HC - Sin hrdinu - misto pro extremni D2 dobrodruzstvi

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Navrhy na challenge

Příspěvek od Javurek » 08.04.2016, 11:52 hod.

Vše jsem nečetl ale mám tyto 2 návrhy.

1) pouze s unikáty hrát jinak se nic nesmí oblést, to radši tohle než naked , to by moc zábavné podle mě nebylo. A nebo taková napůl naked challenge s tím že třeba po každém dokončeném aktu se musí vyhodit všechny věci z postavy a novej akt se hledá vše nanovo+charmy zůstanou. To by myslém bylo celkem zajímavé.

2)hrát pouze s tím co se koupí v obchodech a gamble, jinak se opět kromě charmů nesmí obléci nic. Jewely a gemy se používat můžou.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 08.04.2016, 15:43 hod.

Mě by se zamlouvali socketed věci bez RW runy by se používat mohli + sety. Zakázat op buildy bo ty skilly nějak nalosovat.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 08.04.2016, 18:16 hod.

Dark_Deamon píše:...žádnej merc, žádnej equip, žádné charmy, žádné nakupvání flašek/svitků ve městě, žádné léčení ve městě, žádnej respec a vystačit si jen s inventářem = zákaz používání truhly. A pěkně každou lokaci full clear, tedy do posledního monstra :)
a ještě bez opakování ne? Tohle vypadá na TrapAssu.

- naked je strašněj vopruz. Alespoň bílý opasek kucí....
- nejsem moc na turnaje a takové to "nejlepší". Mám raději týmového ducha, proto dávám protinávrh:

- Všeobecně pravidla nechám na Vás, mé zkušenosti na to nestačí.
- Pojedeme všichni stejnou postavu s možnosti 1x respec (1x platí za "challenge" i v případě smrti postavy a rozjetí nové) a pokusíme se najít cestu, jak to dohrát.

Když se někdo vydá špatnou cestou, může se jednou opravit a laborovat s námi dál.
V počtu zkušeností 5 lidí (respectů) by to nakonec někoho na toho Guardiana mohlo dovést. A tak to vidím já, což nevylučuje, že s Vámi nezkusím i jinou chujovinu.

PS: bude-li dostatek správných vstupních dat a Fraxovi se do toho nebude chtít, tak nějaký ten random bych event. splichtil v xls.
Pak sraz-hospůdka-losování-teorie-první r.i.p. a kocovina :-))))
Greenhorn s duší Throwera

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 08.04.2016, 19:46 hod.

Abúzus: Což o to, já to losování klidně provedu. Ale potřebuju všechna vstupní data... tvůj návrh je ale řekl bych dobrej. A jeden random pro všechny už tu jednou byl....vyšla z toho blizna jestli si dobře pamatuju. :lol:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 08.04.2016, 20:33 hod.

Blizzna Bleeeeee :roll:, tam bude zajímavejsí se dopizlat na lvl 30 bez opasku a one way (bez Insight) nez zbytek, ne?

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 08.04.2016, 21:33 hod.

začínám se v tom slušně ztrácet :lol:

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.04.2016, 22:04 hod.

Cokoliv, kde bude respect, tak jde mimo mě. Ztrácí to pak význam celé postavy a nevidím pak rozdíl v tom, když se to hraje normálně.
Naked postava s opaskem??? Proč si myslíte, že je to nejtěžší challange ever? Protože nemáte zhola nic!

Pokud se na ničem neshodnem, tak bych si klidně znova střihl Random Hero Challange, co se tu před pár lety hrálo. Řekl bych, že to byla solidní "ptákovina" :) Frax tu tabulku určitě někde má, takže by to stačilo jen nalosovat.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.04.2016, 22:18 hod.

Jedna vec je jista, my se neshodnem ani na tom, jakou barvu ma ho*no, natoz na nejakych pravidlech :roll:

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 09.04.2016, 07:01 hod.

