Ma to nejake vyuziti pro barba ?

Taky nato zase přejdu. Rift, který si sám otevřu taky ukončím, jen těch keců od některých tykví. Hlavně od těch, kteří keystone nemaj. Už jsem je taky vykázal párkrát.babacho píše:for Gold Eagle: taky me docistovami riftu vadi, jeste pochopim docisteni nejakeho pekneho patra s hodne elitkama jako je treba vezeni ci tak podobne. Ale da se to resit tak, ze si rift zalozim sam a sam si ho potom ukoncim, moje keystony to byly tak rozhodnu jak kdy se konci. Stejne jsou na publiku vecne matejove, kteri nejsou schopni ten rift otevrit a jenom zevlujou ve meste a cekaji na to az to nekdo nevydrzi a otevre to..
Sent from my iPhone using Tapatalk
jj tak si udělám toho čtvrtého křováka, nasadím mu cindera, magefisty, axe s fire, andarielku a ten ring pak na něj přehodím a dám ohnivýho psa a měl by to být hukotSeton píše:asi tak. jak píše Shadou.
Jinak já teď překopal z Phys na Fire(ticky torchers) a pes s fire runou. Zjistil sem, že pes mi dává main dmg. Fetiše dávám opravdu jen na elitky a to jen na ty horší
.
No uvidíme, jak se pohnou limity na FS fetišáky, ale obecně FA máš jen 8, FS máš 15, takže nekoukej jen na absolutní čísla při critechShadou píše:a nebude to škoda pasivky? I když se budou vzájemně tolerovat, tak ti fetišáci z pasivky stejně nebudou mít takovou dmg jako ti ze skilu ne? To je podle mě na T6 lepší si nechat tu na redukci dmge...pak místo žab dát třeba ghost bomb, která dá i dmg...když opraví LoH...