HC - Sin hrdinu - misto pro extremni D2 dobrodruzstvi
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Po delší odmlce 4. akt dokonán....a tam by člověk zheb. Decrepifa byla fakt šílená.... A Diablo? Asi čtyřikrát mě šoupl do bone prisonu. A ten jeho firestorm mě málem několikrát upekl.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: HC - Sin hrdinu - misto pro extremni D2 dobrodruzstvi
tak akt bosse si za tu tvou magořinu fakt nedokážu představit 

- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Master Fraxinus oplývá neskutečnou trpělivostí, cg :-)
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Akt boss byl ještě čajíček. To takovej Hephasto nebo nějakej vypečenej boss světlušek, to byli jinačí kabrňáci.
Důležité bylo hlavně u toho Diabla nedovolit mu, aby mě popálil tím svým firestormem. Jinak díky thorns se o mě v podstatě umlátil sám. Výhodou taky bylo, že zcela ignoroval merce a šel jenom po mně. Co se týče zbytku v aktu, tak hlavní bylo nenechat se obklíčit. Kvůli vysokým hápéčkům šli dolů dost nesnadno. Roztahával jsem často i skupiny normálních potvor a nechal do sebe rubat nanejvýš tři potvory naráz, abych to uhíloval.

...Ancients, go, go go!
Supr Fraxi, velka gratulace, pripominas mi Insane Wayna, coz pokud bys netusil, je poklona nejvyssiho kalibru
Klobouk dolu pred Tvou trpelivosti a vydrzi
Ja ted nejedu zadny takovyto sileny projekt, a do konce roku to tak bude asi platit i dal, spis kdyz uz neco, tak se venuju Avengers projektu, ktery navzdory mym puvodnim planum nabobtnal do hrozivych rozmeru a dokoncit ho skoro nebude mozne
GL

Ja ted nejedu zadny takovyto sileny projekt, a do konce roku to tak bude asi platit i dal, spis kdyz uz neco, tak se venuju Avengers projektu, ktery navzdory mym puvodnim planum nabobtnal do hrozivych rozmeru a dokoncit ho skoro nebude mozne

GL
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Takže ancíci na hellu mrtví. Byl to teda akčňák, jakej už dlouho nepamatuju.
Ale spotřeba: 1 fullka, 4 třetinky fullek, asi 20 léčivých lahviček.
edit: A jsem GÁRDYJÁN

edit: A jsem GÁRDYJÁN

Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 16.05.2016, 18:10 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
tak to je hodně pěknej výsledek na tenhle char ..CG jen tak dál

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Díky, report dodám zítra. Dnes už na to nemám čas.
...Ancients, go, go go!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi magor Fraxi, ještě s tím dej Uber a já rozšlapu noťase :-) CG !
Tak jsem zase po delsi dobe dostal chut na nejakou zhovadilost, zkousim Barbara podle puvodni Random hero challenge, nenasel jsem nikde ten losovaci excelovsky soubor, takze jsem pozadal synka, at zvoli nejake nahodne cislo a ja podle toho nasel uz nalosovany build v danem threadu, jde o Barbara s 20BO, 20 Leap attack, 10 Natural resistance a 10 Throwing mastery, na prvni pohled to vypada hratelne, tak uvidim, nejhorsi jsou tam ale ty restrikce ohledne itemu...Zatim uzasnej lvl 7 a prvni lokace vycistena 

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Ty jseš borecRIP píše:Zatim uzasnej lvl 7 a prvni lokace vycistena

- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
a ten zbytek bodů si můžeš dám kam chceš? 20 Double Throw a jedeš "normal" Throwera :-))
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Může dávat kam chce, ale až po tom, co vysází těch 20+20+10+10, takže to vychází od nějakýho levlu cca 60.
Jak pise Deamon...Jinak je to ciste relaxacka od vecneho levelovani/shaneni itemu, takze progres bude hodne na dlouho, jestli se prekopnu aspon do NM, tak tu zacnu psat i podrobneji
Trochu jsem se posunul a uz mam aktivovany Leap attack a lvl 18, prvni patro Jailu vycistene...Dokonce uz mi padl i prvni unikat ve vezi, a to Stoutnail, coz mi zdvojnasobilo dmg
, tak uvidime...Uz se tesim, az prezuju na merce z A2, Roguna proste neni pro me...Konecnej bude Freezer (podle Fraxiho losu), takze si klidne na nej muzu zvykat, jen nevim, jakyho zatim zvolim, mozna Blessed aim...
Edit: Ty voe, Pitspawn fulldog v druhym patre dropl Gull dagger, +100%MF, ja su stastne jak ta blecha

