Mrtvolky - HC crew
kdyby vam chybelo DHcko tak bych s vama mohl taky, kdyz uz to nemam na sezone :p
Re: Mrtvolky - HC crew
Ahoj hosi. Tak mi s deskou odesel jeste zdroj. V czc jsou vazne regulerni vemena, protoze mi to nerekli. Takze pristi tyden po vyplate koupim novy a jsem zpet.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
oni by ti to řekli až by jsi si koupil desku procák a ramky tak potom by ti řekli že ještě zdroj za litr 

čus hoši zachvili přijedu z práce takže v 11 už budu ale jestli opravdu zrušili ty nové bracery pro barbara tak to mě fakt naštvali
- hulkxxxl
- Ancient
jo bracery nejsou
takže jsou to zmrdííííííííí hlavně že to změnili v poslední sekundě to je fakt napalici, v patch notes ještě jsou a pak vyšel tweet že nebudou padat
byly moc silné takže to vypadá že budou jen S3 a to ještě s jednou runou a ne se všema
takže fakt váhám mezi barbem a monkem, si vyhraje barb ale ty bracery byly fakt super must have item
takže jsou to zmrdííííííííí hlavně že to změnili v poslední sekundě to je fakt napalici, v patch notes ještě jsou a pak vyšel tweet že nebudou padat
byly moc silné takže to vypadá že budou jen S3 a to ještě s jednou runou a ne se všema
takže fakt váhám mezi barbem a monkem, si vyhraje barb ale ty bracery byly fakt super must have item
No je to opravdu škoda stejně ho ale pojedu už se mi po něm stýská ale vážně pochybuju že by teď dokázal nahradit to dh v gr tím ho zabili
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
a teď si vezmi, že by si je farmil tak dlouho, jak já kukri... asi by tě to taky moc nebavilo... lepší je když udělají nějaké rozumné variace a ne jeden item "must have"
- hulkxxxl
- Ancient
jj must have itemy to je vážně napalici
jako torch pro monka nebo swk amulet
takhle seženeme ww set a bude to
ik palice je prý potřeba dropnout znova s bonus statem tak snad se podaří
jen bych rád věděl když mi set udělá tu dust devils runu tak jestli element bude phys a nebo ten co budu mít navolené ve skilech, nějak mi to hlava nebere
jako torch pro monka nebo swk amulet
takhle seženeme ww set a bude to

jen bych rád věděl když mi set udělá tu dust devils runu tak jestli element bude phys a nebo ten co budu mít navolené ve skilech, nějak mi to hlava nebere
- hulkxxxl
- Ancient
já taky
ale ani to nehraju
btw co uděláme s těma tornádama co prdí barbaři?? za sebe musím říct že je mi fakt líto jakej to dělá bordel, nikdo nic nevidí včetně toho co to vypouští, takže to vidím bohužel jako fun build na t6 (brutální rychlofarma) nebo solo tak do 35+ s unity na pohodu
do GR teda asi stále budu brát DH + cruse když se slezeme na nějaký orgie

btw co uděláme s těma tornádama co prdí barbaři?? za sebe musím říct že je mi fakt líto jakej to dělá bordel, nikdo nic nevidí včetně toho co to vypouští, takže to vidím bohužel jako fun build na t6 (brutální rychlofarma) nebo solo tak do 35+ s unity na pohodu
do GR teda asi stále budu brát DH + cruse když se slezeme na nějaký orgie
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... no je to je tak pro PK, protože přesně to se z toho barbara stává v jakýmkoliv riftu 30+ ... šel jsem s váma včera 2 rifty T6 aza tu dobru jsem dostal 3x frozen a 2x světlu vstříc a ten takovým způsobem, že jsem na blbým T6 procl ... oboje proto, že jsem neviděl ale naprosto vůbec nic a to nemluvím o tom co jsem měl pod nohama, já neviděl ani svoji postavu ( jo to už trošku přeháním a kecám :-)) ... tzn. toto se fakt do party nedá, na solo možná super, ale já s tímto nebudu chodit ani T6 ...
- Frozen
- The Butcher
možná by bylo dobrý, kdyby se chovala kouzla stejně jako peti.... byly vidět, ale fakt jen omezeně. Případně pokud by taková volba byla někde v menu....
- Frozen
- The Butcher
bte dneska by měla uspávat manželka... tak by jsme mohli dát nějaký vyšší gr ne?
Ahoj, zmeni se nejak zasadne dh po patchi? Jde mi o pouzivani toho noveho setu vuci stavajici m6 a o rychlofarmu. Mam ancientni danetty, ale cetl jsem neco o vyuziti natalky. Tu mam ancientni krom zbrane celou.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- hulkxxxl
- Ancient
tak to máš super natálka je dobrá na strafe rain rychlo farmící build, je k ní i novej opasek co vyvolá nejakou příšeru či co
t6 rift dáš za pár desítek sekund
https://www.youtube.com/watch?v=ma7xXDjMoh4
jinak v podstatě vše u dh přistarém si myslím
t6 rift dáš za pár desítek sekund

https://www.youtube.com/watch?v=ma7xXDjMoh4
jinak v podstatě vše u dh přistarém si myslím
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Natálku mám taky komplet a docela pěknou, i ten pásek mám, jen musím vylevelit ten gen na rychlej leveling, protože nemám další lvl 70 char :-))). A jinak bych byl pro zkusit večer něco většího. Padl mi poměrně zajímavej luk, tak to chci vyzkoušet, imo to bude zajímavý - viz. profil. Včera jsem to zkoušel sólo a je to minimálně stejný jako s ABbarbem a pod a přitom to přidá pěknej dmg i druhýmu DH. Myslím že do party to pro jedno DH bude jako dělaný, solo se mi s tím nehrálo úplně dobře, ale gr 40 jsem dal stejně jako s AB, tak by to mohl být zajímavý ...
EDIT - tak profil nic, tam to není vidět, je to ten luk kdy monstra chycený entaling shotem dostávají +20-25% od jakýhokoliv dmg ... Padl mi áčkovej, po přetočení nějakejch 3200+ a myslím s +25% ( to nechci kecat ) ... vzhledem k tomu že se entaling dá hrát místo evasive fire skoro bez jakýchkoliv ztrát, tak mi to přijde zajímavý ... ale ještě jsem neměl čas to pořádně vyzkoušet, hlavně v partě ne, kde by ten bonus měl jít cítit mnohem víc než sólo ...
EDIT - tak profil nic, tam to není vidět, je to ten luk kdy monstra chycený entaling shotem dostávají +20-25% od jakýhokoliv dmg ... Padl mi áčkovej, po přetočení nějakejch 3200+ a myslím s +25% ( to nechci kecat ) ... vzhledem k tomu že se entaling dá hrát místo evasive fire skoro bez jakýchkoliv ztrát, tak mi to přijde zajímavý ... ale ještě jsem neměl čas to pořádně vyzkoušet, hlavně v partě ne, kde by ten bonus měl jít cítit mnohem víc než sólo ...
Naposledy upravil(a) mdmT dne 09.04.2015, 11:39 hod., celkem upraveno 1 x.
tak už jsem měl skoro celý nový set a rip opět výpadek internetu už mě tohle fakt nebaví dávám si s Diablem menší pauzu