Zkoušel jsem nastavení grafiky podle odkazu. Absolutně beze změny, možná ještě horší než předtím.... Zdá se to jako neřešitelný problém ze strany uživatele.
nizke fps
Re: nizke fps
Já zapnul Vsync a snižil kvalitu zvuku a zatím to vypadalo v pohodě. Kamarádovi se to sekalo a mě lehce blbnul jen zvuk. Bylo to při 3xDH + Crus s koňmi tak toho bylo celkem hodně v záběru. Tak uvidím při dalším testování :-)
Jako asi takhle:
A) hraje je všeobecně špatně optimalizovaná, tudíž se to seká i na strojích, kde by nemělo
B) je tu několik kritických map kde se to prostě bude sekat i v sólo hře na nadupaných mašinách když se objeví jen třebas jedna elitka, to spadnou fps ze 100 klidně na 10-15 během chvilky a pak zase vyskočí když se hnete kousek vedle, naštěstí těch míst není moc
A) hraje je všeobecně špatně optimalizovaná, tudíž se to seká i na strojích, kde by nemělo
B) je tu několik kritických map kde se to prostě bude sekat i v sólo hře na nadupaných mašinách když se objeví jen třebas jedna elitka, to spadnou fps ze 100 klidně na 10-15 během chvilky a pak zase vyskočí když se hnete kousek vedle, naštěstí těch míst není moc

Tyckin to pěkně shrnul ..
tak to prostě je.
A něco v tomto duchu, dostávají i guruové u Blizzu ? ignorují to schválně ? nebo vyjádřili se k tomu nějak ? Krom takových nesmyslných rad typu, aktualizujte si ovladače a když to nepomůže, tak si je downgradujte ... atp.

A něco v tomto duchu, dostávají i guruové u Blizzu ? ignorují to schválně ? nebo vyjádřili se k tomu nějak ? Krom takových nesmyslných rad typu, aktualizujte si ovladače a když to nepomůže, tak si je downgradujte ... atp.

Kromě pár kritických map, kde to padá místy i solo na silném stroji je tu ještě druhý problém a to některé kombinace buildů pro 4-člennou partu na vysoké GR.
Co jsem viděl jedno video s 2x slow ball DH na GR47+, kde se jim na 10s+ zastavil zcela čas, tak to byl mazec (oproti tomu nějaký propad na 10-15fps je nic).
Co jsem viděl jedno video s 2x slow ball DH na GR47+, kde se jim na 10s+ zastavil zcela čas, tak to byl mazec (oproti tomu nějaký propad na 10-15fps je nic).
A mi krucipísek neříkejte, že v dnešní době by to měl být nějaký problém .. že tam je pár nepřátel a 4 nephalemové, co dělají kouzla a totálně to failne ta hra.
Kdyby se na to vymlouvali před 10 lety, tak budiž
...
Kdyby se na to vymlouvali před 10 lety, tak budiž

