Příspěvek
od Mlok » 02.11.2014, 21:51 hod.
Nechci ti kazit radost z dropu, ale skoro všechno z toho je nic moc. WH hodně špatný. TaT celkem jdou. Sice jeden stat úplně špatně, ale jsou 50%, což to vynahrazuje.
Etrayu sice už ujde, ale dokonalý bych neřekl. Pořád nemá dostatečně dobrý roll na to, abys nemohl ucraftit ještě o chlup lepší Unbound bolt.
A proč to máš s tou Natálkou, když ti stejně chybí 3% ATS na breakpoint?
Edit:
Teď jsem si to více prohlédnul v kalkulátoru a vychází ti to s tou Natálkou opravdu strašně. Abys měl breakpoint, tak jsem v kalkulátoru zapnul Enchantress (to přesně stačilo na 4,15 breakpoint).
I přes dosažení breakpointu s Enchantress máš pouze 58,771,046 single target single sentry dmg.
Pak jsem ti zapnul Steady aim (nechápu proč nepoužíváš a proč naopak používáš CE). Přihodil jsem navíc Trapped gem, který je nejdůležitější ze všech gemů pro cold/fire build (přidá ještě o něco více dmg než Enforcer, protože Enforcer je aditivní s elemental dmg).
A i přes přidání Steady aim a Trapped gemu jsi pouze na 87,079,100 dmg. A to ještě jsem nebral v potaz, že bys musel něco ubrat na 3. socket pro ten gem.
Bez Enchantress bez dosažení breakpointu, bez Steady aim a bez Trapped gemu je to už pak na 43,963,494.
Nechápu proč to tolik hráčů staví s 1-hand crossbow na 4,15 breakpoint a pak má akorát kvůli tomu nižší dmg a tougness, protože nemají gear na správně postavený build na 4,15.
Já mám třeba v tuhle Natálku ještě s o malinko lepším rollem. Ale protože nemám perfekt gear na 4,15 breakpoint, tak je mi k ničemu a měl bych s ní akorát menší dmg a tougness než s Unbound bolt na 2,84.
Uděláš nejlépe když si nahodíš Etraeyu a hezky se vrátíš na 2,84. Budeš na tom lépe. K tomu Steady aim a Trapped gem a už to bude slušné. Pak ještě rerollni na Rucksacku na 15% sentry, tam také hodně ztrácíš (na SC nemusíš mít na Rucksacku ani jeden vit. stat, ty tam máš dokonce dva, jak vit, tak % life).
Pak ještě změnit Sentry na Spitfire Turret. Máš EA-FA (to stačí jak na Trapped gem, tak na Cull the Weak), tak nepotřebuješ polar station. S Polar station zase ztrácíš něco na dmg a nic to nepřinese.