Tak sem si dnes chtěl poplakat, ale ono to nebude plakání, jako spíš vysvětlování a dávání naděje všem co tu pláčou. O víkendu sem se už nasral, když mi z dvaceti lege padlo dvanáct obouručních zbraní na mého WD a tak sem se jal napsat ticket mou lámanou angličtinou. Po dvou dnech mi odpověděli hlavní game master blizzardu a já si to přečetl včera, ale to je jedno.
Dotaz zněl asi následovně v krátkosti, proč na WD neustále padají 2h zbraně, když se psalo, že by měli ve větší míře padat ceremonial knifey nebo i pro jiné classy prioritně jejich zbraně a dále sem se ptal, jak to, že když mám nahráno na wd 1500h od začátku, jak to, že mi ani na vanile ani na rosku nepadl ani jeden WD a o kukri ani nemluvím.
Odpověď byla krátká,ale výstižná. O těch obouručkách se vůbec nezmínil, jako bych se na nic neptal a k tomu (ne)dropu kukri a WH pásku mi napsal, že je to o štěstí, že každý acc při založení (tudíž někdy před třemi lety sem měl smůlu) dostane nějaký drop rate a podle toho mu to padá. Takže ten WH a Kukri mi prý určitě někdy padne, ale může to být klidně za dva roky. Prostě někdy padne, ale mám na ty itemy horší rate, tak mi prostě nepadají...zato třeba taskery mi padly pětkrát a maska na pety ještě víckrát a i ostatní vzácnější itemy, ale kukri a WH ne....jiný účet založený v jinou dobu má jiný drop rate a zas mu třeba padá kukri, ale nepadnou mu taskery, třeba za pár let....to je úlet co? ALe tak aspon že vím, že mi třeba za pět let padne...jenže on si neuvědomue, že už to třeba ani hrát nebudu, že?

(