CZMFT - HC klan - přesun členů pod klan TheEx
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
poslal sem mu frend pak ho prijmu...dik za noveho clena...
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Re: CZMFT - HC klan - představení a nábor duší
Tak dnes padl i ten poslední důvod proč se vrátit z HC na SC. Paragon mám u obou módu ve stejné výši.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
To já už ho na HC přetáhnul dávno, navíc na softu nemám vůbec žádnou Kukrinu, no prostě moje vypiplaná HC mateřská školka je 2x tak silná jak SC školička batolat
V úterý už budu zase online snad.

cg, velice pekna mapa pro DH :-)
Hosi, parada! Povedli se vam dostat se v leaderboardu pred nas? Nemam ted kvuli kompu v servisu pristup do Diabla 3 

S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
-
- Gorebelly
A neni to uplne jedno mi to hrajem pro sebe ne pro to aby sme nekoho predbehly .-)
-
- Gorebelly
...mapa muze byt pekna jak chce ale zalezi hodne na rollu monster a ten sice nebyl nejhorsi ale zadna hitparada to taky nebyla teda... 

Natas, slo mi jen o info. Mam pristup na net jen pres mobil, takze si to nemuzu zjistit. Gratuluji vsem, kdo jste to dali. Raivo koukam vyexpil a hlavne vybavil nove dh velice rychle
Ja budu zcela jiste az po patchi, cili bude nutnost farmit nove veci....

- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Ne, ne jste 99., ale je to opravdu jedno. Mapa to byla pěkná, ale ne pro supporta. Ještě to tak neumím (teda skoro vůbec) a když je rozlehlejší prostor a mobky se rozlízají, tak nevím kam mám skočit. Navíc jsem měl dojem, že bylo málo elitek. Teda ne že bych je přímo chtěl (všechny pohromadě), ale mohlo být o dvě více a podle mne by jsme tím riftem prošli rychleji. Možná je to jenom můj dojem. Jinak na rozjezd jsme si dali GR42, můj první rift s tímto supportem, na seznámení byl ten rift dost blbej. Ta 45tka se mi líbila víc. Jenom nevím co to bylo za bossáka, protože mne ten šmejd něčím sejmul a procla mi passivka. Měl jsem pěkně staženou řiť a nevěděl jsem jestli zůstat u bosse a řezat to a nebo se stáhnout. Instinkt velel jet pryč, ale zase jsem myslel na kluky, že musím zůstat. Jednu chvíli jsem myslel, že je po mně. To jsem měl asi jenom 5% HP. Ale ten pocit na konci byl pěkný když jsme to dali. 

Ono cim vyssi gr, tim je vic a vic znat roll mapy, mobu a rg. Bojovat napr. proti Voracity (Ghom) nebo Perendi (Rakanoth) v uzavrenych prostorech neni zadna legrace a obvykle je to zejmena v pripade Perendiho a jeho disku a teleportu co rana to proc pasivky. Cim vic elitek postupne, tim lepe. Fear wd je paralyzuje a crus nahazi koule. Hlavne nesmi padnout ten proklety hell rift, kde jsou hned u vstupu nekdy az 3 elit packy pohromade. Tam by to byl v pripade gr40+ okamzity rip. Doufam, ze s tim blizz neco udela, protoze to je fakt humus.
-
- Gorebelly
Dobre si to dal Karle...taky bych nikam neutekl s proclou pasivkou...ale je jasny ze u supporta kterej musi byt v centru deni je to jine ale vypovida to o tvem charakteru a se mnou muzes pocitat az do uplneho RIPu ze vas tam nenecham pokud nebudou elity hned u vchodu teda...
tam je to o tom jestli clovek stihne polozit vsechny sentry pokud ne je to problem
jj Hell rift je brutal...to trochu nedomysleli protoze tam nemas sanci proste..

- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Gz
jen tak dál 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
V hell riftu jedine co muzes udelat je kliknout na vstup nebo vaultovat dopredu a dobehnout do dalsiho exitu. Riskujes ale ze proclej dostanes ik on normalnich mobu...Je to fakt hnus.
hellrift je zlej, ale nema to WD na 2x pirane na hromade?
-
- Gorebelly
Tak mně strašákovi zase ulítla pasivka v tom GR42, ale z boje jsem taky neutek, jen jsem od nich víc odbíhal po zastrašení
V GR45 už dobrý, teda ta elitka hned u vchodu v úzké uličce byl humáč ale
A pak jedna elitka mrazila i když byla ve fearu, nechápu
Pořád ale potřebuju poladit gear, minimálně dva kousky snesou změnu ještě
Ale na to jak málo máme s Karlem natrénováno myslím dobrý, oba to určitě hrajem furt trochu chaoticky a bez citu, ono po pár GR40+ to asi ani jinak vypadat nemůže

Ale na to jak málo máme s Karlem natrénováno myslím dobrý, oba to určitě hrajem furt trochu chaoticky a bez citu, ono po pár GR40+ to asi ani jinak vypadat nemůže

- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
srdečná gratulace
ten crus to má fakt težký, vychytává všechny rány z první ruky, ještě tě může zachránit pasivka ze šampiona
ten crus to má fakt težký, vychytává všechny rány z první ruky, ještě tě může zachránit pasivka ze šampiona