a jinak myslím že summoner není zrovna nejlepší volba na LK, jak píše Frax, lepší je za něj chodit celé lokace pečlivě lotit

Moderátor:Dark_Deamon
Tak moc velká strategie to zas není, nabouchat si v 1. aktu kostlivce, claye, vyzbrojit a obrnit merce a pak s pomocí AD, Decrepify a CE postupovat hrouFraxinus píše:V 5. aktu NM nejsou kostry slabé, ale monstra tam začínají být už dost tuhá, co se jejich výdrže týče...proto je potřeba už pilovat taktiku, na hellu se bude hodit.
Proto chci použít kostku (pokud jsi teda nemyslel cubení)Fraxinus píše:A na skillery se načekáš. Padají celkem zřídkavě, navíc máš šanci 1:21, že to bude ten správný skiller.
Pro mě bude snadnější a rychlejší to popsat:Dark_Deamon píše:... tak do topicu "Summoner" hoď odkaz s fotkama celýho equipu, skill tree's a stat bodama a třeba něco kloudnýho vymyslíme
No díval jsem se - Lumky jsem si naštěstí nechal, ale jinak ty menší prodávám, nemám místo v bedně a nepoužívám ty rozšiřující mody ...Fraxinus píše:Ty s prodal 2 lumky??Kdyby ti padla třetí, tak z toho uděláš Ko a máš o problém míň....ach jo
Na Bone zapomeň, dokud jsi ještě na NM. Tam Umka padnout může, ale buď jen z hellforge, nebo asi tak často jako padá zodka na hellu...
No nějaký runy jsem prodával - měl jsem jich 3/4 bedny, tak jsem myslel, že jsem prodal i je ... já se na ně teď až tolik nesoustředím, Umku stejně dostanu až na hell a Pull mi spadla jen jedna jediná. A ostatní runy teď na NM nemá cenu řešit.Fraxinus píše:Já ti nějak nerozumím, nejprve říkáš, žes je prodal, teď zas že ne...
Jo, dík za tip, s craftováním nemám zkušenosti, tak se do toho nepouštím ... lumku a jednu pulku mám, smaragd bude ... kolik str bude potřebovat (teď má 162/172)?Fraxinus píše:Jen mu ji vylepši příhozem perfect emeraldu a lum a pul v horadrické kostce, až bude mít dostatečný strength (kvůli dmg).