Nejkvalitnější věci z monster

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Nejkvalitnější věci z monster

Příspěvek od RIP » 29.07.2015, 20:14 hod.

@Asman: Myslim, ze je to naprosto standartni hammer s naprosto standartni vybavou, presto:

20 BH, 20 Concentration, 20 Vigor, 20 Blessed aim, pote jsem cpal body do Defiance jako synergie Holy shieldu (1 bod), ale lepsi by bylo cpat body primo do HS, ta defense by byla vyssi...Ale i tak mam pres 10k a na konci to bude tak 12k (jestli do te doby vydrzim)...Ten rozdil uz pote neni zase tak znatelny, ale tak to je muj nazor...

Vybava: Shako (Harley), Enigma Mage plate, HoTO (flail), Spirit v Sacred targe (originalne mel myslim 43%all ress, tedy pred stvorenim RW), Trangs rukavice, War travelery (pouze 42%MF, lepsi bohuzel zatim nemam), crafted amulet 2Paladin/19%FCR%19%All resist, jako ringy dva Dwarf stary kvuli zminovanemu Convinction Infectorovi...Na switchi CtA (pouze +4BO) a dalsi Spirit v Sacred targe

V inventari 38% Gheed, Anihilus, 4 Pala Combat skillery a zbytek mix resistovych charmu a +life charmu, plus neco malo MF%...Nikdy jsem se poradne neobul do Uberu :oops: :oops: , takze nemam Torchy, jinak by byl i Torch ;)

Edit: Tak jsem se rozhodl preci jen pro vyrobu CoH, ten base item jsem zvolil hlavne proto, ze mel peknou defense v zakladu, ale zaroven nizke pozadavky na silu, takze ho muzou pouzivat i casteri...Dam mercovi ted Delirium + CoH a uvidime, jak si chlapec povede...Samozrejme Insight k tomu, je to Prayer merc

Edit 2: Tak prumerny run time je ted 5 minut, tedy zabiti cca 4-6 Bossu po ceste, dale tri pecetni Bossaci a samozrejme Diablo - vse p7...Je to porad zoufale pomale, ale jsem hledac a tak si nedam pokoj, pouze pecete a Diabla bych odhadoval tak na tri minuty ;) Merc je ale s CoH a Deliriem daleko vic v klidu, tim padem i muj paladin a to je hlavni ;)

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.07.2015, 21:38 hod.

RIP: Já vím, že by to byl další mínusovej zásah do MF, ale nebyly by vhodný boty Hotspur? Co se týče merce, tak mám na něm nejraději kombo Shafstop + Vampire Gaze/Rockstopper.

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 30.07.2015, 13:20 hod.

@RIP: Díky, těmy Dwarf Stary jsem byl trochu zmatený tak mě zajímal celý build. Kolik těch MF charmů máš? Jaký je výsledný MF?

Shaftstop je kvalitka, mě se podařil ještě z NM Mephista tento. Nejdřív jsem byl smutný že je Eth než mi došlo že je to na Žoldáka lepší. Tady je po upgradu.

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 30.07.2015, 13:59 hod.

Tak lítáme já a SF různě po hellu a taky se nám párkrát zadařilo ..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.07.2015, 15:16 hod.

@DD: Mno, pokud bych poladil i charmy a uzpusobil ty ringy tak, aby se pocitalo tech +15% navic i po konve, asi by to slo...Otazkou je co bych tim ziskal?Ted uz je Infectoruv pack v klidu, a jak jsi psal, zase bych prisel o MF, ktereho uz ted nemam moc...

@Asman: Celkovy MF je prave ted 247%, coz je spodni hranice, kam chci jit, z charmu mam 52%MF - 38Gheeds + 2x7% SC

Edit: Tak musim rict, ze Delirium + CoH je zatim zdaleka nejlepsi kombo, ktere jsem na mercovi zkousel, funguje naramne, runy jsou ted konzistentni a mene nebezpecne...Diablo samotny ted na p7 pada tak za 10-15sekund ;)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 30.07.2015, 16:42 hod.

