Tak jsem si postěžoval a snad už to dropne

To je zajímavé, také mám denně desítky a desítky goblinů, nevím vůbec kolik přesně, ale když vezmu tvůj průměr 40 goblinů na 9,5b xp, tak z PL 752 – PL 814 je 1285 miliard xp a to udělá 135 jednotek po 40 goblinech, tj. 5410 goblinů a 2 Vaulty, tj. 2705 goblinů na 1 Vault. Je to možné, nesekl jsem se někde?Mlok píše:23 goblinů je jako nic. Odhaduju, že mívám tak kolem 40 goblinů na 1 PL při hraní A1 bounties (13 sérií A1 bounites na 1 PL a cca 3 goblini na jednu sérii). A měl jsem nedávno sérii 3 Vaultů (po hodně dlouhé době, co jsem měl pouze 1 Vault ze začátku 2.1) a od té doby asi 15 PL. To mi vychází na cca 600 goblinů bez Vaultu.
Šance na goblina je podle mě teď už hodně vybalancovaná všude, takže nemá moc smysl je chodit někam hledat. Přijde mi lepší hrát celé A1 bounties, ono je tam vždy někde potkáš. Zvlášť když se častěji dočišťuje nějaká lokace (dělám často pro lokace co dávají více expů jako třeba Fields).
A když už neklapne Vault, tak budeš mít aspoň nějaké goldy za samotné boutnies (a samozřejmě XP).
Jen včera při expení jsem mohl dát kolem 65 goblinů (nahrál jsem 1 a 3/4 PL za 90% boutnies, jen asi 6 riftů jsem dal). A už mi dost prudí Rainbow goblini s Whimsydale. Jen včera 8x. Samozřejmě tam už dávno ani nelezu, ale otravuje to při sbírání dropu. Stačí se ukliknout a už jsem v portálu kam nechci.