Včera obrovská radost, Střechami dropl Fist of Az!!!! konečně ji mám!! Jen abyste si nemysleli, lovím ji zž 495 PL přes drop, kadalu a kostku, takže nikdo nemůže tvrdit, že sem na ni nedřel . Není sice A, ale má 97% lege affix, takže pohoda jak chceš Díky díky díky díky Střechys!!!!
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Hodím to sem za kámoše se kterým pravidelně hraju radost měl velkou takže sem si říkal že se možná zkušenější monci olíznou , monkovi nerozumím takže nemůžu posoudit .
Tak kilečko bude na sezóně problém, není materiál Ostatně jak jsem psal, než jsem tam vůbec viděl stat crit damage, protočil jsem to asi 70x
Prioritně cpu matroš do výroby nožíků a přetáčení v kostce, ancient zbraň mne boostne kapánek víc než pár procent critu
No tak se taky pochlubím dnešním dropem Není to sice uplně top roll, ale i tak to jde ne?
Akorát nevím na čem dát reroll jestli nahodit 10% dmg a nebo misto LPH dat AS za rady budu vděčný
Naliim: Asi bych šel do přetočení LpH na Attack Speed. I když ty máš i velkou ztrátu na avg dmg, takže i tato varianta by nebyla marná. Pro srovnání ti postnu svůj luk.
Juchůůůů !!!! Střecho !!! PADLA MI KUUUKRIINÁÁÁÁ Poprvé od vydání D3 a už vlastně několika letech hraní Sice obyč, jde na šrot (mám jednu vyrobenou v kostce a do ruky by se hodila jedině A-verze), ale ...už vím jaké to je DROPNOUT JÍ