Nejkvalitnější věci z monster

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Nejkvalitnější věci z monster

Příspěvek od RIP » 18.09.2015, 20:11 hod.

Mozna jsem se nevyjadril presne, ale varianta a) ma vyssi lvl Convinction, protoze to bude vymaxovana hlavni aura, pojedu bez Fanatismu, ten podle me neni nutny ;) Idealni je dostat se na lvl 25 Convinction, coz pujde dost tezko, ale bylo by to -150% co se tyce nepratelskej resu, jinymi slovy, pokud maji 50% res n lightning, tak by meli dostat dvojnasobnou dmg

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 18.09.2015, 20:58 hod.

ááá tak pán má 2x dream na sobě :wave: . tak to vlastní konva musí být :twisted: když jsou takové netušené možnosti, nebylo by dobré dát might mercovi pride na concentarci či doom (nebo takovou podobnou weap co má element auru nebo spouští element na striking? crescent moon by byl luxus místo cb :green: )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 19.09.2015, 09:59 hod.

RIP píše:Travincal je proti me nejaky zaujaty, za chvili uz 3k runu a nic vyssiho nez SUR :OXO a teoreticky uz mely padnou dve runy BER+
O tom mi vůbec nemluv :D Teoreticky už mám 2x Infinity, prakticky mám 3/4 Ber za těch 3k runů v LK.

Jinak pokud bys používal Draculy(na které nedám dopustit za jakoukoliv mlátičku, Teslu jsem ale nikdy nehrál tak nemůžu říct jestli jsou lepší jak LoH) tak bych radil Fanatism. Ten rozdíl s Fana/bez je strašně znát, s Life tapem pak (skoro) nejde umřít. Bez Draculů se mi víc líbí Conviction na Paladinovi+Decrepify od Merce. Ale všechno jen teorie, nikdy jsem nic podobného nezkoušel.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.09.2015, 18:07 hod.

@Slw: Mno, pokud bych nepouzil jedinou CHAM co jsem mel do Harley pro budouciho Pit-zerkera, na ktereho jsem zatim ani nesahl, tak by to bylo mozne zkusit, ale z meho pohledu co se tyce fyzicke skody je vzdy Reapers >> cokoliv, vcetne Pride, ktera mi prijde nesmyslne draha za to, co umi...Ohledne Pride uz jsem to resil i na inc a nevyplati se....Co se tyce Doomu, ano, to je jasne nejvaznejsi aspirant, pokud bych mel CHAM, ale zrovna u tohoto charu se snazim docilit vybalancovanosti mezi fyzickym a elementalnim utokem, ale co uz, pokud ho nekdy budu mit, muzu zkusit, co je efektivnejsi...Ale stale sazim na Reapers...

@Asman: Holt smula :cry: :cry:

Jinak jsem hral nekolikrat cisteho Teslu a cisteho Zealota a chci charakter, ktery bude pokud mozno vyvazene pouzivat vyhod obou...Ty LoH jsou uzasne na demony, maji hlavne taky 20% IAS a to je nejdulezitesi atribut vuci Draculsum...Samozrejme z pohledu defenzivnich kvalit je takovy Palach prakticky nesmrtelny, ale stejne tak dobre preziva muj Hammer s max blokem a 10k+ defense, i bez Life tapu... A pokud muze on, tak se stejnymi vyhodami i Paladin, ktery bude mit navic jeste slusny LL diky kombu Grief + Forti, atake nezapominat na Confuse na Dream helme...To je jediny atribut, ktery me zaroven tesi a stve, protoze se bude prepisovat s Decrepify z Reapersky

Edit: Ted uz vim, proc se mi ten Doom taky nezdal...On toitz nesynergizovany Vulkan na lvl 18 dava 67-69 fyzickou skodu a 73-76 ohnivou skodu a ten Holy freeze lvl 12 (nesynergizovany - to nejde, pac je to zoldak) dava 17-18 cold pulzy a pridava 85-90 Cold dmg pri utoku...Takze i pri idealnim zdvojnasobeni elementalni skody to nebude vic jak cca 150 Fire dmg a 180 Cold dmg, a cca 35 pulzy...V Hell nic prevratneho si myslim, oproti moznosti nepratelum udelat o 50% fyzicke skody navic + pripadne prorazit PI ;) Doufam, ze jsem na nic nezapomnel :-|