Edit 2: Tak Andy to ma za sebou, dala same rare, a Radament taky...Merc je Blessed aim a je tedy podstatne lepsi, nez ta proklata lucistnice, ale pokud pro nej nenajdu relativne rychle nejake unique pichatko, tak budu asi brzo nahranej...Mno uvidime...Ted zabiji vsechno a MF Gull + chipped topazy v mercove helme a brncu (jedine povolene) je 145%, tak snad neco dropne...

Edit: Ty voe, Pitspawn fulldog v druhym patre dropl Gull dagger, +100%MF, ja su stastne jak ta blecha

Edit 2: Tak Andy to ma za sebou, dala same rare, a Radament taky...Merc je Blessed aim a je tedy podstatne lepsi, nez ta proklata lucistnice, ale pokud pro nej nenajdu relativne rychle nejake unique pichatko, tak budu asi brzo nahranej...Mno uvidime...Ted zabiji vsechno a MF Gull + chipped topazy v mercove helme a brncu (jedine povolene) je 145%, tak snad neco dropne...
Ať se daří RIPe
Já teď hraji javazonku, takže to s všemi těmi šílenostmi, které jsou zde uváděné, nemá nic moc společného, ale musim říct, že jí hraji teprve podruhé (poprév jsem skončil na začátku Hellu, protože jsem se v tom ještě tak moc neorientoval a IL byl prostě neřešitelný problém
) ale neskutečně mě baví
sice teprve začátek 2. aktu NM, ale i tak
před tím jsem to hrál "na blízko", tedy bez Lightning Fury, ale tentokrát jsem se už podíval jak se to má hrát a je to pecka
jen být opatrný...(občas to neni tak jednoduché hrát to opatrně
)

HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)

Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Drzim palce...Ono u te Javy je to zavadejici, je tak silna, ze Ti prijde, ze je nesmrtelna a pak Te vyskoli nejakej pack zmetku, od kterych bys to ani necekal...Takze bacha na to...
Korlic a Zanarhi postupuji sice velmi pomalu, ale jiste, uz sehnali kostku a ten klacek u cerviku, takze priste uz budou smerovat k Lost City a Claw viper temple...lvl 24, takze uz aktivovane BO, coz usnadnuje zivot, zvlast s tou mizernou dmg, co ma Zanarhi je to dulezite (pouziva podle pravidel turnaje eth superior Spear nalezenou v A1 s dmg 4-23
), chtelo by to unikatni spear ci polearmu, a to zoufale...Ale MF je uz 159% (Gull ma Korlic + 59% na mercovi), takze to jde a snad neco padne...Pokud ne, tak pokud se prohrabu az do A5, pouziju perzonalizaci na nejakou peknou merc zbran (at uz vyrobenou ci vygamblenou) a bude...Z nalezu padl pouze Cathans ring a z gamblu byly Sanders rukavice, nic, co by mohli pouzit
Korlic a Zanarhi, Leaper + Desert Warrior, clvl 24, Far Oasis
Korlic a Zanarhi postupuji sice velmi pomalu, ale jiste, uz sehnali kostku a ten klacek u cerviku, takze priste uz budou smerovat k Lost City a Claw viper temple...lvl 24, takze uz aktivovane BO, coz usnadnuje zivot, zvlast s tou mizernou dmg, co ma Zanarhi je to dulezite (pouziva podle pravidel turnaje eth superior Spear nalezenou v A1 s dmg 4-23

Korlic a Zanarhi, Leaper + Desert Warrior, clvl 24, Far Oasis
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Klídek, snad se Duri plácne přes kapsu.... nebo mephisto.
A s tou perzonalizací bych počkal.... nech Larzuka udělat 5 děr do Partizan, udělej do toho honor a máš merce až do hellu pořešeného.
A s tou perzonalizací bych počkal.... nech Larzuka udělat 5 děr do Partizan, udělej do toho honor a máš merce až do hellu pořešeného.
...Ancients, go, go go!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
RIP: to je tahle šílenost, nebo neumím hledat?
https://diablofans.cz/forum/viewtopic.p ... +challenge
https://diablofans.cz/forum/viewtopic.p ... +challenge