Superunique Tournament

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Superunique Tournament

Příspěvek od RIP » 22.08.2016, 21:12 hod.

Tak jsem taky Destroyer ;)

Cesta to byla ruznoroda, hodne potesil hned Dac faren...Poprve za celou dobu padl nejaky unikat, a kdyz uz padne jeden, obvykle padne i druhy...Nic vyuzitelneho tedy...Velice potesila ale tato runa, ktera zrejme muze mit zasadni vliv na vyvoj v NM...Pote uz se tolik nedelo, vsichni padli, vcetne Baala, ani v jeho pripade me nemrzi, ze nepouzivam drop z Act bossu...

Dale jsem pak samozrejme navstivil kravky pro plny pocet bodu za Normal, a padla jeste DOL, jinak nic

Gear pri postupu na NM (dost se zmenil po projiti kravek, kdy jsem vyuzil vsechny questy)

Zbran 1: Beast rend rare axe - v podstate dulezite byly jen ty dva sockety
Stit 1: Rhyme Bone shield (Larzukova odmena)
Zbran 2: Lunar throwing knife of shock - nekde z A1, nikdy jsem to nepouzil
Stit 2: Rune ward - tenhle stit jsem pouzival cely Normal, dal ho Pitspawn fulldog
Helma: Hotspots Storm horn - circlet - Perzonalizace od Anyi
Brneni: Mechanics studed leather of self repair
Rukavice: Chain gloves of light :lol:
Boty: Bitter spur - Charsi imbue (bohuzel nedoslo na variantu, kterou jsem chtel, nebyl base item)
Pasek: Ghoul chain
Prsten 1: Iron ring - odmena za Caina :roll:
Prsten 2: Eagle touch - odmena za Gidbin ze 3. actu
Amulet: Nic

Hura do NM ;) a jo, fakt me to moc bavi ;)

Edit: Jo, lvl 47, pocet bodu 60 a Rogues camp NM

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 23.08.2016, 12:06 hod.

Tak sem chtěl stihnout necra než odjedu ale nestihnu. Vůbec nic mu nepadá jediný upgrade byli z Duriela a Mefa jinak ze všech superunikátu prd velký prd. Chvilku sem uvažoval že ho obětuju za úspěch druida >:D Situace se krapet zlepšila s 2 socket helmou a tím že mám Revievy jinak kostíci s mercem (kerej má tyčku až z A3 a stojí za prd) dmgují prd na bosse mám pannu a golema.... tolik hlíny u Diabla už sem dlouho neviděl :green: . Nějaký plány na quest itemy jsou ale musí něco padnout ale to až nejdřív v neděli. GZ Ripovi GL HF to all :wave: lvl 32 Anya saved.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.08.2016, 15:27 hod.

@dawe: Dik ;)

Tak jsem se zatim zastavil na waypointu v Black marsh, a to pote, co jsem vycistil vez a zabil Countess...Tedy postupne jsem zabil vsechny, Corpsefire, Bishiboshe, Coldcrow, Blood raven, Bonebreak, Rakanishu, Treeheada, Griswolda a samozrejme Countess, vsichni tito superunikati jsou uz mrtvi...

Ve vezi me ale malem sejmuli, pack lucistnic tesne za dvermi, sice byli jen Extra fast a Spectral hit, ale to stacilo...Bylo to fakt tesne a zachranily me jen dve rychle fullky...Cestou k ni mi ale postupne padly, HEL + DOL + SHAEL, takze mi to vynahradili, Countess samotna dala AMN, coz neni take spatne...Uz mam vsechny tyto runy dvakrat, pac uz mi padly predtim...Zde je jeden priklad

Celkem se rozpadaly i unikaty, uz ted jich mam vic jak za cely Normal, zde jsem mel pocit tzv. Deja vu (v prekladu Dežo ví), pac tyhle rukavice uz mi padly...Jinak dropl tenhle mec, ktery by se mohl hodit, a pak druhy mec, ktery byl prodan...

Hura za dalsimi dobrodruzstvimi ;)

Jo, Fire druid lvl 50, pocet bodu 69, lokace Black marsh NM

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.08.2016, 16:26 hod.

dawemorraless: Na bosse se s Necrem používá Decrepify. V češtině je to pojméno tuším Sešlost. Jinak tam na rybách na sebe dávej pozor, protože když si mi říkal, co všechno tam s sebou vezete, tak jsem byl šrot už jen z toho alkec seznamu :green:

RIP: Pěknej progress. Koukám, že už se to začíná rozjíždět :) Večer ti ukážu, co mi Nihlathak dropl za čepicu. To budeš valit oči :D

Já teď frčím na šipkovej turnaj. Večer snad sejmu Cow Kinga a tím bude Normal hotovson. Aktualizuju i score atd.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.08.2016, 16:30 hod.

