Buff na drop legendárek zůstane FOREVER

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
HELLERcz
Diablo
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:HELLER#21462
Re: Buff na drop legendárek zůstane FOREVER

Příspěvek od HELLERcz » 23.05.2014, 09:21 hod.

Co chceš po člověku, který ve vanille koupil top equip a měřil si s ostatníma virtuální penis :D a dělal machra. Bez nějaké velké nutnosti hraní jen vybavit postavičku a pak hurá na machrování, jak je OP.

Takovým lidem tyto hry nepatří, raději ať jdou hrát nějaké freemium hry nebo co :D

Taky to nechápu, na jednu stranu brečí, že casual hráčí a bla bla bla ... a sám je "nolifer", jak nazývá i mě .. co hraje denně 6 hodin v průměru ! To je snad i víc, jak já :D to je co říct.
Prostě a jednoduše troll, který celkem dobře vykonává svojí trollící práci.
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 23.05.2014, 09:23 hod.

moc som teda teraz nehral ako je ten buff na drop, ale napr v utorok doobeda myslim som si zapol jeden rift, myslim ze t3, kde mi na zaciatku behom prvych asi 3-4 minut padli 3 setovky a 3 lege... samozrejme, uplne ptakoviny (aj ked jeden set item bol relativne pekny, avsak uplne zbytocny set bonus, ktory vraj maju menit, tak som odlozil do truhly). no a inak co som okrtem toho odohral par riftov, tak to padalo tak normal, ani mi neprisiel nejak rozdiel medzi teraz a predtym... mna to zatial bavi, nemam dropnute okrem IK botiek absolutne ziadny pouzitelny set item, v crafte mozem len Aughilds a tam z 15 pokusov jedny ako tak pouzitelne shouldery, bracery ani na 10 pokusov nic. ringy mam stale dokonca rare... takze ja sa stale mam kam posuvat, pohoda... len je fakt ze to ze padne legendarka vacsinou znamena trash a to je zle... obhajovat to tym ze aspon su FS na craft/reroll je totalna blbost, ten system ako taky je cely zly totizto. a najvacsi fail su 2handed legendarky, to snad nikdy nepochopim

Dava_C
Ancient
BattleTag:avio#2489

Příspěvek od Dava_C » 23.05.2014, 09:27 hod.

Dyť já už nebrečím, hru si teď užívám, protože už žádný kus gearu není nezbytně nutný, pouze by vylepšil staty, každý by chtěl mít BiS, to je logické.

Hellere, ukaž mi příspěvek, kdy jsem machroval za Vanilly s mým gearem, naopak jsem si jezdil svojí sedmičku a na desítku mě dostaly až Crypt runy, radil jsem lidem co a jak s CM i Archonem, což tu může potvrdit dost lidí, takže nevím, kde jsi na to přišel.

PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 23.05.2014, 09:35 hod.

mne sa momentalne nepaci to, ze hram napriklad za wizarda a z 200 legendariek padne jedna wandka a 2x source... 70% two-handed hovadiny :D a wizard hat ziadny. neviem ci je to iba u mna tak ale tento drop by som trochu posilil.

a urcite ako pisal lulinak vacsiu odmenu na vyssi torment... nie "Torment only" legendarky ale napriklad T1-T2, T3-T4, T5-T6 only legendarky. alebo vyssie rolly na nich podla tormentu napriklad T1-T3 410-500 str moze rollnut, T4-T6 480-570 str. Ale to by zase bola "diskriminacia" tych co si vacsi torment este nedavaju.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

limubai
Quill Rat

Příspěvek od limubai » 23.05.2014, 09:40 hod.

A až ti napadají ty tebou chtěné lepší věci za odměnu, tak potom co? Budeš v tej samej situaci přeci, nebo ne? Budeš mít větší číslíčka na gearu, ale k čemu, když si přeci dáváš T6 už teď s prstem v nose. To je dle mého řešení na kratičko s nějakejma lepšíma věcma, daleko více si myslím motivující a hlavně znovuobnovující jsou ty leadery nebo sezony. Hioniči se tam budou moci předhánět a ostatní si to užijou. Pak reset a znova.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 23.05.2014, 09:44 hod.

sgtmajfoley:
nejsi sám, je to tak i u mě, i u kolegy, co hrajeme spolu :D drtivá většina 2H wepny nebo belty.
A ty nápady, co máte(máme) v hlavě, je nás asi víc, ale stejně s tím očividně nic moc nenaděláme .. Blizz vidí jen ty reakce, co chce a co se vyplatí pro něj.
Já teď zkouším Wizznu a klasika, buď 2H zbran, nebo pásek. Tak uvidíme, co popadá v brzké době. Zatím ani jedna Tal Rasha, kterou si přeju :)
Obrázek

