Patch 2.3.0
PTR Preview:
http://eu.battle.net/d3/en/blog/1980233 ... 23-06-2015
New Zone: Ruins of Sescheron
New Artifact: Kanai’s Cube
Crafting System Updates
Adventure Mode Updates
New Feature: Season Journey
New Difficulty Levels
New Legendary and Set Items
Combat Changes
------
Za mě zatím super změny ! Už aby to tu bylo, abych se mohl opět vrhnout do hry
http://eu.battle.net/d3/en/blog/1980233 ... 23-06-2015
New Zone: Ruins of Sescheron
New Artifact: Kanai’s Cube
Crafting System Updates
Adventure Mode Updates
New Feature: Season Journey
New Difficulty Levels
New Legendary and Set Items
Combat Changes
------
Za mě zatím super změny ! Už aby to tu bylo, abych se mohl opět vrhnout do hry
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: Patch 2.3.0
torment 7-10 .. death metal
a toto season journey, to som zvedavy..
Kanai’s Cube - Horadric cube v2.0?
a toto season journey, to som zvedavy..
Kanai’s Cube - Horadric cube v2.0?
To nahodí tak za 3/4 roku a ještě k tomu polovina z toho bude zesraná
R.I.P. 27.3.2014
No jsem zvedavej jak to celý dopadne...
Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Jako vypadá to hodně zajimavě!
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Zítra v poledne snad budete mít překlad
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
aneb piseme si o tom tady asi rok, ze s velkou slavou a fanfarami nam spadne brada nad necekane inovativnim ...doplnenim dalsich tri obtiznost... a je to tu :-)
toz uvidime, myslenka s novou horadic cube je fajn a zase na par tydnu hrace asi nalaka, ale pokud nove obtiznosti neprinesou unikatni predmety vazane jen na ne, ale budou davat jen vic expu a shardu, tak primarni duvody proc hraci prestavaji hrat zustanou beze zmeny a forum bude brzy opet prazdne...
ale je dobre se ze Blizz snazi to zuby nehty udrzovat nad vodou, v zasade pro to nemaji zadny duvod (zaplaceno uz od kazdeho dostali), jen za to palec nahoru.
toz uvidime, myslenka s novou horadic cube je fajn a zase na par tydnu hrace asi nalaka, ale pokud nove obtiznosti neprinesou unikatni predmety vazane jen na ne, ale budou davat jen vic expu a shardu, tak primarni duvody proc hraci prestavaji hrat zustanou beze zmeny a forum bude brzy opet prazdne...
ale je dobre se ze Blizz snazi to zuby nehty udrzovat nad vodou, v zasade pro to nemaji zadny duvod (zaplaceno uz od kazdeho dostali), jen za to palec nahoru.
Umele natahovanie hracej doby to iste ako ked bolo mp 1-10.
Pozitiva zrusenie trialov snad
Pozitiva zrusenie trialov snad
zmena tri cislicek ma byt patch, ale no tak... zase budou legendarnejsi legendarni legendarky a dalsi a dalsi sracky... chapu, ze musi byt videohry pro uplne noby, ale ze tak muselo skoncit zrovna diablo
Za mě klasika, zase bude několik měsíců trvat než se člověk protrpí k nejlepšímu buildu/gearu, aby mohl v klidu chodit bezstarostnou speedfarmu Torment X - endgame.
Současný stav mi vyhovuje až na to, že jak DMO tak TR je crap, takže doufám, že set, který se bude hrát v další éře bude lepší.
Současný stav mi vyhovuje až na to, že jak DMO tak TR je crap, takže doufám, že set, který se bude hrát v další éře bude lepší.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Ještě nemám přečteno, ale jdu na to. Jsem rád, že zas bude něco novýho . Osobně teda nechápu postoj některých lidí...
Nic se neděje--nadávají, má vyjít patch--nadávají, tihle věční stěžovatelé co se jim nikdy nikdo nezavděčí, to bych chtěl mít doma tvl....
Nic se neděje--nadávají, má vyjít patch--nadávají, tihle věční stěžovatelé co se jim nikdy nikdo nezavděčí, to bych chtěl mít doma tvl....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Seton:
měl bys vědět, že tito lidé, jako je pns, to dělají záměrně, aby ti to leželo v hlavě a reagoval jsi a jin to udělá dobře
měl bys vědět, že tito lidé, jako je pns, to dělají záměrně, aby ti to leželo v hlavě a reagoval jsi a jin to udělá dobře
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Me se to nahodou moc libi a tesim se az s timhle patchem pojede dalsi sezona.
Diablo se mi v porovnani s jinejma hrama zaplatilo uz nescetnekrat a ve hre jsem stravil x* vic hodin nez v jine hre za stejnou cenu. Vzdycky si odehraju 130 hodin patche nez me to zacne nudit a s radosti cekam na dalsi.
Chapu, ze nekomu tenhle pristup nevyhovuje a muze se zdat, ze Blizz dela co muze aby si udrzel hrace, jenze jak uz bylo receno - to neni vubec nutne, je to jen + .... ktere jine spolecnosti z herniho prumyslu(pokud nepocitame F2P hry-kde je podobny pristup vynuceny) tohle dela? Mozna nejake jsou, ale ja si na ne teda vzpomenout nedokazu.
Uz ted je v Diablu tolik veci co delat a tolik veci co bavi, a porad prichazeji nove - viz. nasledujici patch.