No jo, klasicky rybari, kamosi z prace taky jezdej na ryby a byli vzdycky tak zbouleny, ze to uz museli omezit :lol:

@DD: Tak budu drzet palce s temi Darts ;) a uz si pripravuju zrak na tu cepicu :lol:
Naposledy upravil(a) RIP dne 23.08.2016, 21:49 hod., celkem upraveno 1 x.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 23.08.2016, 17:25 hod.

Rip jen jed ať mám od koho opisovat:) jinak už sedím u vody jelen nacnut a je pohoda v divočině :lol:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.08.2016, 20:26 hod.

Act 1 Nightmare dohran...Musim rict, ze tohle je prvni drop bosse, u ktereho je mi lito, ze nepouzivam tyto itemy, predevsim ten amulet clovek musi obrecet (zvlast, kdyz jeste zadny nemam ) ;)

Pobil jsem samozrejme vsechny SU, moc to ale nepomohlo, na druhou stranu jsem nasel hezke mnozstvi mid run, treba z toho neco casem vznikne ;) Jediny dalsi unikatni predmet byla Bloodrise,l zase nic, co by se hodilo...

Hura do A2, jeste picnu Radamenta a Creeping feature, treba se postesti (tedy doufam, ze ja picnu je a ne neco me :D )

Charakter lvl 51, pocet bodu 73, lokace Lut gholein NM

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.08.2016, 21:51 hod.

Takže Normal mám za sebou. Až na jeden moment šlo vše v klidu. Jediný, co mě fakt vysíralo bylo to, že jsem za celej Normal nezískal jedinej belt. Chlemtat manu přes inv bylo napalicu. Zas třeba ale Anya asi zrovna nebyla při smyslech, když mi dávala odměnu :D Tady ještě drop z Baala.

Co se týče equipu, tak do NM jdu takto:

Zbraň Larzuk quest
Štít Qual-Kehk quest
Helma Anya personalized
Brnění
Opasek Charsi quest + Cube upgrade
Rukavice
Boty
Prsten1 + Prsten2 + Amulet + char info

Z nějakého, už nevím jakého SU (ilvl 27) mi padl Grand Charm, kterej je +19 to life. Merc má na sobě nějaký hyper srajdy, který ani nestojí za focení. Myslím, že dmg 89-170 hovoří za vše :D

Jo RIPe, tady je ten kousek od Nihlathaka, o kterým se ti bude do konce turnaje zdát :green:

Původně jsem měl v plánu složit mercovi Insight a použít na to jmenovku od Anyi, ale pak mi došlo, že by to merc asi nemohl použít, páč není já :D Myslím, že jsem to ale nakonec uvařil celkem slušně. Spirit, Lore, Ancient Pledge, opasek na 4 lajny, FCR 54%. Teď ještě toho Vipera, pro merce třeba eth Hone Sundan a není co řešit :D

Takže 60 bodů a level 45. Chybí mi asi milimetr na 46 :)

Edit: Aktualizovaná score tabulka.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.08.2016, 07:28 hod.

Grrrrrr :OXO To snad neni pravda...Ikdyz, pokud bude dost Pgemu, tak mam sanci neco podobneho vytvorit ;)

Akorat jsem to asi nepobral s tou odmenou od Qual kekha, to jako ze ty runy se daji pouzit jako nejaka specialni odmena?Dava to smysl, jen jsem to netusil...To je jedno, ja jsem stejne radsi za to Rhyme...Ja mam Might merce a ma dmg asi 220 - 330, takze o moc lepsi to nejni...A ze tech FI uz v A2 NM je :roll: Bude to teda zurivej boj, to ju...

GL a CG

Edit: Abych nezapomnel, malem se vcera stalo, co jsem nakousnul...Pri vstupu do Stony tomb (hrobka s Creeping feature) jsem mel fakt smulu...Topologie mapy byla takova, ze hned proti vlezu byly tri pristupove koridory, jeden proti, druhy vlevo a treti vpravo...Dva byly kryte dvermi...Ja tedy postupoval doprava, ale hned tam byl Bosspack podporovany hafo kostaky, takze ustup, otevereni dveri do jineho koridoru, hned proto dalsi Bosspack bleskometnych brouku, dalsi ustup, otevreni poslednich dveri a co cert nechtel, hned treti Bosspack...Pote ustup ven z hrobky a premitani, jestli se mam vratit pro pripadny bod a riskovat char, nebo ne...Nakonec jsem se rozhodl pro statecnou variantu a nastesti jsem pri predchozim ustupu hodil jseste parkrat Fissure, ktere mi trochu proklestilo cestu, ja probehl do sveho puvodniho smeru (doprava) za posledni dvere a nastesti tam bylo volno...TP do mesta, rekonsolidace armady a pak to bylo cajk...Ufff...

