The Expendables
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
si tam hoď law s runou co tě rozmrazí, občas se to docela hodí na takovéhle orgie, když nemáš perma šampiona
laws of justice a runa bravery - je to pro celou partu 5s imunita na cc
laws of justice a runa bravery - je to pro celou partu 5s imunita na cc
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Re: The Expendables
Hoši hoši. Nemůžu si pomoct, ale já tam pořád slyším to p*čo. 

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nic nepotěší víc, než solo na HC s DH udělat GR 37. Pak si na odreagovačku hodit GR 34 a dostat DC http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... ort=2&o=16
Fakof Blizz
Fakof Blizz

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
cece to je skoda, RIP :-(
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Prolízám BN forum a poripalo mrtě lidí. Jsou tam stovky příspěvků o DC, ripech atd. Se nedivím, že hafo lidí přechází na SC. Toto je prostě mr*at, když člověk kvůli DC ripne full equip.
Toto je jasny pripad DC a lagu, kdy za to muze bez dizkuzi Blizz. Kdyby byl Blizz co k cemu tak reloadne stav vsech HC postav k casu kdy zacaly ty brutalni lagy. Ale Blizz udela co, no hov*o!
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
- hulkxxxl
- Ancient
R.I.P
je tu smutné že se člověk nebojí že ripne na svou blbost/ při boji ale na to že dostane lag nebo rovnou DC, alespoň tak je to u mě
ale asi se nikdy nedočkáme nějakýho rollbacku při dc smrti, težko se to bude prokazovat
edit: zase se blíží blizzcon a přesně si pamatuju jak se loni někdo zeptal při Q+A přesně na tyto problémy, odpověď byla bla bla pracujeme bláááá, no hnus
na ofic fórech už nato ani nikdo nereaguje
je tu smutné že se člověk nebojí že ripne na svou blbost/ při boji ale na to že dostane lag nebo rovnou DC, alespoň tak je to u mě
ale asi se nikdy nedočkáme nějakýho rollbacku při dc smrti, težko se to bude prokazovat
edit: zase se blíží blizzcon a přesně si pamatuju jak se loni někdo zeptal při Q+A přesně na tyto problémy, odpověď byla bla bla pracujeme bláááá, no hnus
na ofic fórech už nato ani nikdo nereaguje
Co vim tak ofiko, prohlaseni je, ze kdyz Ti to nevyhovuje tak hraj SC (coz se asi bohuzel v mnoha pripadech deje). Jenze s timto blabolem se treba ja nespokojim. Ja jsem zastance toho, ze pokud nedokazi nic kloudneho vymyslet (zrealizovat) tak at uplne zrusi ten 10s odpojovaci limit anebo v pripade detekce lagu ci DC - okamzita nesrmtelna bublina na postave (dokud se postave nezacne hybat). Urcite existuji mraky napadu jak to vyresit, jenze prvotne Blizz musi nejdrive chtit...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
A proto na HC kašlu. Je to jak bouchačka s jednou kulkou. Časem se člověk do DC trefí a nepomůže mu nic. A zase od nuly hledat equip...na to nemám nervy, ani čas. Jasně...mám v truhle 2x full Mara set, mám tam TaT, Bombardiera, 5x SoJ, 7x Unity, 5x RoRG, ale nic z toho není ideální, takže jakoby to ani nebylo. Radši budu v klidu hrát SC, než zas čekat na "ránu z hora", která mě vrátí o 300 odehraných hodin zpět.
Ono to myslim neni zas tak divny. Udajne sprava a vubec cokoli okolo SC her ma mnohem vetsi podporu nez HC hrani. Z toho pak plyne ze kvalita provozu HC her neni zdaleka na takove urovni jako SC hrani.
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
kámo rip, ráno skočím do hry a lagy jako prase, latency naprd, píšu lidem z FL prý to samý, tak jsem to vypnul, skočím tam teď a stejný problém, nehnu se z místa a za chvíli DC, asi jim zas blbnou servery. Mě na tohle umřely dvě postavy na chybu blizzu a když jsem jim psal co s tím jako dělat, tak mi napsali, že jim je to velmi líto, ale že nemají mechaniku, která by dokázala navrátit postavu, že je můžou jen mazat a resetovat účty....že když jsem do HC šel, tak ten sloh co tam píšou a co nikdo nečte a jen to acceptne, tak tam se o těchto případech píše, takže s tím každý počítá a souhlasí, takže blizz je krytej...nejsi sám, koho to už sere, já než přejít na SC, tak radši skončím, proto sem taky vyhlásil, že jak ripnu tak končím...každopádně až se to rozběhne, tak tě klidně potáhnu, koukám, že už jsi level 7 což je s těma lagama úctyhodnýDark_Deamon píše:Nic nepotěší víc, než solo na HC s DH udělat GR 37. Pak si na odreagovačku hodit GR 34 a dostat DC http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... ort=2&o=16
Fakof Blizz