Edit 2: Pockej, ted mit o docvaklo, nemyslels nahodou Doom na tom Palachovi? To by pak slo, vymaxovat jeste Resist Cold a byly by dva silne elementy + celkem obstojna fyzicka skoda, ale preci jen si myslim, ze ta Fyzicko/Bleskova varianta je lepsi/schudnejsi ;) A navic, u Cold/Light varianty bych to videl na merce Rogunu, at to svisti....

Ono tech variant na aury je hodne, nejcastejsi je ta fyzicko bleskova, ale dala by se i Fire bleskova pomoci HoJ/Dragon/Dream/Dream, ale to uz jinde jsme a jina vesnice :lol: :lol:

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 19.09.2015, 19:57 hod.

GRIEF je Grief. Dream, Dream, Grief jsem měl na bnetu a ještě na začátku Hell na nižším pl vše padne jen průchodem. Měl jsem ho s Eni, protože jsem s tím protahoval kámoše a expil je na NM kravkách, které jsem ani neviděl...Jediný problém je, že asi ripněš na svoji nesmrtelnost, protože tahle výbava je fakt bomba (Conva neConva), takže vlítleš úplně do všeho s pocitem "už teď jste mrtví".....
Greenhorn s duší Throwera

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 19.09.2015, 20:03 hod.

poskládej si to jak se Ti hodí. já sem naposled hrál teslu právě s beast a reaperem. dream sem nikdy na hc bn neposkládal a na singl testy si už vzpomínám jen matně, přece je to moc let zpátky a byly to jen testy... :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 28.09.2015, 20:37 hod.

Po delší době jsem tu s mými lepšími úlovky.
Gul z bedny od Mephista, v LK mi nepadalo vůbec nic v tu dobu.
První Metalgrid celkově, z Mephista.
Ohm z LK.
Pul z Mephista, zatím nejvyšší co mi dal.
A můj dnešní úlovek, první Sur. Po přibližně 4000 runech v LK, zatím moje nejvyšší nalezená runa.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.09.2015, 06:19 hod.

Gratuluju k SUR, OHM a GUL, ale na 4k runu je to hrozne malo...Na druhou stranu, jsem rad, ze to nevzdavas, to je spravnej pristup, ono se to proste zlomit musi ;)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 30.09.2015, 10:30 hod.

Asman: cg, doporučuju navštívit AT, nebo pit :)) ;)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 01.10.2015, 16:18 hod.

Včera druhá Lo tak se to možná už láme :) , tím pádem mi LK z vysokách run zatím dalo:
13 Pul
6 Um
7 Mal
6 Gul
2 Vex
5 Ohm
2 Lo
1 Sur

Ist a Ber jsou tak jediné dvě runy co mohou padnout ale ještě se tak nestalo.
@RIP Díky za podporu, ono vzdát by se dalo ale něco člověk dělat musí :).
@Welwet: Do AT bych se podívat mohl, v Pitu by ty moje dvě chudinky asi měly problém, zatím mi LK vyhovuje tak zůstanu tam, ona se ta Enigma snad jednou poskládá a Hammerdin už projde všechno.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2015, 20:47 hod.

CG k runám. Jinak nevím jak ostatní, ale pro mě vysoké runy znamenají Mal - Zod. Vše níž je víceméně šit, kterej padá pomalu na každým rohu :D

ad Ber...nic si z toho nedělej. Já měl kdysi období, kdy mi padla po 5000+ runech. Zas během toho ale padla asi 8x Sur :green:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 02.10.2015, 06:01 hod.

Jak pise DD, HRs jsou MAL - ZOD...

