Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem nakoupil, tak prodávám. A vím, že důležitý byl ten coronet.
Spíš by mě zajímalo, kolik měl nasyslených zlaťáků, nebo zda necheatoval tím, že po gamblu vyjel do winu a pomocí task manageru Diablo natvrdo vypnul bez save and exitu.
Dále tam psal, že ten gambling prováděl téměř nonstop 3 dny (z toho něco málo asi spánek).
A zajímalo by mě, když gambloval i circlety, kolikpak dostal Najsek, než byl Griffon.
Spíš by mě zajímalo, kolik měl nasyslených zlaťáků, nebo zda necheatoval tím, že po gamblu vyjel do winu a pomocí task manageru Diablo natvrdo vypnul bez save and exitu.
Dále tam psal, že ten gambling prováděl téměř nonstop 3 dny (z toho něco málo asi spánek).
A zajímalo by mě, když gambloval i circlety, kolikpak dostal Najsek, než byl Griffon.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Neposunuse
- Gorebelly
Re: Nejkvalitnější věci z monster
Tyhle charmy opravdu miluju :-) S takovým defense boostem není možné, aby mě něco zabilo... 

SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
@Fraxi: Nemusel nutne cheatovat, nektere povolene programy jako myslim Go Mule (ci dokonce i Atma?) maji moznost ukladat i zlato, ktere si nasyslis, je to jako ulozit si ho do banky a pote opet vybrat 

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Já to nemyslel tak, že "nasyslené zlaťáky" třeba v atmě nebo pluzích jsou cheat.....já psal, že mohl čítovat tak, jak jsem popsal.
...Ancients, go, go go!
- Slw
- Minion of Destruction
Démone co to mi to tu valíš do hlavy?Dark_Deamon píše: Spíš by mě zajímalo, kolik Coronet bylo potřeba v gamblu protočit, protože z Circlet nikdy Diadem být nemůže.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nepamatuješ...Slw píše:pokud si pamatuji...
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
tak jestli to hledal na lvl bez bugu durability... na 92 lvlu... tak to ho jedna coronet stála 170K ? x 12K počet coronet... to je 2.041 MíčůFraxinus píše:Spíš by mě zajímalo, kolik měl nasyslených zlaťáků, nebo zda necheatoval tím, že po gamblu vyjel do winu a pomocí task manageru Diablo natvrdo vypnul bez save and exitu.

děleno postavou kolik unese s truhlou zlata... 3.5 Mega .... vychází to na 583 postav na 99 lvlu

te´d k tomu přičtu edge a gheed na max... takže -30% furt je to přes 408 postav s full goldama

sám pochybuji, že jsem za celou dobu co hraji D2 nasbíral 2.000 Mega....

přes task manager by to moc dobře nešlo..... když se postava každých 5 min uloží...
spíš to dělal jak můj soused na intru
otevřel udie nebo atmu... otevřel si postavu... pak spustil diablo... a až mu došli prachy...
save and exit... alt+tab na atmu, tam save... alt+tab a šel gamble znova...
mu říkám... "a to tě baví?"

>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Je pravda, ze tenhle bezcennej unikat
je jednodussi najit, me padl v 1.11 3x a v 1.13 taky 3x 

- Slw
- Minion of Destruction
http://classic.battle.net/diablo2exp/it ... lets.shtmlDark_Deamon píše:Nepamatuješ...Slw píše:pokud si pamatuji...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Slw: Víš o tom, že se bavíme o gamble?
- Slw
- Minion of Destruction
edit: tož si mě nadzvedl ze židle a jdu zapnout d2 po letech a přesvědčit se sám 
dit2: asik jo, z coronetu při gamblu vyskavala jak tiara tak diadém, circlet ale zůstával circletem. máš pravdu Démone a omlouvám se

dit2: asik jo, z coronetu při gamblu vyskavala jak tiara tak diadém, circlet ale zůstával circletem. máš pravdu Démone a omlouvám se

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Není třeba se omlouvat. Nikdo neví vše. Jsem rád, že už si rozumíme, jak to s těma čelenkama je 
Btw...to tvoje DH se dá poskládat líp

Btw...to tvoje DH se dá poskládat líp

- Secondface
- Gorebelly
Dnešní úlovek na Exile....
ještě že ty palachy hraju...
v Exile bude mít kolem 1300-1400 defence

ještě že ty palachy hraju...

