HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814
Re: HC Mumik a jeho brečící koutek

Příspěvek od Ride » 09.05.2014, 10:52 hod.

podle me je 2,5h/den dost, protoze to je kazdý den. Málokdy ne. Pokud u toho někdo tráví víc, tak samo jeho vec, ale podle me není něco v pořádku. Mě žena občas nadává, že su závislák jak prase a má NAPROSTOU pravdu, protože u toho sedím skoro každý večer jak ... Jediný proč mám klid je, že nepařím před děckama, ale večer nebo když spí po obede. nedokážu si představit, že bych byl tak tupej a místo toho, abych lítal venku s prckama (1 a 3 roky, takže si to užívám) bych seděl u kompu a pařil třeba 10hodin nebo že bych si nešel 3x/týden zabouchat do posilky :-)

zapařit si třeba celý dopoledne - proč ne, ale jednou za čas. Ne každý den. nebo mít práci, kde není třeba pracovat, ale stačí sedět a pařit a jestě brát 25k+ ... to bych bral :-D

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 09.05.2014, 11:29 hod.

Hm, podle mě jsi v bodě, kdy se ti budou upgrady nacházet už docela těžce. Pokud jsem to správně pochopil, tak hraješ už T4. To už je docela vysoko...Nejde o to, kolik hodin člověk denně hraje, ale jak často najde upgrade. Když uděláš čerstvou 70, tak najdeš upgrade co 10, nebo co 20 minut. Měniš rare za lepší rare, lepší rare za nic moc lego, atd...po nějaké době se dostaneš do stadia, kdy najdeš upgrade co 2 hodiny hraní, pak co 4 hodiny, pak co 8 hodin, atd, atd...až jednoho dne tvoje postava dospěje do stadia, kdy budeš nacházet upgrady třeba co 100 hodin, nebo i více..to tak prostě je. Samozřejmě to není takhle nárazově...já třeba s barbem odehrál nějakých 60 hodin a furt nic a pak najednou během 5 hodin jsem na něj udělal 3 upgrady. Myslím si, že je to takto dobře. Samozřejmě hraju pro dropy, ale baví mě i kosit mobky, takže když najdu upgrade co 20 a více hodin hraní, tak se nic neděje a je to tak dobře. chci, aby mi hra vydržela tisíce hodin, k čemuž má podle mě ty nejlepší předpoklady...ale tak takhle to mám já :)
Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.05.2014, 12:35 hod.

čéče s tím souhlasím. Osobně vim, co me na postave pali a co musim vylepšit a že to potrvá ... jenže by se to nemelo přehánet a u me je to přehnaný.

Jediná vec, co mam na barbovi z dropu je leoric prsten a milášek. Oba ringy teda. Jinak nic a to se mi trochu nelíbí. Ono těžko uvěřit, ale jak dlouho hrajeme Diablo? A me jeste nepadla např. ta tupá IK zbroj. Nikdy. A takových předmětů je bohuzel víc. Nechcu aby to sypalo ja na bezicim pase, ale ... aspon malinko by se to zlepsit mohlo.

Co mi padlo:
Barb 1 - 2x ring
Barb záloha - obe zbraně
DH Vájo III (hlavní postava - bývalá) - Toulec, bouchačka + stone of jordan
DH Vájo II - Amulet, lege ring a gatě.
WD jen tak pro srandu - bouchačka, helma (ta dropna pri hrani s barbem)

a to je všechno. Vzdycky jsem mel hlavní postavu DH, ale s tím jak mi to padalo a při zvedající se obtíznosti jsem se rozhodl, ze barb bude bezpečnější a taky proto, ze na neho ring mám a na DH ne. A upřimně bez Grandeira to moc nejde (myslim vyssi T). Pak se vylepsuje tezko a obcas - jako zrovna ted se mám na to chut ...

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.05.2014, 12:41 hod.

Jinak jak chodím public T3 a T4 tak je to supr. Vetsinou naprosto v poho hráči, jen na T4 vcera nikdo nebyl :-(. Ale dneska to pude :-)

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 09.05.2014, 12:42 hod.

V tom případě si myslím, že je to jen smůla a že se to musí co nevidět otočit a něco dobrého ti prostě musí padnout.
Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 10.05.2014, 09:51 hod.

včera supr pařba - rifty T4. Jinak jsem jel na tuhle obtiznost 4 a padla 1 lege, kterou jsem vymenil za pouzitelný prsten pro WD.

