Nechce se mi zacinat nove tema na S4, tak to hodim sem. Projel jsem par temat tady i jinde abych si trochu udelal obrazek o tom, co nas ceka v S4, jako vetsina lidi tady. Ale protoze jsem nebyl a nejsem na PTR, tak bych se chtel zeptat na nejake kratke shrnuti pro vsechny classy. Idealne od nekoho, kdo to tam vyzkousel, nebo se obecne PTR venoval. Nebudu honit top 500 v LB. Ale protoze si kazdou sezonu vyberu 1-2 classy, ktere budu hrat, tak bych nechtel slapnout vylozene vedle. Jde mi o to, aby ten class byl pouzitelny do public 4 man. Tedy aby to nebyl class, ktery apriory nebude automaticky odmitan. Stejne budu vetsinou hrat solo, nebo s kamaradem, nebo v clannu, ale na public taky urcite dojde. Jaké jsou na PTR na LB vlastne dosazene GR na #1 a #1000? Jen pro informaci v jakem rozmezi se jednotlive classy pohybuji. Jediny class, ktery me nezajima je wiz. Toho jsem si uzil v S3 a nejsem Dave_C

Diky
PS. Dnes jsem byl v praci u přiletu Korean Air, a když kolem mě procházeli letušky KE v těch jejich livrejích, tak jsem začat nechtě přemýšlet o 15-ti letých korejkách tvl. To jsi sem zase něco napsal!