Tak dneska jsem dal 200 p7 runu v LK, dlouho to vypadalo na totalni pogrom, ale pak se preci jen zadarilo
Co se tyce run, padla 2 x FAL, 1 x KO, 2 x LUM, 1 x IO a hlavne pri runu cislo 163
tahle runa
Rekl bych, ze Druidik se tim maximalne zaplatil a ted uz jede jenom do plusu...Protoze jsem ale posera, tak jsem ji radeji soupnul do sdileneho stashe, abych o ni neprisel, kdyby se nahodou vsechno podelalo

, stejne ji mam v planu pouzit na Enigmu a pochybuju, ze mi JAH padne jeste v turnaji (ci dve BER)...Navic, Ioaquin ji ani nikterak nepotrebuje, spis by to chtelo OHM, VEX, IST a MAL
Co se tyce ostatnich vecicek - padl 15% all res, + 9 dex joul, ten uz je ve Skullderu, a take 40%ED, +13 max dmg joul, ten by mohl jit nekam mercovi do equipu, nejspis do Helmy, ale chybi mi socket quest
Jinak padly 7, 7, 6, 6, 5% MF small charmy a take pekne vita small charmy - 19, 18, 18, 16, 16 - hned se zije lip
Merc ma KONECNE Treachery, musel jsem cubit runy IO+ na tu LEM, pac ta mi ne a ne padnout, ale ted je to supr, mercik jede presne podle mych predstav
Zitra mam sportovni den, moc toho nedam, tak ale uvidime, treba zase bude stestena chvili na moji strane
Edit: Jo, jeste jsem zapomnel, droply tri necro skillery, jeden z nich summonning +24 life

a taky jsem rollnul Bow skiller s FHR

Deamonovi by se pocitam hodil...