RIP: tak musím se přiznat, že co jsem zkoušel svého Winda na chaos sanctuary na pl 5-7 a dával to za 5-7 minut, že jsem asi chtěl moc, když teď poslouchám tvůj čas, měl až na jeden nebo dva skillery max equip, primárně taktéž MF, ale u něj to bylo o hubu víc než je zdrávo .. :lol:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.07.2015, 16:48 hod.

Pokud bych jel ciste seal Bossy a Diabla, slo by to konzistentne za 3 az 3.5 minuty, ja se ale vetsinou zdrzuju zabijenim kdeceho :roll:

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 30.07.2015, 18:41 hod.

Welwet píše:Obrázek
Na ten charm co vyčuhuje z řady jsem se nemohl dívat tak jsem ti ho dal na správné místo.

Dnes kromě Draculů Eschuta's, Titanky a konečně Vipermagi. Ale že se teda nepovedlo :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.07.2015, 20:18 hod.

@Welwet: Hezky, jinak ten windy musi byt slusnej killer...

Dnesni top dropy z CS - Stormshield (uz druhej z CS pro Thora), Arachnid, SC +20life, 6%Fire res a jako nejlepsi item tato runka

Za tu jsem obzvlast rad, protoze jsem zacinal mit pocit, ze Corr mel v CS daleko vetsi stesti na runy nez ja ;)

Edit: Abych nezapomnel, dneska jsem prekonal hranici 2.2 Miliardy expu, tedy pulka cesty k lvl 94 je za mnou, a taky jsem zapomnel na Fortitude, ktere jsem udelal par dni zpatky, ta dnesni LO tedy nahradila ve stashi tu pouzitou ;)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 30.07.2015, 22:06 hod.

RIP: njn, ale mě to hold přišlo pomalé..a moc o hubu, teď už eni není ;)

cg k LO..:)

Asman: hustý, díky , určitě to napravím! :lol:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.08.2015, 09:08 hod.

lvl 94 ;)

Ve zbyle pulce lvl toho tolik nepadalo, presto je tu par slusnych kousku a jeden grailer, ktery je TC87 ;) Zacal bych vecmi, ktere nemam na screenech, ale padla mi hulka AoKL, dale pak +2 Eschutas temper, a 4socketovy +3 Bow skills GMB (ze by budouci Ice :lol: ;) )

Ted uz k obrazkum - Diablo obcas dava i TC3 itemy, jako tento muj nejoblibenejsi, tak snad da casem i Torch of Iro, at mam Normal unikaty komplet...Z run padla nejvyssi pouze tato UM, jinak nic...Zatim jsem se tu moc nezminoval o charmech, mno padlo uz asi 4 nebo 5 Skilleru, ale zadny nemel nejaky pekny sekundarni mod, takze jsem se jejich screeny ani nezabyval, rozhodne vsak pak potesil tenhle kousek...

Zlatym hrebem je ten grailer, o kterem jsem mluvil, a ikdyz to neni nic kalibru predchozich class specific itemu, i tak potesil...A pak, ze se nevyplaci zabijet i ostatni Bossy krom tech sealovych a Diabla - pokud bych to nedelal, nemel bych ani DWeb, ani Darkforce, ani Justice...Je to podstatne pomalejsi, ale tak smaznout gral a 99ku jednou ranou by bylo super, ne?! :lol: Ehmm, k tomu je ale jeste svetelne roky daleko, a pokud bych to dal do konce pristiho roku, byl by to maly zazrak ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.08.2015, 09:27 hod.

CG ke graileru. Taky mi chybí. I když asi ještě dlouho chybět bude, protože se spíš věnuju D3. Co se týče RW Ice, tak na to je lepší Matriarchal Bow, kvůli breakům na IAS.

Vesele do dalšího levelu :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.08.2015, 10:33 hod.

Dik, ten dalsi lvl bude asi jeste veselej, ale pak to zacne tuhnout a dostat se na 98, potazmo 99 bude nadlidskej vykon ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.08.2015, 15:48 hod.