Hra - SUPR, Drop - klasická trága, kromě na T1 droplý zajimavy boty DH (ty Marauder's Treads DEX+VIT+nic zajimavyho), ale bez ALL a to se mi tam nenabizi na dodelaní, takže podle mě na totál prd - teda pokud bych mel ambice zkoušet vyšší T než 3, kde to podle mě bez 1500all+ nejde.

EDIT - a do setu nic nemam + TEN ring taky ne - GRRRRRRR, takže budou zatím u ledu :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 10.05.2014, 12:08 hod.

po miliontym +1 pokusu mam konecne miláška. OUJÉÉÉ

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 13.05.2014, 15:53 hod.

Sakr cim vic hraju, tim vic me to neba. Divny. Asi jsem přepařenej :-).
Dneska dopo T3 a 4 hodiny pařby - drop 4 lege??? jak jsem vyzvednul prcka ze skolky a dal ho spat, tak mi to prineslo stestí, protoze na T1 mi to padalo jak o zivot. za hodinu co spal vic lege. A to jsme to T3 krajeli hodne slusne, dycky to byla parta typu wiz+wd+wiz/wd+ja.

BT set na DH-jsem stestím bez sebe, je to supr, nemusim se bat vybuchu. Navic mam na nem jeste jedny boty do zalohy a jsou slusny (na Monkovi). Dokonce tam muzu vytočut ALL, ale holt jsem na to vyfachnul suroviny a prd. Zas - předelavas VIT, tak co se ti nabidne? Vit+vit. Dal Vit+regen. A tak je to porad, to me muze urvat koule.

No asi to hrani zas omezim, budu se vic tesit na moštování čehokoli a nebude me tak s*at ten drop. Ale na druhou stranu, když přestanu pařit a du do bouchárny, tak si stačí vspomenout na drop z hned se dobre cvičí, doporucuju :-)

DH Vajo II fire - toz jsem myslel, ze uz je k necemu, ale ted me brzdí DMG. Musim nejak zlepsit. Bopjuzel jedina vec na zlepseni padla jinemu DH a zrovna ju potreboval. Tak dobre, ze mu padla :-)
DH Vajo III blesk - zatím bez pokroku, potrebuju jinou bouchačku a ta se bude špatně gamblit (Kridershot)

Toz zitra hura na to :-)

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 13.05.2014, 16:08 hod.

Tak omezíš to, nebo hurá na to? :lol:
Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 13.05.2014, 16:23 hod.

oboje. Pracuju ted PA,SO,NE, tak mam jeste 2 dny volno. Dam si poradnou dopolední závislost a pak to zas omezim na vecerní klasiku :-)

EDIT: Tak jsem se rozhodl, ze na drop kašlu a budu to brat s usmevem :-) :-) :-) . Je to jen hra.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 14.05.2014, 17:44 hod.

dneska mi padly 3 setky behem 30 minut? Spis 10minut. Nechapal jsem.

1x pekna Natalka - DH Vajo II
1x BT amulet - FS
1x Helma Marauder´s Visage - FS nic moc, ale je pouzitelna. Asi si ju dokazu predstavit o 100%lepší, ale kdo by se zlobil?

Nechapu jeste ted, tohle mi stačí na měsíc :-D

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 14.05.2014, 17:58 hod.

No vidíš Ride! Hurá, já jsem ti to říkal, chlape, že to přijde! :-)
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 14.05.2014, 18:02 hod.

Doufám ze budu sdílet tvé nadšení i já.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 14.05.2014, 19:17 hod.

Gratulka k dropům. Kuši můžeš ještě vylepšit, když se ti zadaří, tak bude mít okolo 2700 DPS...

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 15.05.2014, 14:47 hod.

zkousel jsem vylepsit ring a utratil jsem 12M a CRT dmg nikde. Crt sanci nechcu, je tam na úplný hhh a stejne se nenabídla. Kazdipadne tenhle build nedava moc dmg, musim na tom zapracovat.

jinak levlim jeste jednoho DH, ale tam se vubec nedari. 2x jsem debil dostal IK a ani nevim jak. kdyz nekdo pudete protahovat, toz bych se pridal - aspon na par lvlů

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 16.05.2014, 08:52 hod.

nejaký výpoty:

barbucha - nemá cenu komentovat, žádný pokrok. Bez IK beltu se nehnu :-), max je teda T4, vic jsem tankovat nepokoušel.

