@Stanley: Taky jsem to viděl na ten obsidian

Nemít žádnou by snad byl herní masochismusGold Eagle píše:... ale nemít žádnou, když už jsem tam nějakou nastavil snad ani nejde?!
No když potřebuješ otestovat vliv různých komb, ta to bohužel vadí.Alaman píše:Nemít žádnou by snad byl herní masochismusGold Eagle píše:... ale nemít žádnou, když už jsem tam nějakou nastavil snad ani nejde?!
JJ tak Mantle mi jde, nevím co jsem potento. Blin Faith je ta oslepující helma. Tu zkus jestli ti půjde.cabes píše:ja na ptr za barbara mozem extrahovat death watch mantle powa:D ashbringer nie. oslepujici helma neviem co je.. dal som si grand ring ,furnace a hexing gate na ww build:D celkom fajn
ale co mne vadi ze po dokonceni GR uz je len moznost up gemov a neda sa ist zas vyssi GR
Rifty ani bounties nejsou žádná výzva, kde by se někdo chtěl trápit s každou elitou. Je to zpravidla na rychlou farmu. Pravdou je, že na aktuální stav gearu a možností hry je asi 45 OK. Otázkou bude, jak se bude obtížnost jevit s novými vlastnostmi. Aktuálně mám GR53 a 45 mi na farmu připadlo tak akorát. Dokonce jsem si několikrát wipnul na bounties Belialovi. Pravdou je, že co je zelené nemusí být vždycky poison a moje Mara mi na to imunitu nedáRhondien píše:Alaman: díky za pěkné shrnutí. Doufam, že blizz ještě přehodnotí obtížnost t10 v riftech, protože gr 45 už bohužel není v dnešní době žádná výzva, alespoň ať to v normálních riftech odpovídá gr 50.