Moderátor:Dark_Deamon
tak s tím ale zase nesouhlasím, HC hráč muže vyhrát,(už se to i stalo) jen sem řekl, že jsou jeho šance rapidně menší. A přirovnával jsem to k tomu, jak když tu někdo rozjede plácnu sorcu a někdo necra, sorca má určitě větší šanci vyhrát, ale necro bez šance není. A ikdyby si nakonec bojoval o 4-5.místo, muže být tohle to první mezi HC hráči a to např. mě by stále motivovaloRIP píše:A kdyz to vezmes obracene, tak ja jakozto hrac, ktery SC nikdy nehral, a na rovinu, ani me nenapadne, abych s tim ted zacinal, diky tomu ztracim motivaci hrat, protoze uz z principu toho zpusobu hrani jsem proste bez sance na vitezstvi
Za mě ANO, ale třeba se pletu, myslím si však, že tohle by odradilo více lidí, než současný stav. Možná by stálo za to tedy zkusit nějaké hlasování - mě by např. odradila varianta "povinné SC"Javurek píše:..... chtělo aby byly všichni HC povinně.....
Jinak tebou popsaný postup mě přijde jako cesta do pekla, jit na HC na riziko, protože IMHO nejdůležitější věc pro HC účastníka je hlavně NERIPnout, pak má šanci mít trochu větší štěstí + třeba vykáže více aktivity než SC kolegové a muže vyhrátRIP píše:
Jinka jak rikam ja i Fraxi, vysledky jsou proste neporovnatelne a handicap HC hracu takovy, ze se proste dohnat neda...Jet v HC na maximalni riziko (a to je v soutezi vs SC hraci naprosta nutnost) je proste cesta do pekel...
Ok. to co píšeš je samozřejmě rozumné a souhlasím, nechci tě rozhodně nějak naštvat, tak to zklidním. Osobně prostě jenom nepatřím k těm, co hážou flintu do žita ještě dříve než něco začne a třeba právě pokoušet se to, co většina označí za nemožné, je můj koníčekRIP píše:Ach jo, ma to cenu psat jeste jednou?
...
po víně Ti budu hrát ukolébavku i s dudu summonerem kerého sem nehrál ani nepamatujuFraxinus píše:No jasně. Všichni druida, povinně!!