a co se týče těch 2 hodin, to byla nadsázka

witekcz píše:Wiki: Stalking je nevhodné chování, projevující se zejména opakovaným fyzickým sledováním, nechtěnými kontakty (dopisy atp.), dlouhodobým sledováním aktivit určité osoby a sbíráním informací o ní, případně nemístným oslovováním jejích příbuzných, přátel atp
Někdo si tu plete pojmy a dojmy.
hulkxxxl píše:se*te nato platí příspěvek č. 1, hledá klan nebo hráče do S2 HC...
ostatní nechte koňovi, ten má větší hlavu
Když tě teda stalkuju, podej na mě trestní oznámení, jelikož se tím dopouštím trestného činu. Jméno si najdi, není to tak těžký. Už se těším =)Blastr píše:witekcz píše:Wiki: Stalking je nevhodné chování, projevující se zejména opakovaným fyzickým sledováním, nechtěnými kontakty (dopisy atp.), dlouhodobým sledováním aktivit určité osoby a sbíráním informací o ní, případně nemístným oslovováním jejích příbuzných, přátel atp
Někdo si tu plete pojmy a dojmy.
Nikdo si nic neplete pane tupa orcPrávě naopak sledováním mých aktivit (viz. výše, kdy sis dal tu práci sehnat všechny mé příspěvky a dát je do jednoho odkazu) se potvrzuje, že wiki mluví proti tobě a stalkuješ mě. A jako třešničku na dortu ze sebe ještě uděláš proti řečného blb.e, který nejdřív stalkuje a pak vypíše odkaz wikipedie, neboť sám netušil co stalking je a dodá k tomu hlášku, že si pletu pojmy a dojmy
Prosím již více mě netrap,neboť si přivodím tržné rány na mém ksichtě z toho jak tady smíchy pukám
ROFL