Zatím jenom přepisuju body, barvičkovat se mi nechce a počkám co vymyslí ten Javurek

Moderátor:Dark_Deamon
Jak píše dawe...Ty si v těchto úletech libuješ, kdežto já jsem zvyklej, že 2x kliknu a půlka mapy se smaží v plamenechFraxinus píše:Dark_Deamon: Bez urážky, ale mně to připadalo jako celkem pohodička, až takové psycho to nebylo, zažil jsem i tisíckrát horší průchody touto lokalitou. Prakticky téměř nic cold immune, bludičky se ti tam nevygenerovaly nijak zvlášť hnusně...
Určitě se můžeš přidat. Poslat jsem ti PM se score listem, které patří sem: https://diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=132&t=11825lukesss píše:Jak tady sleduju ty dropy, tak nostalgie zacina ucinkovat... Je moznost se jeste pridat?Sice je zkouskove, ale chvilka casu by se na hummra nasla
Možná by fungovalo místo Felloak dát odkaz na buňku a dalo by se to místo vypisování rozkopírovat, příp si pomoct zaměněním řádků za sloupce a opačně a pak až rozkopírovat vzorceJavurek píše: 5) Všechny názvy jsem ručně přepisoval a každá buňka má vzorec typu "=KDYŽ(List1!K42=1;"[color=#-BF8000]Felloak[/color] -";"Felloak -") " takže se chyby vyskytovat mohou, protože už jsem neměl sílu to vše buňku po buňce kontrolovat ( celá ráce na tom mi trvala tak cca 8 hodin, možná byl nějaký způsob jak to udělat rychleji, ale nejsem žádný excel guru
)
Ty jsi bůh exceluJavurek píše: ale nejsem žádný excel guru)