to Admiralos: těch 10s nemůžou zrušit, pak by už HC nebylo HC, protože by toho každej využíval, viděl by, že je mezi zdma a v prdeli, tak by dal ALT+F4 a postava zachráněná...spíš by měli pořešit vracení postav, když ze systému vyčtou, že je chyba na jejich straně, ale k tomu mají prdelní přístup...
PS: koukám, že jsi na softu...tam tě to stejně přestane za chvíli bavit a nikdo z kámošů to nehraje...tak až zas přesedláš na HC tak dej vědět a potáhnu pak

- hulkxxxl
- Ancient
UPDATE - 12:50 CEST: This issue should now be resolved. Apologies to all those affected. Hop you all have a great weekend though! =)
je ti to sice dd ho*no platný ale chyba byla někde v datovém centru poskytovatele blzzu, už by to mělo bejt ok
je ti to sice dd ho*no platný ale chyba byla někde v datovém centru poskytovatele blzzu, už by to mělo bejt ok
To Shadou: To vis ze obnovit postava lze
Jenom blbe zvanej
Ve virtualnim svete spravce systemu muze v podstate uplne vse, jen jde o to kdo ma jaky prava. Slysel jsem ze udajne kdyz se potvrdi ze Ti nekdo hacknul ucet, ze Ti pak loadnou zpet ucet k nejakymu casu a datu, ale potvrzene toto nemam.

- hulkxxxl
- Ancient
ano umí obnovit účet k nějakýmu datu, docela často obnoví ale jen postavy bez gearu, nebo část chybí
dělá se to právě hlavně v případě krádeže účtu a pak řešení přes ticket udělají nějakej rollback ze zálohy
je to jen neochota nebo neschopnost nějak odlišit lidi co ripli klasicky a nebo na nějaký problém jako dneska (já jsem taky ripl když byl ten lagfest pár měsíců dozadu)
dělá se to právě hlavně v případě krádeže účtu a pak řešení přes ticket udělají nějakej rollback ze zálohy
je to jen neochota nebo neschopnost nějak odlišit lidi co ripli klasicky a nebo na nějaký problém jako dneska (já jsem taky ripl když byl ten lagfest pár měsíců dozadu)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
HC postavy neobnovi vůbec. Jen sc postav se týká rollback.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
no ja dekuju pánům z klanu,kteří me hnedka upozornili, že se hra sere. Tak jsem hral jen T1, protože tam to pada celkem rychle. ze začátku jsem mel latency kolem 250, pak 150 a nakonec jsem skončil na klasice 65. Tož jsem hral zas T6 a kromě jednoho kratkyho lagu jsem zádný problém nezaznamenal.
Tož asi su lakoš.
Tož asi su lakoš.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Nic pánové. Situace se u mě má následovně. Do té doby, než se mi vrátí ze servisu nový flašinet, tak mám opět nucenou pauzu. Staré HPčko mi včera večer vypovědělo službu a obávám se, že s ním je už ámen.
Zajímá mě ale, co se s tím vlastně stalo. Vůbec se nerozběhne displej, při připojení externího monitoru (televize) to hlásí nepodporovaný formát, a cca každých 15 vteřin se to otáčí.
Asi odešla grafika, nebo já fakt nevím...

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Démone ty si na SC ? To si tě mažu 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsem si to nechal přes víkend proležet v palici a jsem dál na HC
Nic to ale nemění na tom, že mě Blizz solidně na*ral.