Destroyer!
Ale popořadě. 5. akt opět na players 5. Začátek šlapal jak hodinky, hned před Harrogathem padly
Sigon's Sabot botky, které pak na NM určitě využiji, padne-li další část setu. Nahoru to šlo jak po másle, jenom jednou jsem narazil na zádrhel v podobě šampionů bičounů, které v tom valu podporovaly jedové spršky z katapultů, a to mě málem
stálo život. Dál to ale zase šlo jak na drátku (do konce aktu vymaxován lightning), občas situaci znepříjemnil nějaký ten boss brumlinek či lordů, ale nic nebylo tak závažné. Dokonce ani Nihlathak nezlobil. Pak před ancíky padla sekyra
Deathspade. Bitva s Ancíky se povedla hned na první pokus, ponechal jsem pl5, a já se pustil nejprve do
Korlika, který moc velký dmg naštěstí neměl a já to stačil doléčovat. Takhle jsem mu ubral asi 3/4, pak se ale do mě pustil i Madawc poté, co jsem musel vykouzlit novou warriorku. A jelikož se mi ho nepovedlo zaměřit na ní, ale chytil se Korlic, tak jsem warriorce volbou skillů říkal, co má dělat, a asi 2 minuty jsem se s
Madawcem honil kolem dokola jak kkt. Jakmile Korlic zařval, povedlo se mi Madawca nechat někde u vrat a spolu s warriorkou jsme zabili i Talica, který už také moc životů neměl. A Madawca jsem...
ponechám na fantazii, co se dělo za tím sloupem.

Ale rozhodně jsem pak šel dál. Ve WK3 jsem získal štít
Milebrega's Orb. U Baala 1. vlna v poho, u 2. jsem se několikrát ve městě regeneroval, u 3. jsem
Bartuca musel zahnat až k vchodu, tak daleko jeho snad ještě nikdy nebylo nutné roztahat, co pamatuju... I tak bolel tak, že jsem ho musel uházet. Nablízko byl příliš nebezpečný. A nejotravnější samozřejmě,
hádejte kdo. Několik regeneračních návštěv bylo nutných, pořádně nakládal. A Baal? Hned na úvod bratříček a asi 3x se mi stalo, že jsem musel zpět do města, aniž bych mu něco ubral. Celkem 10x jsem musel, ale
nakonec padl, i když jsem skoro každou druhou ránu missoval. Celá anabáze u Baala včetně vln trvala přes hodinu, přímo u něj asi jen 25 minut. Ale ty
drápy, co dal, nebyly špatný, konečně nebudu tolik missovat.
No, pro dnešek konec. Ještě dojedu zítra krávy, a pak sem hodím staty.