Flammeus: Když budeš hrát opatrně a střízlivej, tak se netřeba obávat ripu

Welwet: Já si to myslel, že to bude něco na tvoje "ego"

Moderátor:Dark_Deamon
Nemám to ozkoušené, ale tohle vlákno by mělo řešit tvuj problém:medik01 píše:Ahoj, tak jsem se nechal nalákat a rozhodl jsem se oprášit D2, na který jsem několik let nesáhnul. A protože už nejsem studentík, tak jsem si koupil originál z battlenetu a rovnou mi to nainstalovalo verzi 1.14B. Nějakej tip jak to downgradovat na požadovanou verzi, abych se mohl zúčastnit turnaje?
Dark_Deamon píše:Javurek: Chlape, ty zas nestojíš nohama pevně na zemiJe přece nad slunce jasný, že člověk obě kategorie vyhrát nemůže. Navíc mám v plánu dělat 4 tabulky: celková-sc-hc-týmy, takže není možné, aby jsi byl v celkové 2x
Slw píše:30 pařanů na startuno tě pic
to su zvědav na ty skóre
Pokud bys hrál na Battle Netu, tak by ses turnaje mohl účastnit, ale jen v případě, že bys hrál solo. Jinak pokud hru instaluješ přes cd, tak patch 1.13c můžeš stáhnout zde https://www.diablofans.cz/diablo2lod/ind ... kat=Patchepolgar píše:ahoj
budu mít problém asi budu mimo pravidla jak se tu zminovalo tak mě batle net hodí verzi také 1,14 jelikošžjsem to po letech také nainstaloval jen kvuli turnaji.Nemohu tedy turnáj hrát po netu hraji turnaj po prvé tak nevím zda se hraje online nebo ofline děkuji za upřesnění.také bych se chtěl zeptat hraji ho na noteboku a mam blbé rozlišení jen v pulce monitoru mohu to nějak upravit na celou obrazovku.děkuji hodně jsem se těšil ale budu asi sklamán.díky