Jo predtim Radament me taky pobavil...Ne, ze by bylo uber tezke ho zabit, ikdyz realtivne hodne FI kostaku okolo to stezovalo, ale dropl Magic amulet...Rikam si hura, mam konecne amulet...Pak identifikace a des - +1Paladin skills :OXO Nastesti existuje recept - 6 Perefkt gemu (jeden od kazdeho druhu) + Magic amulet = Prismatic (all resist) amulet, ma sice jen +17 all res, ale i tak obrovsky posun a posledni slot zaplneny ;)
Naposledy upravil(a) RIP dne 24.08.2016, 07:45 hod., celkem upraveno 1 x.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.08.2016, 07:40 hod.

RIP píše:Akorat jsem to asi nepobral s tou odmenou od Qual kekha, to jako ze ty runy se daji pouzit jako nejaka specialni odmena?Dava to smysl, jen jsem to netusil...
V pravidlech o tom zmíňka není? Tak to bude moje chyba :oops: Holt je to první turnaj svého druhu, takže se nějaká ta chybka najde.

Včera jsem ještě doběhl do Outer Cloister a už to byl pěknej fičák i na p8. The Countess hodila Tal, ale jinak už padla 2x Amn, 2x Thul a 3x Sol :) Kurňa škoda, že není jak složit Insight pro merce. I když co se mi zvedla mana přes Spirit a Lore a mám opasek na 4 řady, tak už je to s manou mnohem lepší.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.08.2016, 07:46 hod.

Mrkni na muj edit v predchozim postu, vcera to byla jeste pr*el ;)

Edit: Tak hrobka s Bloodwitch byla naprosto brutalni, obycejne Unrevealery (vyvolace) zabijim na p8 tak, ze jim hodim pod nohy 2x Volcano!, a to namaxovane + maxla synergie Fissure, mistnosti, kde jsou Sarkofagy dobyvam jak vojska frontovou linii za 1.svetove valky, nevim nevim, bud mi padne neco lepsiho pro merce nebo budu muset sundat pocet hracu, ten Fire druid uz ted tezce pokulhava...Cekal jsem to o 2 acty pozdeji, nu co se da delat...Treba 1.ct byl tak 5x lehci, slo to jak na dratkach, ted jsem ale tezce narazil...

Edit 2. Tak uz mam za sebou pulku Far oasis, pricemz jsem zatim nenarazil ani na Beetlebursta, ani na diru s Coldwormem...Ale waypoint je naproti pruchodu do druhe casti, takze tady to zase na dva dny asi ukoncim, prace vola...

Hotspot, Fire druid, lvl 54, pocet bodu 76, lokace Far oasis NM

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.08.2016, 16:13 hod.

RIP: Ve 3. aktu to už budeš mít daleko lepší. 2. akt NM byl porod pro každého mého fire charaktera. Vydrž a slízni odměnu. Jinak po mých osobních zkušenostech bych se na volcano vykašlal a jel bych molten boulder. Ten zabíjí na pl8 i na hellu a z FI nebo PI (ale nikoliv z obého najednou) jsem si mohl jen dělat p***l.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.08.2016, 17:09 hod.

Molten Boulderem jsem zacal, pak presel na Fissure a pak Volcano...To celkem davalo smysl, protoze synergizuje jak Fissure, tak Molten Boulder a je to schopny skill sam o sobe...Boulder ma ted 8bodu a take ho pouzivam, stridam ted body do Oak sage (7) a Boulderu, ke konci NM by melo byt hotovo...Spis ale premyslim (tedy jestli se tam dostanu), co pak jestli Firestorm jako synergii nebo vrany pro lepsi kontrolu davu...Uvidim, tenhle brod je daleko prede mnou a muze se toho s*at do te doby tolik, ze se zatim nema cenu tim zabyvat ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.08.2016, 20:26 hod.

Konečně jsem měl i já čas trochu pohnout kostrou. Nuže:

Ještě jednou tedy Andariel dala pásek Lenymo, čímž mám pořešenou manu. Kromě toho mi dala na vybranou mezi dvěma rukavicemi...Heavy gloves a Chain gloves. Jelikož heavy gloves měly užitnější vlastnosti, bral jsem je (třebaže oboje bylo prakticky na vyhození). Další rare byla celkem fajn sada vrhacích seker a nožů (asi jsem měl jet throwera barba)

Ve druhém aktu dal Creeping feature pěknou rare kosu pro merce (vybral jsem prayer, neboť můj herní styl potřebuje neustálé léčení). Časem jsem domaxoval Fist of Fire, takže je z mé assassinky skutečně zabiják....a od levlu 26 cpu body do prereq na phoenix strike. Bohužel, další superunikové byli lakomí. A dokonce i Duriel....sice vše rare, ale aspoň to brnění bylo jakž takž snesitelné, lepší než drátem do oka.

