Zde výbava a staty na začátku NM
1. akt NM: Jako první věc jsem složil RW Edge, aby mi to lépe proti lightning odolným a imunním šlapalo. A ještě že tak!! (jak se později ukázalo). chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl, že na NM to mnohem víc bolí, ale vcelku v pohodě jsem si na pl5 došel pro Blood Raven a následně i pro rogunu. Jenomže rychle jsem nabyl, rychle pozbyl.

Asi tento char dojedu bez merce, ale zatím to nevypadá, že bych nějakého vůbec potřeboval, aspoň nemusím brát na nikoho ohledy. Zkusil jsem jít za Cold Crow, ale hned u vchodu mě vyhnala zpět svině s LE a konvou, takže místa, kam nemusím, ee. Stejně jsem si užíval i v Underground Passage, kde byli dokonce hned 2 bossové, jeden z nich měl Holy shock, a
jak ten pěkně štípal - 31 HP po asi 2 zásazích. Podobně mě proháněli i u Rakaniša, kde nebyl ani tak nebezpečný on, ale kolem něj byly asi 4 další bosspacky s cursed, mightem, atd... Když to umí střílet, musí to mít to nejhorší, co může. S tím jsem se potýkal až do konce. V Barracks jsem jednou i málem umřel, když jsem s jen asi 200 životy otevřel dveře, vlítl dovnitř a přímo do skupiny klanů, přičemž na mě letělo několik šípů. Povedlo se mi jim nějak vyhnout, i tak jsem ale s asi 40 životy mačkal v pásku tp a regenerační pauza. Uff. Ale vůbec nejhorší pořízení bylo s hafany, protože to bylo skoro imunní na lightning, a jiný element jsem neměl pořádně ještě dostupný. Pokud to šlo, bylo lepší kolem nich jen proběhnout. Skillově jsem bouchal hlavně warriorku, ale pak časem lightning začal slábnout a někdy ani 3 novy nestačily na sundání celého paku monster. Ale aspoň jsem na ni mohl už spoléhat. Trpěl jsem však nedostatkem životů, kolem těch 600 je hrozně málo. Co se týče potvor zblízka, nenarazil jsem na žádné problémy nikde (a o Treeheada se elegantně postarala warriorka skoro sama, zatímco já se staral nablízko o miniony). A FE/cursed jsem řešil edgí, i když mám jen 50% šanci na zásah. Co se týče dropů, tak z Cold Plains mám
Hsarus' Iron Heel boty, ze Stony Field
Bloodthief píku. Komtesa dala Shael, sobě jsem spíchnul nádherný
manový crafted prsten, a s Andariel jsem si to rozdal tak, že já po ní střílel šípy a edgí podporoval warriorku, a warriorka chcípala za mě. Podařilo se mi tu štětku uběhat tak, že jsem nedostal ani jeden zásah, a nemusel jsem ani regenerovat manu,
vydržela akorát. A dala
Bloodfist rukavice.