Vždyť to ale naprogramovali před 10 lety. Snad si nemyslíš, že to budou teď předělávat :-)
Je tu šance, že to Blizzard nějakým způsobem optimalizuje..? Pracuje se na tom vůbec..?
Mám pocit, jakoby vývojáři pracovali pouze na obsahu nového patche ale nikde žádné vyjádření k tomu, jestli s dropem fps vůbec chtějí něco dělat...
Když vyšel současný patch, tak se objevily velké propady fps. Samozřejmně, že tento problém tady byl už mnohem dříve ale ne u tak velkého množství hráčů. Začínám mít trošku skeptické myšlenky nad tím co přinese nový patch.
Myslím, že by všichni hráči ocenili, kdyby se situace alespoň trochu zlepšila. Ale o tom nikde ani slovo. Teda nevšimnul jsem si nějakého aktuálního blue postu, kde by se to řešilo...
Mám pocit, jakoby vývojáři pracovali pouze na obsahu nového patche ale nikde žádné vyjádření k tomu, jestli s dropem fps vůbec chtějí něco dělat...
Když vyšel současný patch, tak se objevily velké propady fps. Samozřejmně, že tento problém tady byl už mnohem dříve ale ne u tak velkého množství hráčů. Začínám mít trošku skeptické myšlenky nad tím co přinese nový patch.
Myslím, že by všichni hráči ocenili, kdyby se situace alespoň trochu zlepšila. Ale o tom nikde ani slovo. Teda nevšimnul jsem si nějakého aktuálního blue postu, kde by se to řešilo...
To ani náhodou no, je to škoda, navíc takové ty prosby hráčů, aby tam dali 5. člověka do party, možnost hraní ...
když to blbne i na solo hraní.
Nevím, nechápu to, dřív byly kritické propady ve vanille jen v tom slavném Rakkisu, teď je to všechno nějaké dohnojené.
Nápravy se stejně nedočkáme nikdy, ani v druhém datadisku. Až v Diable 4, a to kdoví

Nevím, nechápu to, dřív byly kritické propady ve vanille jen v tom slavném Rakkisu, teď je to všechno nějaké dohnojené.
Nápravy se stejně nedočkáme nikdy, ani v druhém datadisku. Až v Diable 4, a to kdoví

Nedokážu si představit hrát HC ve stavu, v jakém se Diablo momentálně nachází. Sekce Graveyard poslední dobou nějak utichla. Znamená to, že HC hráči tolik nehrají nebo se s tím naučili hrát..?
Pro ně to musí být hrozné peklo

- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Si zvyknes.
:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
To znamená, že už jsou všichni mrtví :-)hanacius píše:Nedokážu si představit hrát HC ve stavu, v jakém se Diablo momentálně nachází. Sekce Graveyard poslední dobou nějak utichla. Znamená to, že HC hráči tolik nehrají nebo se s tím naučili hrát..?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
hanacius: "Kde jsou všichni, Mloku?"
Mlok: "Jsou mrtví, hanacie."
hanacius: "Ale kdo?"
Mlok: "Všichni, hanacie."
hanacius: "Co, i kapitán James?"
Mlok: "Všichni jsou mrtví, hanacie."
hanacius: "A co HELLERcz?"
hanacius: ""A co Shadou?"
Mlok: Je mrtvý. Všichni jsou mrtví, hanacie."
hanacius: "Andulajzna ale ne, že jo?"
hanacius: "Frozen snad ne?"
Mlok: "ReptileSVK, Fixik, ano i Frozen, všichni. Všichni jsou mrtví, hanacie!"
hanacius: "Kuki10?"
Mlok: "Je mrtvý, hanacie. Všichni jsou mrtví. Všichni jsou už mrtví, hanacie!"
hanacius: "Počkej. Snažíš se mi říct, že jsou všichni mrtví?"
Mlok: "Kéž bych ho nikdy nenechal uniknout."
Mlok: "Jsou mrtví, hanacie."
hanacius: "Ale kdo?"
Mlok: "Všichni, hanacie."
hanacius: "Co, i kapitán James?"
hanacius: "A co HELLERcz?"
hanacius: ""A co Shadou?"
Mlok: Je mrtvý. Všichni jsou mrtví, hanacie."
hanacius: "Andulajzna ale ne, že jo?"
hanacius: "Frozen snad ne?"
Mlok: "ReptileSVK, Fixik, ano i Frozen, všichni. Všichni jsou mrtví, hanacie!"
hanacius: "Kuki10?"
Mlok: "Je mrtvý, hanacie. Všichni jsou mrtví. Všichni jsou už mrtví, hanacie!"
hanacius: "Počkej. Snažíš se mi říct, že jsou všichni mrtví?"
Mlok: "Kéž bych ho nikdy nenechal uniknout."
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Konečně jeden opravdu dobrej

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
I Reptile je mrtvej? No do*ice!