Tak cesta k lvlu 95 zacala opravdu skvele :love: Hned prvni run a SUR, kdyby to takhle padalo dal, bylo by to supr, ted uz nasel Thor SUR, LO, 2x GUL a IST, ale ten jeho equip je stale podstatne drazsi, tak ma co splacet :lol: ;)

Jinak jsem to pocital, a z lvl 94 na lvl 95 je to JEN 160 runu, to jeste jde, soucasnou rychlosti pri trose stesti, by to do cca tydne mohlo byt :lol: Ale uvidime...

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.08.2015, 16:25 hod.

CG, ale Zod vypadá jinak 8-) :D

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 01.08.2015, 19:54 hod.

RIP: Gratulace, každej tvůj příspěvek mě nutí hrát víc a víc, chtěl jsem Hammerdina už před dvěma lety když jsem hrál softcore tak snad se k němu někdy dostanu.
Momentálně sháním trochu lepší Vipero a druhé Shako(btw jakou runu máš v Shaku ty a pokud to není Cham máš někde jinde CBF?)

Dnešní návštěvy Mepha přinesly:
Gheed's 32% místo 22% se hodí, momentálně mám na switchi 405 Magic Find
Wolfhowl
Blood Raven's Charge A podruhé +2 :lol:
The Reapers Toll Jen škoda že ne Ethereal, přesto jsem moc rád
Windhammer Po více jako pěti IK kladivech konečně unique.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.08.2015, 21:01 hod.

Shako s CHAM mam, ale pripravene pro sveho Zerkera, tedy pokud ho nekdy konecne dostanu k Pitu a Pindlovi :roll: , muj Hammer pouziva Shako s PTopazem...U casteru jsem nikdy v podstate nepouzival CBF mod, obzvlast ne u tech, co se pohybuji teleportem, rychlost kouzleni to neovlivni a pohyb nepotrebuju...Dokonce i u Whirl barba je lepsi ho nemit, tedy vetsinou :lol: ;)

Jinak jsem rad, ze Te motivuju, preju hodne stesti ;)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 02.08.2015, 19:50 hod.

Takže nejspíš poslední update z Mephista na nějakou dobu, překlikl jsem se totiž u obtížnosti a smazal si tak mapu. Nejspíš teď začnu s LK runami. Ale zpět k Mephistovi, dnes jsem se s ním hodně dlouho loučil, jen slovně:
Stormshield, Ondal's +3, 3x Trang-oul pásek ze stojanu, Biggin's Bonnet(můj druhý ale rád ho vidím :) ), asi čtvrtý Shaftstop(těch není nikdy dost), druhé Shako, Rune Master(druhý s pěti dírama, jeden mám se třema), Cerebus Bite(+3 Shapeshifting, +2 Feral Rage), Ormus :love:, Razor's Edge, Arioc's Needle, Blackoak Shield a Cinquedas(Blackbog's Sharp), Shadow Killer(tím pádem mám všechny unique sekáčky), Baranar's Star, Lycander's Aim :love: a Demon's Arch. Dále Hwanin belt takže mám celý Hwanin set a IK boty a ruce, zde mi chybí jen brnění. Ještě stojí za zmínku druhé Vipermagi, už lepší jak 21% :) .
Akorát nastřádané cetky mě zklamaly. Ani jeden unique ring nebo amulet, 2 poison facety +5% damage -4% resist, jeden die jeden level up.
Charmy:
Large poison
Small mlátičkový
Skiller bleskový
Skiller měňavý
Grand 38 hp 46 AR
Grand 39 hp
Ty poslední dva nejsou tak dobré ale momentálně je používám.

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 02.08.2015, 20:18 hod.

RIP: tak ten Sharp GC je luxusní...
Trošku jsem se dostal do stereotypu, tak jsem rozjel ještě Pure Chargera a moc se bavím. Zatím vše na pl8 (končím Normal), ale kromě spousty low runes nepadlo nic zajímavého (vzácnějšího, dokážu-li to posoudit))).
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 02.08.2015, 20:22 hod.

@Asman: Pekny nalezy, trochu zavistive koukam na ten Trang belt, v 1.13 mi zatim padl jen jeden a o ten jsem prisel :roll: , takze by se mi aspon jeden siknul do gralu :lol: ;)

@Abu: GL s tim chargerem, to je na me trochu moc bugy styl :lol: ;)

Odpovědět

Zpět na „Předměty“