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 23.05.2014, 09:47 hod.

naopak, byla by to prirozena motivace jit dal, treba by ty predmety nemusely padat, ale na vyssich T by padaly dalsi specialni craftovaci predmety a pak by bylo mozne po jasne dane dostatecne "zasluze" na vyssim T predmet prerolovat na vyssi stat.
Klidne by hranim vyssiho T se u jednotlivych predmetu plnil jakejsi jejic interni bar, a po jeho naplneni by predmet byl nasledne odemknuty k dalsimu upgrade, proste mit duvod hrat dal a hlavne videt jasnej system, ze za svy snazeni budu odmenen, coz dneska neni.
Kdysi s timhle jednoduchym ale velmi funkcnim systemem prisel Dungeon Siege, a po pravu za to sklizel uspech, protoze hrac presne vedel ze kdyz hraje dal a dal, postupne mu u pouzivanejch skillu nabihaj expy a nasledny upgrade...
Ale to je jen takova babska kecarna ze i casual hrac ma mit pravo byt za svou snahu odmenen a ne mit trauma, ze za 20 hodin co ve svym zivote v poslednim mesici slozite nasetril pro D3 nema opet ...vubec nic, nikoli pouze noliferi, tot vse... :-)

c4llix
Gorebelly
BattleTag:c4llix#1401

Příspěvek od c4llix » 23.05.2014, 09:53 hod.

Mě včera vypadla tal chestka na t4, už druhá, a setovky padají docela často, ale jinak mě nepadnul ještě žádný elixír a to na žádný z 6 postavách, už si sakra myslím že je to u mně nějaký bug. Nemáte nějaký zaručený návod jak ho dropnout :?: :love:

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 23.05.2014, 09:57 hod.

c4llix: hehe. rozbíjej vázy, sudy apod. :) mě takto padly už 2 kousky.
Obrázek

c4llix
Gorebelly

Příspěvek od c4llix » 23.05.2014, 10:00 hod.

Heller: a na jaký torment ti to padlo, a hraje to roli? já většinu co jde rozbít tak rozbíjím, protože mě to díky bracerům přidává rychlost

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 23.05.2014, 10:03 hod.

ja mam napoje uz asi 4 a to hraju nejmin z lidi tady, tak nevim...

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 23.05.2014, 10:10 hod.

c4llix: bylo to tuším T2-T3 .. víc ne :) a roli to podle mě nehraje.
Obrázek

c4llix
Gorebelly

Příspěvek od c4llix » 23.05.2014, 10:16 hod.

heller: dík, asi to bude tím, že se zaměřuju na věc, kterou nemám :idea: :arrow: pozitivní myšlení

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 23.05.2014, 10:24 hod.

Tak tak :D taky mi to ale dlouho trvalo, než padlo lege pitíčko. Nu a pak padly další 3 celkem rychle po sobě .. když už mi to bylo víceméně jedno :D Mám to pitíčko s procházením wallerů a jsem spokojen.
Obrázek

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 23.05.2014, 10:26 hod.

hele z jinyho soudku - nemate nekdo v truhle naprosto nepotrebnej RoGR a je nejaka moznost ho od vas koupit? pokud bysme byli ve stejnym klanu apod. tak to jde? pokud ano dejte pls nabidku, uz me to nekonecny nudny behani bounties splitu na normal leze docela krkem... :-)
predem dik, at zije mir.

hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 23.05.2014, 10:39 hod.

Predmety z horadric cash jsou Acount Bound. Takze je nikdo nemuze nikomu dat

Odesláno z mého GT-I8160P pomocí Tapatalk

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 23.05.2014, 10:41 hod.

Ked uz hovorite o legendarnych potionoch... predchvilkou mi padol ten na life per hit a o dva rifty ten isty... Loot table OP, ale daroval som ho, takze nerpisiel v nivoč :)

lulinak: je to account bound takze sa to neda.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 23.05.2014, 10:58 hod.

lahev nemám ještě ani jednu, snad už to brzo příjde.
Luniak: Všechny lege sou AccBound, jediná možnost předání je 2 hodiny po dropu a to jen hráči, který byl v tu chvíly(drop) s tebou v partě.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

lulinak
Doom Knight

Příspěvek od lulinak » 23.05.2014, 11:04 hod.

hmmm diky za info, zkusim si vyhradit dalsich 20 hodin na behani split bounties na normalu, velmi zazivny kurna, ale co muzeme delat

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 23.05.2014, 11:08 hod.

Tak nejezdi nezáživně a hraj to tak, jak tě to baví ! :) nebo tě snad baví JEN rifty ?

Takové plnění bounties na T2-T4 je zábavné taky :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“