Nevim jak vy, ale ja se teda neskutecne tesim a sem zvedav co nam vsechno predstavi Horadic Cube 2.0 ;D
PS.: A jeste si predstavte, kdyby treba za rok prisel dalsi datadisk. Awesome!
PS2.: A jeste, nezapomente, ze vetsina hernich spolecnosti podobne patche vydava za DLC za ktere si veme dalsich 30e
Diablo se mi v porovnani s jinejma hrama zaplatilo uz nescetnekrat a ve hre jsem stravil x* vic hodin nez v jine hre za stejnou cenu. Vzdycky si odehraju 130 hodin patche nez me to zacne nudit a s radosti cekam na dalsi.
Chapu, ze nekomu tenhle pristup nevyhovuje a muze se zdat, ze Blizz dela co muze aby si udrzel hrace, jenze jak uz bylo receno - to neni vubec nutne, je to jen + .... ktere jine spolecnosti z herniho prumyslu(pokud nepocitame F2P hry-kde je podobny pristup vynuceny) tohle dela? Mozna nejake jsou, ale ja si na ne teda vzpomenout nedokazu.
Uz ted je v Diablu tolik veci co delat a tolik veci co bavi, a porad prichazeji nove - viz. nasledujici patch.
Nevim jak vy, ale ja se teda neskutecne tesim a sem zvedav co nam vsechno predstavi Horadic Cube 2.0 ;D
PS.: A jeste si predstavte, kdyby treba za rok prisel dalsi datadisk. Awesome!
PS2.: A jeste, nezapomente, ze vetsina hernich spolecnosti podobne patche vydava za DLC za ktere si veme dalsich 30e
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
I když možná trochu předčasně, tak musím říct, že patch 2.3 bude můj hodně oblíbený po dlouhé době
Na prd je, že si dost možná PTR opět nezahrajem, díky těm nekonečně dlouhým PTR frontám do hry ..
Na prd je, že si dost možná PTR opět nezahrajem, díky těm nekonečně dlouhým PTR frontám do hry ..
Je dobře že na hře pořád dělají, změny vypadají hodně dobře otázka je kdy se jich dočkáme.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
říká se jim manželkaSeton píše:...tihle věční stěžovatelé co se jim nikdy nikdo nezavděčí, to bych chtěl mít doma tvl....
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
To vypada suprove, i kdyz par veci se bojim (hlavne ty Horadricky kostky). Ma nekdo jakous takous predstavu jak by mohlo vypadat T10? Kdysi jsem si zkopiroval odnekud tyhle cisla:
T6 = GR26
T7 = GR29
T8 = GR32
T9 = GR35
T10 = GR38
Takze jestli T10 by odpovidalo GR38-40 = pohoda.
T6 = GR26
T7 = GR29
T8 = GR32
T9 = GR35
T10 = GR38
Takze jestli T10 by odpovidalo GR38-40 = pohoda.
GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
@Heller: Jo, tak nějak to tuším, ale aspoň se tu oživí diskuse
Tak nastudováno, první dojmy velice positviní .
Za mě:
++++ Zrušení Trialů, konečně! Když nepočítám AH, zavedení Trials byl jeden z nejvěších kroků vedle.
++++ Přidání materiálů do Bounty krabiček.
+++? Kanai’s Cube - těším se, ale uvidíme přidanou hodnotu až v praxi
++++ Přidání dalších setů, legendárek a upd stávajících
+++ Úprava craftingu.
+++ Změny expů v GR za moby, těžší by opravdu měli posunout progres víc
++ Přidání dalších Tormentů jsem osobně nepotřeboval, když chci pocuchat nervy vlezu do GR, a farma T6 mě neobtěžovala.
+ Nová lokace, za týden ji okoukám, to je mi docela jedno, ale dobře že bude.
----- Ani slovo o rozšíření truhly to je pro mě dost problém a to neskončíla S3...
---- Obávám se, že PTR bude opět nehratelný, ostatně jako vždy a to mě dost vytáčí.
---- Obavávám se (právem), že v průběhu PTR spoustu věcí "zlepší" tak, že budou k ničemu
--- Nikde nic o nových gemech, možná v S4, uvidíme.
--- Nikde nic o klasických gemench, sedím na hromadě desítky tisích gemů a čekám co s tím .
Tak nastudováno, první dojmy velice positviní .
Za mě:
++++ Zrušení Trialů, konečně! Když nepočítám AH, zavedení Trials byl jeden z nejvěších kroků vedle.
++++ Přidání materiálů do Bounty krabiček.
+++? Kanai’s Cube - těším se, ale uvidíme přidanou hodnotu až v praxi
++++ Přidání dalších setů, legendárek a upd stávajících
+++ Úprava craftingu.
+++ Změny expů v GR za moby, těžší by opravdu měli posunout progres víc
++ Přidání dalších Tormentů jsem osobně nepotřeboval, když chci pocuchat nervy vlezu do GR, a farma T6 mě neobtěžovala.
+ Nová lokace, za týden ji okoukám, to je mi docela jedno, ale dobře že bude.
----- Ani slovo o rozšíření truhly to je pro mě dost problém a to neskončíla S3...
---- Obávám se, že PTR bude opět nehratelný, ostatně jako vždy a to mě dost vytáčí.
---- Obavávám se (právem), že v průběhu PTR spoustu věcí "zlepší" tak, že budou k ničemu
--- Nikde nic o nových gemech, možná v S4, uvidíme.
--- Nikde nic o klasických gemench, sedím na hromadě desítky tisích gemů a čekám co s tím .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !