PEJSKARI

Odpovědět
Brum
Doom Knight
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Brum » 31.08.2014, 21:33 hod.

@Buchis - ten Toxis gem neprocuje z petu, ale pouze z utoku WD. Bohuzel.

Gold Eagle
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 31.08.2014, 22:53 hod.

Brum píše:To chce obcas vyjit ven a narazit na pani ironii a pana nadsazku :lol:
Už jsem od Blizzardu zažil takový veletoče, že v tomto už ironii nepochopím. Stejně jako v práci, kde na poradě vážně řečenou volovinu jsem si nejen já sám napsal jako fakt, že to tak bude. Kravin jsem práci zažil tolik, že mi co už máme zkušenosti jsem to jako ironii nevzali - prostě s podobnými nesmysly u nichž byla snaha to zavézt v praxi jsme se už setkali. Až po poradě se mluvčí týhle blbiny zasmál, že to řekl ve srandě a zárověň se mírně zarazil, že jsme to nepochopili a zapsali si to jako fakt. Byl u firmy na tomto postu krátce teprve 3. rok.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 01.09.2014, 06:38 hod.

Ted by mela logicky nasledovat rypava otazka ve smyslu, na ci strane to vlastne byla chyba. Nicmene slibuji, ze priste tady v diskuzi pridam alespon smajlika :)

Zpet k tematu: odbehl jsem par riftu s carnevil a DoD. A stejne jako FS buildu jsem skoncil na malou dps v GR30

dohny777
Wraith
BattleTag:dohny#2988

Příspěvek od dohny777 » 01.09.2014, 08:43 hod.

Cau. Jak je to s AS fetaku? Maji nejakou svoji nebo to zalezi na mojem wd kolik mam?
Dik za odpo

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 01.09.2014, 10:41 hod.

Zpět z dovolené :). Patch vynikající, konečně counter na fetiše, taková blbost a jak to potěší :). Jinak teď testuju Phys FA/FS full zuni (kukri/doombringer).
Zatím to vypadá slibně i s doombringerem, GR 30 docela na pohodu. Pak jsem nezkoušel, updatoval jsem gemy.
Dohny777: Nejvíc si pomůžeš TaT rukavicema, jinak to stojí docela za prd i s vysokým AS.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

dohny777
Wraith

Příspěvek od dohny777 » 01.09.2014, 10:55 hod.

Ja vim ze pomuze a co nepomuze .Ale na to jsem se neptal....

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 01.09.2014, 11:50 hod.

Sete, mluvíš o sólo hře ?, 30 už není úplně na pohodu, předpokládám že mluvíš o párty hře.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 01.09.2014, 13:30 hod.

Úplně na pohodu to opravdu není :). Ano, 30 byl v partě,zapoměl sem napsat, omluvuju se, ale sólo by se taky dal podle mě.. Jsem teď přehozenej na Monkovi, takže dávám WD oddych, ale zkusím ten 30 GR ;-).
Obrázek

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 01.09.2014, 14:15 hod.

30 sólo se dá, ale nesmějí se ti vygenerovat "jeřábníci" co tě, nebo pety sejmou na jednu ránu a bose hledáš jak ko***, párty až tak nevím, včera jsem poprvé na chvilku zašel na public, odraz z trialu 32 a končili jsme tak, že boss byl už na 2/3 času ko, sice pár umrtí (ne u mne) tam bylo, ale, jak ty říkáš, na pohodu to bylo

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 01.09.2014, 15:20 hod.

dohny777 píše:Cau. Jak je to s AS fetaku? Maji nejakou svoji nebo to zalezi na mojem wd kolik mam?
Dik za odpo
Zpětně v tomto vláknu již detailně probíráno, tedy stručně.
Fetišáci mají fixní AS 1,25 bez TaT, s TaT se jim dle toho zvýší.
Do výpočtu jejich dmg se v základu bere tvůj celkověj AS postavy + CHC + CHD postavy + % navýšení dmg z MOj +% navýšení dmg z patřičného elementu.

Pokud např. vše na tvjí postavě zůstane stejné a zvýšíš o 15% AS postavy, třeba přes jeden legend gem, tak se fetišákům do výpočtu jejich dmg zvýší AS taky o 15%.

Nejvíce celkovou dmg petů navyšuje TaT, protože základní dmg na 1 hit jim zůstane stejná, ale hitují o 40 - 50% rychleji, tedy udělují poškození častěji. Dle toho jak se ti TaT rollnou, tak jen výměna za tyto rukavice zvedne celkovou dmg petů o 30 - 50%!

