RIP, DD: Díky chlapi. Jasnačka, s SC Sosou se dá říct, že je to brnkačka. Spíš leze na mozek, jak padají furt ty stejné věci, člověk se doslova topí ve světelných šavlích/mečích, Isenhart a jiných setových plečkách a nic jiného ne a ne a nepadá. Jo, zní to nadneseně, někomu by se určitě spousta těch věcí hodila. V každém případě, Fire Soso je zajímavá, ale Blizzna je Blizzna. Nemůžu v klidu drtit ani Tunely ani Pitt. V prvním případě jsou problémem Invadeři a v druhém kupa gremlimů včetně šamana, stačí amplifa a zkapu hned, merc to sice dává, ale postupně po jednom, takže to dost trvá. Ale Pindl je v klidu, jen kdyby pořádně dropoval

Dost bylo nářků, ale třeba to zabere a zase to začne padat
Já měl původně metu mít více bodů než předchozí turnaj (ale to jsem ripnul), a pak jsem to posunul až na těch kulatých 1000. Těch 1155 je fakt absolutní maximum? A tys měl 1149

No nevím, nevím, s tím, jak to poslední dny padá... A hlavně nemám takové štěstí jako Dawe, abych každý den dropnul nějakou TC87
Držím vám palce chlapi, užívejte turnaj, nenechte si hru znechutit a hlavně neripnout
Javůrek: To vypadá dobře! Rád to taky otestuju
Edit:
DD: Super runy, dobře ty