HC - Sin hrdinu - misto pro extremni D2 dobrodruzstvi

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: HC - Sin hrdinu - misto pro extremni D2 dobrodruzstvi

Příspěvek od Dark_Deamon » 09.06.2016, 23:06 hod.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.06.2016, 08:02 hod.

@Fraxi: S trochou stesti snad...Tu perzonalizaci musim podle pravidel pouzit do te doby, nez opustim Normal, tak uvidime, jak se situace vyvrbi...

@Abu: Je to ten link, ktery tu postoval Deamon, tedy originalni turnaj, ta Tva verze byla myslim novejsi...

Korlic a Zanarhi prosli skrz Lost City, diru s hadaty, Palac a Arcane Sanctuary a zakotvili na Canyon of the magi waypointu...Jinymi slovy, chybi mi vycistit 7 hrobek, coz urcite zabere dost casu, takze se k tomu dostanu nejspis az zitra...Pocitam tak tri hodky driny, a to se mi doufam nestane to same, co v Arcane, kde jsem to po vycisteni dvou casti ze ctyr musel ukoncit, protoze se monstra rozhodla ignorovat merce a sla ciste po Korlicovi, coz nebyl zrovna idealni stav...Takze vycisteni dvou casti, pak S+E a druhy den docisteni zbytku...Nastesti to byla oblast, kde se to takto dalo bez poruseni pravidel, u tech hrobek by bylo asi ouvej...

Nalezy, mno bohuzel se setovkami, ktere nepotrebuju se roztrhl pytel - po Cathans ringu a Sanders rukavkach padly Cathans amulet, Isenheart helma, Isenheart zbran, Berserkers zbran a Hsarus pasek, kdyby se smely pouzivat sety, jsem v pohode, bohuzel unikat nepadl ani jeden a tak pouzivam pouze Gull dagger a zbytek jsou bile veci z 1.Actu...Mno uvidime, v hrobkach mam obcas stesti, tak treba neco dropne...

Korlic a Zanarhi, Leaper + Desert warrior, clvl 26, Canyon of the magi + Tals tombs next

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 10.06.2016, 18:41 hod.

Tak to je vo posrani, tomu nebudete verit, myslel jsem, ze jsem po projiti aktivoval portal do Canyon of the Magi, ale po startu nove hry jsem zjistil, ze ne, tak jsem to zkusil proskakt ze Sanctuary, abych neporusil pravidlo o jednom pruchodu hrou a u platformy se Summonerem me skripli a bez many a merce jsem se z toho uz nedostal :roll: Takova lamacka smrt :OXO :OXO Jsem na sebe fakt nasranej...Mno nic, nahodnej vyber a jede se znova nova postava...

Edit: Tak nakonec to vyslo na puvodni LoneWolfuv 20 Cobra strike, 20 Shadow master, 10 BoS, 10 Dragon Flight, merc A5 Barbar :shock: To jsem na to zvedavej

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 10.06.2016, 20:35 hod.

Určitě už jsem spáchal něco ještě lamáčtějšího :-)
Tak GL
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 11.06.2016, 16:34 hod.

Tak uz jsem zase v Outer Cloister (jedu samozrejme Full clear), s tou assou to zatim jde rychleji, ale vzhledem k tomu, ze nema zadny schopny zabijeci skill to asi bude casem porod, mno uvidim...Dropy zatim naprosta nula, dvakrat lito je mi toho Barbara a promarnene sance, kdyz mel Gull...

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 11.06.2016, 22:05 hod.

Tak to je smůla, ale stává se, bohužel.

Ty sám zabiják asi nebudeš, ale budeš mít nabušenýho Shadow Mastera. Jestli seženeš dobrou zbraň, tak i s Tiger Strikem na lvlu 1, uvolněným dragon flightem, zahraješ slušný divadlo. A k tomu takřka neomezený leach, takže si (možná) budeš moct dovolit dělat i "sebevražedný" útoky.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.06.2016, 14:08 hod.