v Exile bude mít kolem 1300-1400 defence

Exile mi neprijde zrovna jako supr RW a navic jde sehnat i daleko lepsi base item, rekl bych ze takovy Sacred Targe nebo Sacred Rondache s 45% All res by byly lepsi, a celkem padaji pri trose prace v LK...
- Slw
- Minion of Destruction
abych to tu moc nespamoval OT...
štít určo lepší na Exile...
2: Démon, tjn ale to by někdo musel hrát i jiný classy než monka a barbuchu
štít určo lepší na Exile...
2: Démon, tjn ale to by někdo musel hrát i jiný classy než monka a barbuchu

- Secondface
- Gorebelly
tady konkrétně jde spíš o defence....RIP píše:Exile mi neprijde zrovna jako supr RW a navic jde sehnat i daleko lepsi base item, rekl bych ze takovy Sacred Targe nebo Sacred Rondache s 45% All res by byly lepsi, a celkem padaji pri trose prace v LK...
na jakým štítu můžeš říct že budeš mít Exile s cca 1350 defence?

všiml sis vůbec RIPe že jsem základní číslo defence skoro 2,5 násobil?
jako najít ethereal vortex bez socketů s 45 all rez na bug defence... není o troše práce.... to je při troše smůly i kus života

hlavně když se vám pak zmrší roll socketů....
můj best co se povedl byl Ethereal Zarakum shield s 42 all rez měl ve finále kolem 1718 defence
vortex by mohl mít kolem 2K defence
Sacred Targe a Sacred Rondache říkáš asi jen kvůli tomu že jako jediný padaj ze stojanů v LK co?

ale je fakt že ten základ defence mají mez sebou minimální. ale mě se prostě ty protáhlý štíty libí víc...

ale mezi S. Rondache a Vortexem bude ve finále asi skoro 900 denfence... což jev defence bez armoru celý equip........ mě to jako důvod hledat dál stačí.
stejný je to u armor... najít pěkný elite brnko ethereal bez socketů taky není pr*el.... ale tam aspon je fuk jestli se povedou 2, 3, 4...
něco tam složíš když je tolik možností a merc to ocení. ještě aby ne s 2,5-3,5K+ defence....

Presne tak...Muzes klidne vytvorit mapu, ktera bude ty Sacred targe pripadne Rondache generovat prakticky porad, takze neni problem najit eth a vytvorit do nej 4 sockety...Ja takovou mapu mel v 1.11 a behem chvilky jsem mel asi 5 takovych stitu...Ten roll by se nakonec povedl...A eth chce proste jen trochu vic trpelivosti, noSecondface píše:
Sacred Targe a Sacred Rondache říkáš asi jen kvůli tomu že jako jediný padaj ze stojanů v LK co?
ale je fakt že ten základ defence mají mez sebou minimální. ale mě se prostě ty protáhlý štíty libí víc...
ale mezi S. Rondache a Vortexem bude ve finále asi skoro 900 denfence... což jev defence bez armoru celý equip........ mě to jako důvod hledat dál stačí.

A navic, defense je podle meho nazoru brutalne precenovana abilita, v nekterych obzvlaste ozehavych pripadech Ti nepomuze vubec, a v globale rozdil mezi 10k a 11k prakticky nepoznas...
Edit: A nejsem uplne priznivcem vyuzivani tohoto bugu

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak říká RIP. Pár "přátel" má dokonce ignore target's defense.
...Ancients, go, go go!
já rád připěju k tomu flame nebo co to tu je..
stejně je to potom o tom lítat nějakou lokaci a potom je samozřejmě na místě aby člověk věděl jestli monstra mají nebo nemají ITD..a dodám že ono Defence není asi zas až tak přeceňovaná vlastnost, když nevím o nikom kdo by ji nějak aktivně sháněl, kromě PVP na realmu a všech paladinů, kde ale má svůl smysl

stejně je to potom o tom lítat nějakou lokaci a potom je samozřejmě na místě aby člověk věděl jestli monstra mají nebo nemají ITD..a dodám že ono Defence není asi zas až tak přeceňovaná vlastnost, když nevím o nikom kdo by ji nějak aktivně sháněl, kromě PVP na realmu a všech paladinů, kde ale má svůl smysl

Mozna je to muj omezeny uhel pohledu, ale ja se celou dobu bavil o PvM