No, level 27 a plný počet bodů, připraven vyrazit do buší okolo Kurastu.

Jinak, zvažuju, co dál, až bude fénix strajk. Zda si nepořídit warriorku nebo spíš masterku (aby byly pasti). Nebo taky zda bych neměl jít do venomu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 24.08.2016, 21:07 hod.

RIP: Koukám, že to v A2 pěkně šéfuješ :) S amuletem jsi to vyřešil pěkně.
Já jsem zvědavej, čím budu zabíjet tu haldu light immune, protože ti už na mě v hojném počtu čekají v A4 - City of the Damned. Pokud nepadne mercovi nějaký dělo, tak se na jeho pomoc asi moc spolíhat nebudu moct. No bude to švanda.

Fraxinus: A co trošku vytunit Death Sentry? Myslím, že by to bylo lepší, jak se spoléhat, že ju jednou za čas uvaří Shadow Master.

EDIT: NM Andariel kaput, ale ten drop, to byl neskutečnej kentus. 2x Pilum, 2x Blade, Battle Axe a Quhab. Čekal jsem aspoň SoJ nebo Vipera :) Jinak Catamcombs 1+2+3 ohledně těch čoklů, to byla šílenost. Jejich light rezist byl už hodně znát a radši jsem je obíhal. Pitspawn Fouldog (Jail lvl 2) byl Light + Cold immune a Cursed k tomu. Jen díky Telekinesi ho merc dokázal snad po 3 minutách upižlat. Jak potkám nějakýho SU light immune, tak su nahranej. Pokud teda bude mít merc stávající gun. Problém ale je, že si hra myslí, že hraju Amazonku, protože to je ze SU furt samej luk nebo oštěp :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.08.2016, 00:35 hod.

@Fraxi: Souhlasim s Deamonem, preci jen mas MB a CoS, ktere dobre zajistuji defenzivni stranku veci, a k tomu merce, takze ta DS se hodi daleko vic...

@DD: Ono pockej uz u KAAcka, ten bude podle me LI a je to pekne nebezpecnej dobytek...Obzvlast, pokud to pojedes na p8 ;)

GL kuci ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.08.2016, 03:53 hod.

Díky za rady, zvážím to. :)

Dark_Deamon: Sice máš sosu, ale když ti ty javeliny furt padaj, což takhle jedny nasadit na switch a merce proti LI/CI podpořit házením?
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.08.2016, 07:37 hod.

RIP: Furt frcim na p8. Chtel bych tak jet az do Hell. Tam je mi jasny, ze budu rad, kdyz to nejak budu davat na p1 :D

Fraxinus: I kdyz tech Javelins pada dost, tak to jsou hrozny srajdy. To uz spis mercovi pomuzu, kdyz moby imobilizuju pres Telekinezi. Porad verim, ze pro merce neco slusnyho padne.

Vcera jsem jeste sejmul Radamentha, ale nic nedal. Aspon ze ten skill nezapomnel vyhodit :) Merca jsem koupil Holy Freeze.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 25.08.2016, 08:47 hod.

Ja jedu taky na p8, tedy zatim...

Tak mi to nakonec nedalo a pokracoval jsem ted chvili po nocni ( uz jsem v Canyon of the magi), padli vsichni SU, tzn Beetleburst, Coldworm, Dark elder, Fangskin, Fire eye i Summoner, takze par bodiku k dobru...AS tedy zrovna neni dobre misto pro tento build, Fissure i Volcano se tady hodne spatne pouzivaji, ale co uz...To nejhorsi v tomhle aktu ale teprve ceka, doufam, ze budu mit s KAAckem vetsi stesti jak na Normal a najdu ho driv...

Hotspot, Fire druid lvl 57, pocet bodu 82, lokace Canyon of the magi NM

Tak drzim palce kuci, me je drzte taky, pri pristim progresu mam pocit to budu potrebovat ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.08.2016, 09:32 hod.

Do Arcane Sanctuary se zrovna ja tesim :) Tam to bez mrknuti oka vykosim jak Arnold v Komandu :D Na Normal jsem Kaa nasel na druhej pokus, tak snad to ted bude podobny. I kdyz pro light char to neni az tak problemova lokace. Az na Scarabi, je tam spis v kurzu fire a cold imunita.

Jo, Drago ve vedlejsim topicu nahodil myslenku srazu, tak co to nejak dal rozvinout? Posledni mecheche bylo tusim v zime 2013.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“