadnika a ten ze mu povedal ze "sefko je to ok" (urcite bez toho aby sa na to vobec pozrel)... alebo tak nejak som si to predstavil pri skusenostiach s brigadnikmi
tak som mu este podakoval a poradil, aby nabuduce radsej naozaj spravil osobne to co povie, lebo keby sa niekomu velmi chcelo, mohol by to aj inak riesit ako ja