DrSma: tak už si můžeš dát zase prst levý ruky do nosu a klikat myší na odkaz

"Svěží vítr" jsem ještě nepřinesl, zatím je to o "jiskře v oku"

... Ale jinak v Blizzu dělá nějakej pyroman, páč proč je ten Fire tak protěžovanej

Jít na "ďábla" s ohněm

Doufám, že díky mně pojede brzy čert do práce na bruslích
Bohužel ... na to ještě stále nějaké věci chybí a tak se věnuju elektrostatickým výbojům provázeným emisí světla ionizovaného dusíku. A můžu říct, že to není marný. Pravda do party bych se asi nechtěl, páč bordel na obrazovce je to děsnej. Na druhou stranu paralýza + oslepovací cedník na hlavě, to je prostě paráda. Obzvlášť na single targety (ale i na packy). K tomu jsem dal ještě Irence do ruky fearovací hůl, takže kontrola nad mobkama fakt veliká a to je nádhernej pohled na obrazovku. Doslova Bohnice

Pět se jich točí na místě (blind), 8 skrčenejch v absťáku (stun) a zbytek maniodepresivní útěk z monitoru ven (fear) - to vyvolává na tváři velkej úsměv
Pipinku jsem přes vejkend hodně vylepšil. V obraně dost znatelně, přecijen 10k armoru a 1,8k allresů k tomu ten můj pásek, pasivka a rukavice a jsou chvíle, kdy se cítím vážně nesmrtelnej. Prismatic Armor je hodně mocnej a blbě se to vyhazuje ze skillbaru. Ale tak když lightning, tak aspoň na T1 si zipínám Storm Armor

Útok zatím slabší - nejsou ringy ani amulety

Ale zas konečně padly BT nohy a světe div se WH pásek (ke shlédnutí na mym WD charu) s celkem slušnym rollem.
Dawe: bubble wiznu už jsem taky obdivoval, to není marný ... mě ještě napadla schizofrenička s čapkou na mirror image ... a jinak, ty zas hraješ snad v 6 ráno, tak to je pak teprve těžký
V neposlední řadě jsem upgradoval i vzhled (příště snad vyfotim) ...
‘Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We’ll all stay skinny ‘cause we just won’t eat
And we’ll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger’s
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blond hair
And we’ll hey hey I wanna be a rockstar
Hey hey I wanna be a rockstar