Zatím 2. akt NM, kde jsem čelil několika problémům, zaprvé Radament (vygeneroval se skoro u vchodu, nebylo kam roztahat jeho kostry, furt je oživoval), zadruhé skarabi v díře (než jsem se s nimi naučil bojovat tak, aby mě blesky netrefily), zatřetí ve zmijozelu (charge, charge, charge), začtvrté u Fangskina (obklíčil mě hned u vchodu, 2x jsem musel do města na regeneraci útěkem do 1. patra, navíc se k tomu při$rali kostlivci, bylo to moc hektický. I pokus aby se umlátili sami o warriorku díky Edgi selhal, navíc se po druhé reg pauze moje asska při vlezu do 2. patra tak nešikovně samovolně dopravila přímo doprostřed packu číhajícího u dveří, že si každý škrábnul, já mačkal "4" na tp, vklouzl do města a sledoval výsledek...
a toto zůstalo z plný koule. Pak jsem šel k Drognanovi a měl jsem štěstí, měl hůl s charges na teleport, ale vysolil jsem za ní skoro 200 tisíc. S tou jsem se portnul k amuletu a mazal pryč)
Zapáté překvapivě podzemí paláce kvůli bossům, co dost nakládali, a za šesté arcane sanctuary, kde to byl samej upír a bleskosvodná věž, co skoro nešla zničit. Tfuj.
A dropy? Jedna velká nula.