Zeď nářků
znova do prace ach jaj a patch je vonku :-(
Sezonu zacinam o den neskor v praci to ide z kopca, PC neposlucha a to nehovorim este o zenach ach jaj ja nestastny zemepan .... :-(
Sezonu zacinam o den neskor v praci to ide z kopca, PC neposlucha a to nehovorim este o zenach ach jaj ja nestastny zemepan .... :-(
Re: Zeď nářků
Včera před spaním jsem zkusil ještě vylepšit na moju bonus 6% do elit, který jsem tam kdysi pracně dostal - asi 200 pokusů, tj. 200 soulů v řiti, zhruba 2mld goldů (
) a ani jednou jsem danej affix za těch 200 otáček neviděl
Takže nějaký prokletý mojo, bug či si ze mne Blizz prostě dělá srandu a chtěl ulevit mým zásobám 

- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Včera jsem měl volno, celý večer sám s malym, který spinkal do jedné v noci (pak šel curat, probudil se a koukal na mě jak hraju). FL plný, ale všichni na sezóně, tak mi Tyckine nezbylo než se zapojit do sezóny. Byl jsi tam vůbec,? Poslední věc co mne ponouklo, že i Raivo hrál sezónu. Pěkná hra s pěkným RIPikem - v 10 lvl. Moje blbost, přece jen hard na 10 lvl bez gearu je moc. Zase těch 10 levlu bylo zpět raz dva.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Zdar, online jsem nebyl, využívám poslední možnosti okukování koček u vody
V pondělí či úterý se dostavím, snad se ještě najdou nějací non-season hráči, sezóny jsou na můj vkus moc krátké - resp. hraju na to moc málo

V pondělí či úterý se dostavím, snad se ještě najdou nějací non-season hráči, sezóny jsou na můj vkus moc krátké - resp. hraju na to moc málo

- babacho
- Burning Soul
Já se když tak přidám na NS kdyby jsi neměl s kým zaběhat, ale netrhám žádné rekordy, protože se barbarovi na NS moc nevěnuju a po patchi jsem jako vždy totálně out.
Mám pocit, že jsem si na S4 špatně nalosoval postavu nebo nevím
. 3/4 gearu mám od lidí nasdíleno (naštěstí jedem 4xWD takže o to není nouze
), ale nepadlo mi lautr nic....padají pravidelně, bez vyjímek!!! jen 2H swordy a FS
.
Do kadaly už narváno horem dolem moc BS, ale neviděl jsem jediný lege brancery ať už jakýkoliv
. Jediný co mi vlastně padlo byla DoD, kterou jsem obratem hodil Střechovy, protože chci jet Helltoot....Aby toho nebylo málo....včera v GR dissconent...takže klíč v řiti a loot a expy taky....
Jééé, to se mi ulevilo
Poděkování na zdi radosti

Do kadaly už narváno horem dolem moc BS, ale neviděl jsem jediný lege brancery ať už jakýkoliv

Jééé, to se mi ulevilo

Poděkování na zdi radosti

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

@Seton mam to stejne nic mi nepada vubec nechapu kde hraci s paragonem 80 berou full sety
jinak me 2 hodiny nicily aktualizace ve win takze toho moc dnes nenahraju 

Achievements: 7400 (92%)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
to sme na tom stejně ...padá houno 5 riftů po sobě bez lege.....btw to že se hra po 2.3 po naběhnutí tak nechutně hryže asi 10 min asi nevydýchám 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Mám takovej pocit, že budu muset začít hrát season páč to honěj skoro všichni v klanu
Otázkou je, zda se při svých 15h týdně stihnu do jejího konce někam prokousat
A to mám přitom tak krásně zásobenou truhličku parádním gearem i do zálohy, se mi fakt nechce 

- babacho
- Burning Soul
Kdyby jsi začal season, tak mužem běhat spolu, já mám zatím taky jen plvl 42 a Raivo by nás potahl. Je už docela vysoko. Tak by to šlo lépe.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- babacho
- Burning Soul
Jasný Deamone, dikec. Já už vyexpenej jsem. Budu muset ale trošku začít hrát, abych dropl gear a mohl chodit vyšší T. Zatím je to tak na T2 v partě.
nepada mi gift, jeden jsem dostal, ted para 500, gr 54 druhy den na sezone - wtf
ale ta kostka proste nepadneeee :-) doufam, ze po vybreceni se zde konecne dnes padne 

Keep it real
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Taky chci kostku do bacidla + IK bacidlo v hezky rollé A verzi. Jo a chci to na S4 pro Pana Bouchace, Blizzarde slyšíš?!
O tom co chci na WD na S4 si povíme tak za týden.
O tom co chci na WD na S4 si povíme tak za týden.
Pánové po 5 dnech docela skromní teda 

Včera na Sezoně solo GR50 za 9minut
(WD) na to že nemám A gear a něco pod 300 paragonů je to slušný
, ale proč to píšu sem? protože GR52 co následoval byl tak strašně nechutnej, že jsem ho za stálého zvracení nestihl o 10 sekund
, hnussss 

Naposledy upravil(a) Seton dne 03.09.2015, 11:45 hod., celkem upraveno 1 x.

SUPEEEEEER!Nestihol som svoj WD gr v limite len preto,že som mal guardiana toho demona, asi minutu som sa mu vyhybal a on neurobil na mna ziadny atak,len ma nahanal a moje z***** potvory(g pes,gargani a spider queen) si davali slofika.

Upraveny vulgarismy. 

-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Díkec za ty 2 Vaulty předobědové
.... škoda že z tlustoprdky zase padlo H.... 
A hlavně ...ani jedna děrovačka zatím ... kua jak já jí potřebuju !!!!

A hlavně ...ani jedna děrovačka zatím ... kua jak já jí potřebuju !!!!

S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Super den dnes,f*ck!Okrem toho,čo som písal vyššie a ineho,čo ma dnes otrávilo som dalsi gr run nestihol len preto,že som mal na sebe nemesisky a z jedneho pylonu mi nespawnlo elitky a chcel som dobré leg wristky upgrade na anc verziu a nielen že to neupgradlo ale ešte naviac ich to urobilo horšie!
PS Len aby mi ešte nezhebol char,to už by ma je....tralala.

Tak snad se zadaří příště