Včera jsem po běhání v lese naskočil do hry natěšenej, který milníky zase pokořím a prohraboval jsem se achievy a zjišťoval, které bych ještě mohl splnit a bylo to alespoň trošku záživné a zjistil, že už další normální achiev k dispozici nemám. Ty hratelný už jsem splnil a ty ostatní asi už prdím. Protože hledat knížky, nebo různý obchodníky, či dokonce bosse, který se sapwnou jednou za sto let, to už mě podruhý nebaví. Jednou už jsem to splnil mimo sezonu a tak jsem měl na sezoně cíl achievy "season only" a ty mám splněné. Možná se dnes podívám na nějaký ten conquest a nebo možná spíš na dextera

Takže po zjištění, že žádnej achiev už mě neláká a jednom questu bounty, jsem se usídlil ve městě těsně u kadaly, aby si zvykla na mou vůni a večer mi pak "dala"

Tak jsme se dali do expení, šlo to jako po másle až do chvíle, kdy jsme naběhli do tý lokace před královnou, kde je tisíce těch malých pavoučků. On byl už level tuším 62 nebo tak nějak, možná víc, už nevím a najednou je dole. Nějakej pavouček ho dojebal. Přitom jsme potkali několik krutých elitek, který jsme sestřelili a jemu se nehnul ani vlásek na hlavě. Byla to škoda, ale nač věšet hlavu nad pár hodinama hraní

Dále jsme tedy chodili rifty. Mě připadalo, že mám čerstvou postavu, jak moc to padalo. Chodili jsme ve třech s Pinďou a Resim. Po nějaké chvíli dorazil i Mydlář, tak jsme skočili fast run na Ubery. Na T6 garantovaný drop a tak stačily tři runy, zas abychom se toho nepřejedli a tak padlo jen pár orgánů, ze kterých jsem ani HFA nezkoušel, nevím jestli ho vůbec budu zkoušet, zatím neprocnul žádnej zásadní. Možná počkám až budu mít od každého orgánu 30+ a taky dostatečný počet soulů a udělám jich třicet najednou a pak se třeba jeden povede...
Po uberech jsme pokračovali chvíli v riftech, padalo to jako po másle. Pak kluci šli spát a tak jsem přelogoval na svý WD budoucí support a jal se vylepšit ty itemy dle návodu od týpka, který supportuje GR51(sice na softu, ale princip je stejný). Tak jsem roloval a roloval 360ks soulů v pytli, ale nakonec jsem se dopracoval ke kýženému CDR a AR a Armoru a celkově výdrži. Není to sice top, všechny itemy potřebuju vyměnit, ale do začátku to určitě stačí. Když jsem koukal na skily s tou CDR skoro 50% co mám, tak mi vycházelo, alespoň teoreticky, že ty mobky budou perma ve stunu a když nebudou, tak budou bojovat proti sobě...horify má 12s CD a když mám CDR 50% tak jestli je to tak jak myslím, ale to ukáže až praxe, že se těch 12s sníží na 6s. S maskou co mám na hlavě se doba trvání toho horify navýší na 8s, takže tam mám ještě dvě sekundy k dobru. Podle mě to tak asi nebude, to by bylo moc OP, ale třeba jo a bude to fajne. Mobky neustále ve stunu a jen je sundat...k tomu mám pro partu totem, piraně, toxin, strongarm bracery což je nějaké 80% navýšení dmge , k tomu monk s dalšími buffy a každý z DH má ještě svý navýšení, takže by to mohlo padat samo, kort když to nic nebude dělat, bude to klasická smažička, uvidíme. Snad brzy

Když jsem vymazlil to WDčko, tak jsem skočil ještě pár riftů s Talisem, Kukim a Démonem...docela DH power, jen jedna lamka tam měla wiznu, ale tak uchránili jsme ho od pohromy, tak cajk. Těch pár runů večer padlo jedno velké hnědé točené kokino, tak jsem si říkal, že mám asi už z celého odpoledne vybráno a tak jsem to zalomil (taky proto, že ráno brzy vstávám do práce...)
Pokračování dnes...plány jsou vyvenčit WDčko a vyzkoušet ho, hlavně ty CDR jak to bude vycházet a jak budu dostávat nálož...a pak asi s DH, ještě potřebuju vyměnit všechny itemy..
Howg