Za mě c,
GR a Trialy mě nebaví, budiž ještě GR, ale akorát tak na povyšování leg. gemů, teďka mám ranky 34, 35 a 34. Dál pro mě chybí jaksi motivace snažit se jít výš než GR 32 sólo, prostě mě to nebaví, nuda a pořád to samé, abych se jak idiot honil za časem a výsledekem je akorát pár leg. itemů, které mi beztak dropnout i na klasické T6, která je i zábavnější, ovšem s nástupem GR jaksi T6 ztratila své kouzlo, je to tak easy jak jen to může být, s mým DH za 5-9min clear.
Jediná výhoda GR na 26+ je, že je velká šance na dropp některé ze setových částí, daleko větší než u Kadaly za BS.
Navíc se mi nelíbí u GR, že je vše na čas, ani zdaleko to neodpovídá o úrovni hráče. viz příklad, v coopu sem dal nějaký Keystone 34 a 35+, parta se rozpadla, zkusil sem jít jen tak pro zábavu GR 34+, výsledek: časově jsem to absoltně nestíhal, ovšem že bych měl nějaké extra velké problémy s mobkama, říct nemůžu, GR 34 jsem zvládl, ale časově je to úplně mimo mísu, zkusil jsme i GR35+, až na některé elitky to samé jak 34, časově absolutně mimo.
Jinak když chodím GR, chodím tak max. 32, dál to pro mě nemá smysl, jak po stránce časové tak i po stránce dmg.
Btw jen tak mimo T6=GR 25-26, takže T30+ jsou daleko za T6.
Trial je nejnudnější část GR jaký může být a zdaleka to neodpovídá a výkonosti hráče, stačí chytnout špatné enemy a katastrofa je na světě
Takže za mě GR a Trialy ne, i když na HC to může být zábava
Doufám, že v dalších patchu Blizz nějak promyslí možnost prodávat Great Rift Keystony, nebo je aspoň odstraňovat z báglu, i když stačí je prostě na Riftu nebrat a nehat je ležet...