Timto pro me turnaj konci, trochu predcasne, ale v pul sesty zase mazu do hokny a jeste je potreba pobochat par veci...
Musim rict, ze jak jsem od tohoto turnaje nic neocekaval - tedy od sebe a od sveho Druida - tak nakonec musim byt maximalne spokojeny, daleko jsem prekrocil to, co jsem si predsevzal, a at uz to dopadne celkove tak ci onak, byl to pro me nejlepsi turnaj tady na foru...Takze velke diky Deamonovi za jeho poradani, za to, ze me nakonec presvedcil k ucasti a i za to pratelske soutezeni, a za to chci podekovat samozrejme i Vam vsem ostatnim

Turnaje jsou pro me skvele oziveni, a je neuveritelny, ze po 15 letech od vydani hry je tady takhle skvela komunita
Co se tyce dropu, tak asi vite, jak na tom jsem, jen pro pripomenuti, nasel jsem
JAH, BER, SUR, SUR, OHM, VEX, 5x GUL, 2x IST a 2x MAL, pricemz JAH byla posledni runou, kterou jsem nikdy nenasel, takze kruh se da se rict uzavrel...Co se tyce RWs, tak jsem postavil Enigmu, CtA, HoTO a Sanctuary pro meho Druidika, samozrejme i nejake ty levnejsi...Navic mam ted i runy na nahrazeni ztracene Infinity, takze jsem tam, kde jsem byl pred dvema mesici pred ztratou techto itemu, a lip, takze pro me supr...
Nasel jsem spoustu unikatu a setu, bohuzel nepadl zadny item kalibru Mang songu nebo Deaths fathomu, presto musim byt i tady maximalne spokojeny, padl unikatni
Ward a
facet Venom (posledni, co mi chybel), oba grailery, takze celkem v turnaji spolu s JAH byly tri...
Pokud bych mel neco dal vyzdvihnout, tak bizuterii, 3x SoJ, 2x BKWB a 2x Tals amulet mluvi za sebe
Ted co se tyce Windyho jako takoveho - zacatek opruz, pote me velmi mile prekvapil, a ackoliv na poli dmg to neni zadna hitparada, a Tornada si delaji, co chteji (nejvetsi minus z meho pohledu), tak je to velky drzak, nakonec diky maxlemu Hurricane, Tornadu, Cyclone armoru a Twisteru, a temer maxlemu Oakovi to byla celkem prochazka ruzovou zahradou, tedy na p1

Na vyssi pocet hracu se obavam ten Druid moc nehodi, takze rozhodne ne adept na 99ku, tedy pokud u toho nechcete zesilet
Co bylo rozhodujici pro celkovy uspech, bylo angazovani Barbarskeho merce namisto tradicniho zoldaka z A2, preci jen jsem potreboval zdroj Decrepify co nejdrive, a k tomu uzasne pomohlo kombo Lawbringer + Treachery, spolu s Guillaumes helmou supr merc...Navic, a to je dulezite, pres svuj agresivni postoj k monstrum umiral jen minimalne, samozrejme pomohlo BO a Oak, ale i pred tim jel moc pekne a z meho pohledu je v prezivani daleko lepis nez merc z A2...
Jestli bych mel jeste nekoho vyzvednout, tak urcite medu

ten se neskutecne obetoval a zarval vickrat, nez si lze zapamatovat, obetovani se hodne paladina
Na zaver to nejdulezitejsi - predturnajovy cil
splnen, muj prvni Druidsky Guardian po vsech tech letech

Ted uz mi nechybi zadny char, takze uz se nemuzu stat tercem zadnych vtipku
Jeste jednou diky vsem, GL a zase u dalsiho turnaje