DH - vájo III fire
uspěchy - drop nových rukavic, který jsou supr, malilinko lepší bouchačky a konečne použitelná helma
neuspechy - uprava BT bot (ma je Monk a de tam ALL, problem je už 15M co me to stalo a prd) + rukavic, kde se ta CD prostě nedaří. I přes utrácení shardů za pásky ten BT lvl70 pořád nemám (už jsem asi překročil 15k). pak pořádnej amulet a bouchčku s fire a je to :-)
Otázka pak je, jaký tohle může jít T. ma to rezervy, ale me to takhle baví.

DH Vájo II blesko
naní tak náročný na spotřebu hatred, ale sakr, zda se mi to nebo je ten bleskoš totál nepoužitelnej??? Jasny mohl bych sraftnout CD na AMU a nemá SOJ a Natal prsten by mohl mít místo regenerace live třeba VIT nebo ALL ale jak s ním testuju, tak je takovej jalovej a ja odmítám, že by byl na DH použitelnej jen fire.

Vájo další - 2x jsem RIPnul, tak není pořád vyexpeno na 70, ale pojedu ho asi na cold nebo jed. Myslim, že na Cold mam hodně slušnej Amu, tak asi to.

mam myšlenky jako:
DH, kde bude hlavní utok jen elemental arrow, ale na to musím mít luk a pak jako sekundár sentry + set. ten už v nejaký verzi mám. Neco je sice sotva použitelný, ale je to.

DH kde bude jediný útok claster - ale problém je regen hatred, který zajistím na zbroji+bouchčce+toulci + pasivka blood vengeance. Akorát jsou problém glóby a ja nevím, jestli je možno jich nějak vutvářet tunu (to umí jen WD nebo kdo? fakt nevím)

DH který bude mit kombo kalamita + multishot (asi best pro DH vůbec, ale i pro celou partu)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 17.05.2014, 21:43 hod.

posledni dobou jsem se to snazil brat optimisticky, ale to NEJDE

- aby panáček dropl Raekor´s set za 10 minut, tak to je na me moc. Kur*a p**a co mi droplo na barbuchu? 1 helma, druhou mi dal Black. Znate me, každýmu přeju jen to nej, ale co je moc, to je moc. A me nebaví hrát pořád s např. Sauronem a i jinyma, protoze mi davaj vše co dropnou, protoze ja nic nemam. Mame podobný paragony, tak to nebude o delce hry. A zas a opet me to pekně sejří.
- Hraju DH. Se přihlásím do hry. Hrajem nejaký čas a první lege co mi padne je ... bouchačka pro WD. Pak padaj veci uz s dex. večer ten den zase to samý, ale tentokrát bouchačka pro monka. Jako ať mi jeste chvilu nejakej vokurka vyklada voloviny, ze je ten drop uplne ok. je to buglý jako prase.
- hraju, zabuju elitu. Drop 0. tak čekám 10 sec a pak neco vypadne - vidím jak se to z ní vyprdne a taky vidím záblesk světla, jenže až se to obeví na zemi, tak mam modrou nebo zlatou. ten zablesk nevidim vždycky a hraju s vyplým zvujem tak tón nevím jestli je. Nebo si to nejdo rozmyslel???

- že mi hra padá do win, kdy alt tam se vracím do hry už ani nekomentuju. Vse mam vypnutý a nikdy mi to nedelalo. Ted jednou za řerněme 15 minut, tak hraju jak ... no asi to musí vypadat.

zavěrem chcu jen říct, ze kdyby me ta hra tak nebavila, tak se na nu uz dávno vyprdnu a radeji hraju cokoli jinyho. treba nejaký epic game typu Drakensank (ne online), který me baví moooc, ale takový hry nejsou o tom, že si du na 1,5hod zahrat,. Chce to moooc casu, aby si to clovek poradne vychutnal. Kdyzto u D3 muzes vypnout mozek a proste to bezmyšlenkovitě moštovat.

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 17.05.2014, 22:52 hod.

Uka ? Ale to je logicka hra na to musis hlavou ...
Chces-li ze hry taky neco mit, musis se na krk VIP ACCckarum na krk povesit.
Po konkretnim lootu touzis-li, musis ostatni hrace v parte ke hre stejneho charakteru premluviti ... od toho tu je preci SMART LOOT
No vidis a mas to rozlousknuty :D
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 18.05.2014, 02:42 hod.

pokud ti hra padá do win nebude to tím že máš zaplý skype ? máš orig win ? když sem měl nelegal taky mi to padalo... nemačkáš ten blbinec na klávesnici co schazuje okno ?
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 18.05.2014, 08:24 hod.

nemačkám, skypáka nezapínám ani nic nestahuju, nedělám. nevim proč to začalo dělat.

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“