Statisticky vzato mas celkem kliku na OHM, ta mi takto casto v LK nepadala, a smulu na runy LO+ , to, ze pada daleko casteji SUR nez BER je normalni, nedavno jsem to resil na inc a ono kupodivu je ta BER pomalu vzacnejsi jak JAH (ikdyz to neni muj pripad :roll: )... Ja ma ted po cca 6k runu v LK, 3k runu v Travincalu a pak tech ostatnich statistiku 2xBER, 14xSUR atd, takze z meho pohledu je BER 7x vzacnejsi nez SUR :lol: ;)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 02.10.2015, 18:52 hod.

Já to beru jak jsem to někde viděl kdysi napsané, že Pul a víc jsou HR, teď koukám že nejsou. 5000+ runů 8x Sur? :shock: Vypadá to že mám opravdu smůlu(pokud mi teď za 1000 runů nepadne 7x teda, všechno je možné i když tomu sám moc nevěřím ) Na druhou stranu si nemůžu stěžovat na ostatní dropy, Highlords, Maras +29, Metalgrid, Atma's z amuletů, z prstenů BK, a SoJ.
Momentálně sháním Raven Frost, Paladin na Uber Tristram je už na cestě a jen ten prsten mi chybí. Dále přemyšlím o Summon necrovi nebo do budoucna Traps assassin, na oba mám asi 4 skillery. Jak to padá Vám? Dlouho jsi nic neposlal RIPe :roll:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.10.2015, 20:03 hod.

Asman: Když se koukneš na mini turnaj z LK, kterej se tu konal před 2 lety, tak takto jsem dopadl. Jen dodám, že jsem to jako jedinej běhal s Assou (po svejch). Všichni ostatní klasika = Blizzna :) Taky dodám, že jsem ten turnaj vyhrál :green:

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 03.10.2015, 08:15 hod.

Asman píše:Já to beru jak jsem to někde viděl kdysi napsané, že Pul a víc jsou HR, teď koukám že nejsou.
ano, i pro mne je to novinka. já stará konzerva sem do teď žil v přesvědčení že BIG MEGA runa Pul je HR >:'( inu čas letí a nároky se zvyšují...

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 03.10.2015, 09:38 hod.

Hi runa na Normalu je pro mně Shael, Hi runa na NM je pro mně ...

Untw NM drop pl8

matematicky to moc nesedí, ale v mé hlavě to je rozdělené asi takto:

(EL-HEL) (IO-MAL) (IST-ZOD)
Greenhorn s duší Throwera

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 03.10.2015, 10:38 hod.

Abazus: no , pěkně..eště dodám že mě ve WSK před trůnem padla IST..a nejsem zdeleka jedinej..troufnu si říct že mě padla mal/ist na NM víc jak ta blba UM .. :lol: :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 03.10.2015, 10:50 hod.

Mě kdysi na NM padla Lo 8-)

Jinak aby v těch runách bylo jasno: https://www.diablofans.cz/diablo2lod/vlo ... .html#runy

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 03.10.2015, 18:13 hod.

DD: Tak to muselo byt pekne prekvapeni, kdyz padla Lo na NM :)
Štěstí přeje připraveným...

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 03.10.2015, 18:39 hod.

@DD: Tys byl vzdycky lucker :lol:

@slw: Pokud vim, takto se runy rozdelovaly odjakziva...Ikdyz v patchich pred 1.13 se daly za HRs povazovat i PUL a UM, jak to nepadalo :lol:

@Abu: Max forge na NM je UM, na Hell GUL, takze jsi nasel max runu, gratuluju ;) Ja mel i chary (podotykam v 1.11), ktere nasly UM a pak GUL...Zvlastni, prijde mi, ze Forge byla nejak v 1.13 osekana, ne a ne z ni dropnout neco kloudnyho, samozrejme ty ostatni dropy to nahrazuji mirou vrchovatou :lol:

@Asman: Hezka bizuterie, moc hezka, jen co je pravda...Ja uz dlouho nepostl nic, protoze nic ted nebeham, predtim asi za 600 p3 runu v Travincalu (ktere jsem jeste nepostoval) pouze jedna MAL :OXO

Odpovědět

Zpět na „Předměty“