Zeď nářků
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Od patchu 2.2.0 sami už dva razy stalo v riftoch že normálne pohoda hrám, zrazu červená obrazovka, prázdný orb zdravia a instant death...zdá sa mi ako keby hra na chvilu lagla alebo tak a už ležím na zemi, skrátka nič sa proti tomu nedá robiť, nočná mora keby HC...hláška sa vypíše že Venom was slain, čiže žiadna príšera ma nezabila...neviete o čo ide? Stalo sa vám to už? Nechápem kde môže byť chyba ale toto vyzerá na technický problém zo strany Blizzardu, začalo to robiť až po najnovšom patchi...
Re: Zeď nářků
Hmmm. s tím sem se nesetkal ještě...
A já si zanadávám....Nejvíc mě s*re, když natěšenej vlítnu na vyšší GR, jaká to bude výzva a jak se posunu zase dál...otevřu ho a jediný co tam korzuje jsou Anarchové,Exarchové,Maleti a Exorcisti..... už v první minutě riftu vím, že to není výzva, ale totální s*ač*a....
A já si zanadávám....Nejvíc mě s*re, když natěšenej vlítnu na vyšší GR, jaká to bude výzva a jak se posunu zase dál...otevřu ho a jediný co tam korzuje jsou Anarchové,Exarchové,Maleti a Exorcisti..... už v první minutě riftu vím, že to není výzva, ale totální s*ač*a....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Když je to začátek tak je to ještě dobrý, to rovnou vypnu. Ale když se to stane v 70% (další level) riftu tak to jsem nasranej :-D
Jasně no. Obě varinty jsou na koko* s tím, že to otráveně zabalíš 

Ty rifty by meli totalne prekopat a to tak, ze by byla stejna mapa, stejne prisery a proste vse stejne. Lisilo by se to jen skrz cisla tech riftu (stejne cislo - stejna lokace i prisery). Takhle je to spis o tom, kdy se konecne nageneruje neco prijatelneho.
Tak bych to úplně neviděl, to by taky nebylo dobře...jedna classa by skončila třeba GR52 a druhá už GR47 protože v GR47 by byl pro tu danou classu blbý mobové (každýmu vadí něco jinýho (melee,ranged atd.) a nemohla by to ovlivnit, protože by to bylo furt stejný....
Spíš by to právě chtělo víc RNG a to v tom smyslu, že když uvidím Exarcha nebo zombíka, nebude to nutně znamenat, že celé patro budou exarchové nebo zombící....prostě mít to namixované i v rámci patra
Spíš by to právě chtělo víc RNG a to v tom smyslu, že když uvidím Exarcha nebo zombíka, nebude to nutně znamenat, že celé patro budou exarchové nebo zombící....prostě mít to namixované i v rámci patra

- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Zdaaar vsici 
Me zastavi jedine hodne spatni elitaci a pak myslenky,ktery boss se asi zjevi
Dneska mi uplne blbe nevysla 46
Cas nebyl zly,jenze u konce jedovo,mrazici a zednicka elita,takze fiasko jako svin
Potesilo by to,pac porad memam druhy unity a nesmrtelneho templa.Kolikrat je to o nervy,ze to tez bez milosti vypnu 

Me zastavi jedine hodne spatni elitaci a pak myslenky,ktery boss se asi zjevi

tak já jsem, jak koukám, pravý opak, jedu vždy až do konce a snažím si z toho něco vzít :-)
Od vydání patche 2.2.0 se snažím o hlavu a 1handu - hlavu už mám, ale Dagger of Darts nikde, Kadala klasicky nedává nic, a nebo všechno ostatní
Se obávám že než ji najdu, vyjde další patch a bude se hrát úplně jinej build

Se obávám že než ji najdu, vyjde další patch a bude se hrát úplně jinej build

-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Od vydani patche 2.2.0 kterej svete div se prines akorat nove itemy nebo upravu starych je ta hra pro mne o nicem...neni tam nic co by znovu tahlo cloveka do hry blizz misto toho aby do hry implementoval nejakou smysluplnou vyzvu za kterou bude odmena ktera za to stoji tak akorat vydavaj patche ktere jsou totozne vsechno se mota jen okolo itemu a upravou skillu coz je dost male lakadlo...nastesti venku je krasne a tudiz clovek muze tvorit svoje vlastni vyzvy jako je sjezd krpalu na kole atd...tem co stale veri ze hra jde spravnym smerem preju brzke probuzeni...
"....vydavaj patche ktere jsou totozne vsechno se mota jen okolo itemu a upravou skillu....."
Je potřeba si uvědomit, že diablo jako takové (tedy základ diabla obecně) se točí okolo itemů a skilů
.
Pár dní po banu a světe div se, je tu další z nekonečné řady rádoby "hate" příspěveků... naštěstí je venku krásně a tak to člověk neřeší, aspoň že tak.
Je potřeba si uvědomit, že diablo jako takové (tedy základ diabla obecně) se točí okolo itemů a skilů

Pár dní po banu a světe div se, je tu další z nekonečné řady rádoby "hate" příspěveků... naštěstí je venku krásně a tak to člověk neřeší, aspoň že tak.

-
- Gorebelly
- BattleTag:tvoje mama
Mas potrebu reagovat tudiz to resis a vice mene davas za pravdu memu nazoru...dekuji...jinak diablo a tato serie se do vydani D3 nikdy netocila JEN okolo skillu a itemu tak se prober....
MF: Ban na den nestačil. Příspěvky v naprosto stejném duchu. https://www.diablofans.cz/forum/search.p ... 2&sr=posts
Dřív než se to zase strhne - Ban na týden.
Dřív než se to zase strhne - Ban na týden.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
mf je muj clovek, davej bacha na ty bany kua :-) vsichni jste ruzovoucci a miloucci a kdyz nekdo pisne nejakou prasarnu, tak je ohen na strese.............BAN
No, proto tu ty bany musej bejt. Ale co ti budu vykládat, však víš..
Je to tu prostě jen pro růžovoučký
Je to tu prostě jen pro růžovoučký

- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Banán mi přijde naprosto nesmyslnej.....hate bo nesmysl (reptile má nějakou vyjímku) = banán
ne že bych se vším co MF napíše souhlasil ale někdy má holt pravdu. jinak fnuk fnuk abych nedostal banán za ot 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Na Reptileho si mi nikdo neustále nestěžuje. Tenhle banán má návaznost na další předchozí upozorňování. Nikdo, kdo se tu chová normálně ban nedostává.
dawe, pokud ti Reptile vadil, mohl ses ozvat. Většina se tu s ním obvykle dobře baví, tak proč zasahovat..
dawe, pokud ti Reptile vadil, mohl ses ozvat. Většina se tu s ním obvykle dobře baví, tak proč zasahovat..
ber to taky tak, ze bez hateru nebude diskuze, proste to pomalu ale jiste zvadne, vzdyt napisu nejakou blbost a hned se vyroji kupa borcu co se jich to dotkne a stranky naskakuji, protoze jinak se to tady uz moc nehybe.
Fuxicku, mě je jasný, že to máš jako sport. Ale lepší nic jak dohadování, budeš se s tím muset nějak vyrovnat.
Mě osobně nebaví číst spam a hate od MF a jak tu zbytečně vytváří problémy hráči kteří chtějí pomoct a naokpak. Takže já podporuji jeho ban. Jestli chce někdo vytvářet zbytečné problémy tak ať si založí svoje forum a uvidíme kolik lidí tam bude přispívat :-)