Jak jiste uz vsichni vite, po zkaze mych charu v turnaji jsem se rozhodl, ze zkusim dalsi vyzvu, a tou je postava, ktera NESMI davat zadne body do skillu...A protoze generator nahodnych cisel rozhodl za me, padla volba na Paladina...Uprimne, je to asi jedna z nejhorsich moznosti, protoze Paladinske skilly jsou prevazne o Combat skillech (cti Zeal

Aby bylo toto intro kompletni, tak jen pro uplnost zminim (ikdyz to urcite uz vsichni vite), ze hraju stylem p8/p8/p3 (Normal/NM/Hell), zadny prehoz veci, mam zakazano pouzivat ESC pro zachranu pred smrti, jedna se o full clears (tedy vybiti vsech monster vsude) a single pass (tedy zadnou lokaci po jejim vycisteni jiz nesmim znovu navstivit - tedy zadne najezdy)...Verim, ze kdyz se dva predchazejici odstavce spoji dohromady, tak Vam bude jasne, ze to neni zadna hracka, a to ani v Normal obtiznosti...
Ted k vlastni obtiznosti Normal - no ze zacatku je jedno, jestli nejake skilly pouzivate nebo ne, monstra padaji i na p8...Ale uz v prubehu 1. Actu zacina byt jasne, ze ta dmg bude brzo pateticka, a ze vetsinu prace bude delat merc...Abych rekl pravdu, tahle myslenka se mi moc nezamlouvala, a tak jsem doufal, ze stestena bude stat pri Maximovi v podobe super dropu, ktere by mu umoznili bojovat tak, jak to jeho natura vyzaduje...A jak za chvilku uvidite, to stesti mel, ikdyz musim rict, ze jsem ho radne podporil od zacatku koncentraci na MF a GF ability...
Popravde, to brzke zamereni na hledani vice a lepsich veci, a take zlata, zacalo fungovat temer okamzite, az jsem byl sam prekvapeny, jak moc... No posudte sami - hned v A1 padl Cleglaws stit (ten padl v prubehu Normalu dokonce 3x!!!), Andariel pak ve stejnem Actu dodala rukavice z teze sady a vrcholem byl tento mec ze Swampy pitu (a pak ze je tam hloupost lezt

Jak vidite, na Bossy je Maxim skvele vybaven, a bylo to znat, jak uz jsem psal, Diablo na p8 padl za mene jak tri minuty!!Dale bych rad take zminil ,ze za celou obtiznost Normal nezemrel ani jeden merc, tedy nejdrive roguna, jejiz jmeno uz si nepamatuju, a pak Blessed aim merc Leharas...Asi se divite, proc zrovna tento merc, inu byla to jedna z mala moznosti, jak si zajistit od zacatku vysoky AR a moci take bojovat ...
Nez se vrhnu ke zbytku vybavy, rad bych ukazal jeste par zajimavosti, a to predevsim tento nozik - to jako v Normalu?! - dale pak runy DOL, SOL a jednu ze tri AMN...Padlo toho mnohem vic, ale nechce se mi to vsechno vypisovat, takze vsechny screeny najdete zde, pokud byste meli zajem

Dalsi velmi dulezitou soucasti, no dokonce mozna jeste dulezitejsi nez hledani, bylo nakupovani veci - a to konkretne charges skillu na itemech - predevsim necro prokleti, zacal jsem Dim Vision a pokracoval pres Life tap, Terror, Attract, ale take Weaken a Confuse...Samozrejme cim dale ve hre jsem byl, tim vyssi lvl charges se na itemech objevoval a proto jsem tyto pomocne hulky stale obmenoval...Dale jsem zabrousil i ke kouzelnici, kde jsem ziskal Glacial spike a hlavne Teleport....
Musim rict, ze kazdy se stale uci, a tahle postava ma nesmirnou vyukovou hodnotu, protoze me naucila, ktere situace se hodi pro ktera prokleti...Napr. Attract byl skvely proti Frenzy lordum ( vim, zde je Dim vision, ale az po pouziti Attract na jednoho miniona , toto byla nejhorsi situace v Normalu, protoze me zde blokli pote, co vybehli z Evil urn ) spolecne s Dim vision ci Life tap, ale napr. u kravek bych ho rozhodne nedoporucoval pouzivat, protoze Vam pritahne monstra z cele mapy, dale Dim Vision ne jen na strelce, ale i na preruseni AI nepratel pote, co v A5 zacali totalne ignorovat merce a sli vsichni po Maximovi atd...Proste kombinace ruznych kouzel, jediny problem je v tom, ze by Maxim potreboval snad ctyri weapon switche, aby mohl pouzivat vse, co potrebuje

To je prozatim asi vse, pokud jsem na neco zapomnel, tak to doplnim, od teto chvile uz budu psat progress daleko casteji, protze ocekavam, ze bitvy budou jeste delsi, a doted byly dlouhe az hruza

Piste, komentujte, lamentujte, vse vitano