Dragonius píše:@Fraxinus: Taky Ti mohl spadnou
Mara's Kaleidoscope 
nebo je gamble nějak omezený? Ikdyž asi je to o hodně velké náhodě, viď. Ale jestli
Nokazan Relic nemáš, tak bod dobrý

K tomuhle tématu můžu přispět čerstvou zkušeností. V turnaji jsem 4 itemy "našel" gamblem a 3 z nich jsou amulety, za který jsem hodně rozhazoval. Při běhání rady jsem poměrně nenuceně vyfarmil odhaduju (velmi hrubě, vůbec sem to nepočítal) 150M goldů, 100K na run v průměru nebyl vůbec problém a velkou část této sumy jsem uvalil (ještě navíc s 15%, resp. po dropu gheeda 25% slevou) za amulety, postupně jsem získal atma´s scarab, cat´s eye a nakonec i maras

po jeho "dropu" jsem s tím přestal a přešel na boty, protože nemám WT a možná bych i radši nosil nějaký povedený rare. Mno WT nemám stále, těch bot sem taky už moc neudělal, protože je to hodně zdlouhavý čekat než se objeví správná verze v gamble okně, bral sem pak všechny, i tak to trvalo, to jednak, druhak jsem přestal chodit councily. Přesto jsem ještě stihl "najít" silkweave boty

. Jako mimo Maras mi to nakonec stejně všechno už droplo, boty i vícekrát. Pár set amuletů jsem taky měl, ale nic za co bych připsal body, takže to si moc nepamatuju, samy cathans, civerbs beztak.
Před turnajem se mi podařil i TR amulet, zcela haluzově teda, při nákupu amu na kraft
Lvl, kdy sem začal gamblit si už nepamatuju, ale určitě aspoň 86, 87? a končil na 90, s 91 už sem gamblil jen ty boty. Ještě doplním, že rozmezí ilvl amuletu v gamblu (asi na všech věcech) je lvl postavy -/+ 5/4. S postavou lvl 85 amulety mají ilvl od 80 do 89. Amu s +2 lze od 88ilvl=> od 84lvlu to je možný.