:green:

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 09.04.2016, 09:28 hod.

proto přemýšlím že si po delší době zkusím zas ten tvůj challenge RIPe...ale nic neslibuju , motivace se hledá těžko..někdo další ? :twisted:

https://www.diablofans.cz/domains/diablo ... 32&t=11077

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.04.2016, 12:35 hod.

Fajn, tak to teda nalosuju, bude-li zájem. :)
Ale žádná přespříliš závazná pravidla pro každého vyjma zákazu respecu bych nedával. To by pak místo challenge byl spíš vopruz.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 09.04.2016, 21:28 hod.

Kamarádi, tentokrát se z účasti omlouvám. Jsem po předchozích dvou turnajích, kterým jsem věnoval enormní úsilí, poměrně přesycen. Asi si raději počkám na další turnaj a budu si užívat jara a léta. Navíc, upřímně, se v těch vašich regulích a variantách ztrácím ;) V každém případě přeji hodně štěstí, budu vás zde se zaujetím sledovat 8-)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 09.04.2016, 21:46 hod.

Neposunuse: to není turnaj, spíš se jedná o to kdo to dotáhne dál a pobavit se na nějaké společné téma, ta hektičnost která je u bodovacích, je tady spíš ke škodě, čím víc klidu, tím dál se jede, pokud se udělá pořádek co se budehrát, dostaneš to naservírováno až pod nos...co na to říkáš? :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.04.2016, 08:57 hod.

Welwet ma recht, navic to muzes hrat kdy se Ti zachce a jak dlouho budes chtit, a vratit se k tomu charu treba za dva roky, kdyz budes mit naladu...Jinak me je to jedno, klidne zkusim znovu tu mou predchozi challenge, nebo tu Fraxiho, nebo neco noveho, v globale je mi to burt, hlavne, ze bude sranda ;)

Abuzus
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 10.04.2016, 10:01 hod.

Sice jsem se zaháčkoval na b-netu, ale jestli se pro něco rozhodnete, tak se přidám. Problém b-netu je, že nemám v místě bydlení wifi, takže musím vždy do hospody a tipuji to tak 10lvl= 8 piv (včetně pauz na cigarety a rozjímání), takže něco vymyslete, ať to můžu spustit doma než budu fakt Abuzus :-))

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 10.04.2016, 12:36 hod.

já si jdu asi rzehrát RIPovu ironman challenge, nic neslibuju, když bude něco dalšího, třeba se i zapojím a uložím to k ledu..takže, očekávám společnost :lol:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.04.2016, 14:54 hod.

Tak já si právě včera vyzkoušel opravdovou challenge, a to hell 1. akt s tím mojím thorns paladinem. Zapích jsem to před katabombami, pokračovat budu dnes. A pižlat angelic mečem na hellu potvory, to je vskutku velice odvážný počin. Speciální bobřík odvahy bylo vlézt ke komtese. Tam se to skoro nedalo a asi 100x jsem tam málem zařval.
...Ancients, go, go go!

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 10.04.2016, 16:03 hod.

taková doplńující otázka? proč máš angelic meč?

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.04.2016, 16:07 hod.

Vite Vy co? Proc nepouizt tenhle thread vsichni na progress vsech magorin, ktere nas napadnou/mame under construction...Co se tyce me, mam rozehraneho paladina Martyra (Sacrifice) podle pravidel Ironman challenge, atk az udelam zase nejaky progres, kopnu to sem ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.04.2016, 16:38 hod.

Welvet: Protože nemám angelic amulet a nechci přijít o dual 50% MF. Sfiňa nepadne a nepadne. A taky moje dmg není až tolik podstatné. Ony se ty potvory o mě nakonec urubou samy. Další věc: lepší zbraň na sebe navlíknu těžko, když jedu s téměř base strength a vše rvu do vitality, což je asi rozhodující činitel toho, že stále ještě žiju. Už tolikrát jsem dostal šlupu, že mi zbylo pod 100 života...

RIP: Potom by bylo možná dobré toto vlákno přejmenovat. Už to nebudou návrhy, ale realizace. :twisted:
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“