Abych rekl pravdu, tak s nabijecimi schopnostmi assky nemam vubec zadne zkusenosti, takze to urcite pro me bude prinosna lekce...Vim, ze to musim skillem nabit a necim jinym nenabijecim vypustit, ale to je asi tak vsechno...Pokud bude nejaka dobra zbran, tak si myslim to pujde...Zalezi, jak to bude padat a zatim to nepada vubec :( mno uvidime...Na merce Barbuchu se tesim, je to ted muj nejoblibenejsi ;)

Edit: Tak jsem dorazil pres Jail do Inner Cloister, padl akorat setovy Buckler z racku /Hsarus Iron fist, jinak nic...Tentokrat me nezachranil ani Pitspawn fulldog, tak pokud nepadne neco v Catacombach ci primo z Andy, pujdu do A2 ciste s bilymi srackovecmi :lol:

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 12.06.2016, 15:41 hod.

Jak to tady tak čtu, to možná zkusím taky... :D rollněte mi něco.... já bych rollnul něco brutálního a nikdo by mi to nevěřil :D
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.06.2016, 15:56 hod.

Secondface: Hydra (20), Blaze (20) - Enchant (10), Warmth (10) - A5 merc Barbar

Zahraj toto. To byl tenkrát můj los. Dostal jsem se s ní do A4 NM. Tam mě hned pod schodnama vyřídil bosspack Venom Lordů.

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 12.06.2016, 16:46 hod.

Podle čeho jsi to jel? :D na téhle stránce toho čím se řídit moc není .... :D
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 12.06.2016, 16:51 hod.

Pravidla jsou zde.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.06.2016, 19:13 hod.

Mno, tohle muselo byt od aktivace hyder az do konce NM celkem cajk, v Hell by byla si brutal pruser s FI...Nic z tech nalosovanych blaznivin nebylo lehky, to je jasny...

Ja jsem se ted vratil z Warcraft filmu a jako fanousek a hrac trojky jsem nadsenej, takze mam cukani si tu starou pecku dat znova, ale asi odolam a dojedu dneska A1...

Edit: Tak A1 zdarne dokoncen, bohuzel nastalo presne to, co jsem avizoval, nepadl jediny unikat a jen jeden set, ktery jsem uz popisoval, takze pokracuju s bilym suntem...Andy dala same rare, jak se zacina stavat jejim zlozvykem, a jedina situace hodna zaznamenani nastala, kdyz Shadow vykouzlila CoS pri vstupu do Rogues campu, tak tam vsichni meli chvili cernou hodinku :lol: Hura do A2, snad neco padne :roll:

Edit 2: Tak jsem si strihnil jeste Radamenta a samozrejme taky nic, jen nejaka unikatni knizka se skillem a nejakej prihlouplej Horadrickej svitek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.06.2016, 07:16 hod.

Prvni dve venkovni lokace take vycisteny (tedy temer, chybi jeste podzemi s kostkou), lvl 22.8 a porad nikde nic...Zacinam premyslet, jestli kdy za celou karieru vubec ta holka neco najde...A to vsechny finalni udery vs Bossaci a sampioni dava merc, ktery ma aspon 45% MF :lol:

Na trochu veselejsi notu, tehle assce padaji daleko casteji kvalitnejsi charmy nez tomu bylo u Barba, nejlepsi zatim GC s +20 Cold res, +6 Dexterity, ten fakt potesil ;)

Edit: Od doby, co pouzivam CoS mi chcipla hra uz trikrat, takze to je hrozne otravny...Zpusobuje to cokoliv, co vytvari dalsi monstra, to znamena Sarkofag mumii, ty Nesty s temi poletavymi mrchami apod...Coz jsou samozrejme situace, kdy ten skill nejvic potrebuju, a nemuzu ho kvuli tomu pouzivat :roll:

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 14.06.2016, 14:38 hod.

No tak já jsem zatím s tím DDho charem spokojen :D
sice musí člověk všechno uběhat Blazem k smrti... asi jsem jí měl pojmenovat běhna :lol:
1/4 opasku jsou stamina potionty :D
Teď jdu z Tamoe Highland do Jailu tak jsem zvědavej co ten char bude říkat na Andy :D nebo naříkat :D
přemýšlel jsem jestli jet vůbec port ale občas jsem se dostal do situace kdy jsem se musel vysekat, takže port asi nutnost, jestli mě k portu přes zásahy vůbec pustěj .:D
zatím padl jen ve věži Blood Crescent když už nic, tak aspoň rezy. o finální zbrani přemýšlím Spirit s (perzonalizací)
pochybuji že padne oculus nebo něco podobnýho :D a jsem zvědav jestli to stihnu vůbec na Normal. Jestli ne tak to asi zapíchnu dřív jak DD :D
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.06.2016, 15:39 hod.

