Na CS je urcite nejlepsi....On telehammer s 11k nerezistovane dmg vynika v podstate vsude, delal jsem i porovnani (myslim v mem Avenger threadu) s Whirl/FI Barbarem pri Travincal runech a vychazi to nastejno, takze Barbarovi ani jeho Find item nepomaha a navic jsou ty runy bezpecnejsi, coz je v HC dost dulezite...V Pitu pri nizsim nastaveni players X (myslim do 3) bude asi lepsi Telezerker, ale toho tam nemam odzkouseneho...Takze CS a Travincal Hammer, Pit Zerker, AT/Meph/LK cista cold sosa, kravky Java a mas pokrytou vetsinu lokaci...Andy Fire sosa, ale muj soukromy nazor je ten, ze se ji ani nevyplati behat, bizuterie pada pekne v Travi a z Mepha a na ostatni veci jsou lepsi cile...Co nam zbyva? WSK + Baal

, na tohle by ses mel spis preptat Javora, ja mam k teto oblasti despekt, tedy hlavne k Baalovi samotnemu, nehlede na to, ze pro HC hrace je to tam pekne vo hubu
Co se tyce Pindla, mas proste stesti a ja krom te JAH smulu, takze mi Pindl a jeho grupa aspon tou JAH zaplatili
Edit: Jo, jeste k tem JAH, me padla za celou dobu POUZE jednou v minulem MF turnaji, BER mi ale padla tak 6x a SUR uz urcite 25 kousku, takze tady mas recept, jak se dostat k multiple JAHkam