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 02.09.2014, 06:16 hod.

V partě jsem byl včera s klukama GR33/34 a celkem to šlo (monk +2x DH), ovšem sólo je úplně jiná káva - pokud jsou blbí mobi, člověk zápasí i na GR28 :) Jsem čerstvě udělal gem do amuletu, to by mne mohlo kousek pohnout, ale faktem je, že pet WD už v GR rozhodně není top char :{ Jednak WD sám o sobě tolik nevydrží, ale hlavně ti peti tam (GR30+) dostávaj dost na pr*el a bez Kukri jsem často bez armády sám samotinký :twisted:

dohny777
Wraith

Příspěvek od dohny777 » 02.09.2014, 06:45 hod.

Gold:diky za vysvetleni. S tema rukavicema je mi to jasne jen mi nechcou pqdnou a ani kadala neni vstricna de... :)
Pet wd jak rikas na vyssich gr je naprd kolikrat je vsecky zabije elitka jak nic a bez petu pak nemas sanci ji ani uklovat

hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 02.09.2014, 08:21 hod.

Tyckin: mám naprosto stejnej problém, bez kukri jsem často sám jak kůl v plotě :)

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 02.09.2014, 08:26 hod.

On to není žádnej med ani s Kukuřicou pánové :/. Pokud je to fakt blbej los mobů a elit (anarchové a tak,už nevím jména zas) tak fetišové chcípnou dřív, než přes kukuřicu stáhnou CD :/...jako jo, dají to třeba na polovinu,ale pak stejně čekáš a nic :/
Obrázek

hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 02.09.2014, 08:33 hod.

No jo ale to čekání určitě není tak dlouhé :) a když to má umlátit ten bullteriér sám tak to děs běs :)

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 02.09.2014, 08:34 hod.

Tak není no, říkám, většinou třeba půlku CD stáhnou, ale stejně :/. Já teď místo kukuřice zkouším Doombringer s 20% phys a dá se taky :)
Obrázek

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 02.09.2014, 08:48 hod.

tak jak to mám poskládané, nemám problém točit feťáky dokola, když přihodím ještě pasivku Grave J, namísto Jungle F, tak se cooldowny resetují během pár vteřin, ale je pravdou, že ty feťáci na 30 Gr (sólo), ztrácejí, budu muset přihodit ještě jeden gem, to blizzard bohužel opět špatně vypočítal, co se týče party, tam bych viděl problém kolem 33+, záleží opravdu na složení a dmg party, včera 4x wd (2 peti, 2 žáby), a už se jim na 33 moc nechtělo, ty žabky jsou v partě opravdu účinné

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 02.09.2014, 09:01 hod.

pravda :)
Obrázek

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 02.09.2014, 09:58 hod.

Addling toads se na vyssi GR fakt hodi, je to velka pomoc, nejenom ze nejdou vsichni po vas ale jeste se mlati mezi sebou :) Sam stridam fire a poison build, bud podle nalady a nebo kdyz potrebuju vetsi crowd control.
S addling toads se da jeste dobre sparovat ten gem co zvysuje dmg mobum pod cc efektem.
Jinak bych mel jeste otazku ikdyz odpoved je asi ne :) povazuje se pirane - wave of mutilation za CC efekt ?
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 02.09.2014, 10:57 hod.

Na vyšší, GR se vybavit kopáčem s addling toads a maxovat buď rabbit doga nebo burning doga dle celkového elementu pet party, kterou chcete mít. Stejně vám na vyšším GR zbyde k boji jen Gdog, bo vše ostatní bude chcíplý. Celkově je to o kalkulaci, např. u poison pet WD navýšit sílu FA nebo spíše Gdoga, který na vyššímGR přežije. Když jsem blbnul na publicu v partě tak mi vyšlo, že lepší je vypnout FS a zapnout p. of loy. na vyšší dmg Gdoga skrz to, že se pak skládá z více dogů apod. + ho mít na gearu. S TaT útočí často. Jen si pak musíte vyzkoušet zda spíše chcete AOE burning gddoga nebo na 1 target OP rabbit doga. amozřejmě to chce pety posílit. Nechápu tu blbost, že tak moc nerfli Enforcer zažil jsem ten nerf na PTR a bylo to děsný jak šlo všechno do kopru .

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“