Tenhle char je na Andy jak delanej, ja ji mlatil Normal attackem, coz delam doted :roll: Cobra strike je dobrej akorat na leechovani a jinak jsem zavislej na Mercovi/Shadow, co se tyce killu...Cpat body nekam dal muzu az od cca 65 levelu, coz je pozde, a s tim jak to teto asse nepada pochybuju, ze se tak daleko dostane...Mam za sebou cca 1 a 1/2 Actu a padly mi dve setovky :roll:

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 14.06.2016, 17:42 hod.

No budeš to mít zajímavý to jo, pokud to nebudeš mixovat Tiger Strike s Dragon Tailem tak vlastně nemáš nic plošného.
Vždyť to co sis nalosoval jako hlavní skilly jsou spíš podle mého oba podpůrné.
Navíc potřebuješ hodně dobrý boty... jak na Dragon Tail tak Dragon Flight což taky nebude pr*el. :shock: Vlastně ti to vůbec nezávidím! :D
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 14.06.2016, 22:42 hod.

Secondface: Tak jeho hlavní zabiják bude asi ten Shadow Master potom, ten mu ty plošné zabíjecí skilly dodá. Netuším, jak je pak třeba na hellu maxovaný master dobrej, jak často umírá, ale něco určitě uhraje....vždyť třeba Valkyria u Amazonky se dá taky obstojně jet jako normální build.

A ta Andy se o tebe opeče jak na normalu, tak na nightmaru. A zápas s Durim, ten bude. :lol:

edit: Ty kráso! Nikdy, ale vážně nikdy nepoužívat Lightning Fury proti dollskám, když nemám jistotu, že se o někoho jiného nezaseknou na své cestě ke mně..... Ze skoro 800 života mi zbylo jen asi 70. A to byl jediný výstřel....
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 15.06.2016, 08:12 hod.

@Secondface: Diky :lol:

@Fraxi: Valkyra je nejsilnejsi vyvolane stvoreni ve hre, o dost lepsi nez Shadow master, presto si myslim, ze i ta dokaze odvest slusny kus prace a za jeji los se nezlobim, ikdyz bych radsi Warra, ktera se da lepe ovladat ;)

Jo, a proto se ten build jmenuje Furyzonka, ono je to Fury obcas i sam na sebe :lol:

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 15.06.2016, 16:34 hod.

S tím Shadow Mastrem, zdá se mi že používá všechno a nedělá to nic, páč než sešle něco aby měla synergie k něčemu tak umře :D
viděl jsem to použít tiger strike měla ho do plnejch a pak si seslala nějakou wardu a začala mlátit jiným nabíjecím skillem ... tak jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet :D
což se u shadow warriora říct nedá když používá to stejné... co Assa
ale RIP stejně nemá moc co nabíjet, takže možná dobře, že má S. Mastera... když War. nemůže použít Cobru.

Horší už by to mohlo být jen s Dragon Claw :D
dohrát to jen s bílými clawy první úrovně by bylo fakt HARDCORE :D nevím jak často padaj uniq drápy RIPovi ale mě snad padaj jen na nájezdech
a s tím úžasným MF "no chance" :D v tomhle směru ta personalizace moc nepomůže když si člověk ani nemůže moc nahrabat chechtáky na slušný gamble.
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 15.06.2016, 19:17 hod.

Je celkem zajimavy, ze jsi to nacal, pac chvili jsem uvazoval, ze pojedu Claw/Claw a Weapon block, nez jsem si uvedomil, ze bych na to musel promrhat perzonalizace a nebo mit uber kliku a najit aspon Bartucy :lol: V realite to bude spis chtit nejakou dobrou jednorucni non assa zbran s velkym poskozenim (diky BoS mam na vyber z vic moznosti ;) )

Shadow beru jako tanky, coz se bude s nizkou dmg asi hodit, mno uvidime...Za chvili me ceka Palac a jeste jsem porad nic nenasel :roll:

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“