Tak já se prokousal River of Flame (po několika rerollech, nechtěl jsem rodičky), přes Hephasta (kterého jsem musel taky rerollnout, protože napoprvé byl CI i PI

) jsem se dostal až k Hellforge, která dala
Um. CS se celkem dalo, žádné hnusy, akorát byla taková ta blbá mapa, kdy jsem otevřel slot a Infector mě obklíčil, naštěstí jsem s tím počítal, takže jsem se portnul do města a obešel jsem ho. Diablo lehnul během chvilky, stejně jako Duriel se o méďu díky Edgi rozsekal k smrti. Nic zajímavého nedal.
Akt 5 byl zezačátku v pohodě. Shenk lehnul během chvilky, akorát jsem si musel dávat bacha na oštěpařky, socketování jsem využil - upnul jsem si Skin of the Vipermagi, socketoval a vložil perfektní lebku. Dál to šlo, u Anyi žádné problémy, v Glacial Trail mě opět čekali soulové, ale celkem v pohodě. Frozen Tundra i jeskyně k anciantům v pohodě, akorát jsem se musel vyhýbat Lordům, protože byli extra odolní vůči tornádům (na jednoho jsem musel použít cca 25 tornád). A pak to přišlo - okamžik, kterého jsem se nejvíc bál - anciantové. Hned první roll v pohodě - žádná might ani fanaticism, žádný PI, jen cursed - to se dá. Navíc jsem se toho rozhodl využít ke svůj prospěch, takže jsem opět přepnul na switch a nechal Korlica a Talica, aby se o méďu rozflákali. Madawc pak už samotný nedělal problémy, toho méďa zahnal do rohu a já ho utornádoval. Nakonec byli ancienti fakt v klidu.
Opravdová sranda teprve začala...
V prvním patře byli upíří lordi, kteří byli téměř imunní vůči tornádům a úplně imunní vůči hurikánu, takže mezi nimi jsem kličkoval, ostatní z většiny zabíjel, celkově ten první level byl dost adrenalin, ale naštěstí jsem se do druhého patra dostal živý.
Ve druhém patře mě čekal kdo? Samozřejmě že moji oblíbení soulové

Ale mimo ně nic hnusného, takže druhé patro se celkem dalo.
Třetí patro bylo ze všech nejlehčí, to jsem prosvištěl.
Ale ten Throne... Knighti, Horadrimové a kdo? No samozřejmě že soulové, bez nich by to nešlo

Tohle bylo teda hustý... já o těch Horadrimech nejdřív nevěděl, takže jsem se divil, kde se ti soulové pořád množí, to byla teprv pravá discoparty

Přemýšlel jsem, že rerollnu, ale nechtěl jsem riskovat, že narazím na ještě nějaký větší hnus. Takže jsem soula jednoho po druhém hezky vylákal do ústranní, kde jsem ho s méďou zabil a víno ho sežralo, takže ho žádný horadrim nemohl oživit. Ale byla to teda piplačka... za asi 20 minut jsem se prokousal až ke trůnu, všechny vlny pohoda, až na Listera a jeho bandu. Nejdřív jsem si myslel, že zvolím svou oblíbenou strategii přepnutí na Edge, ale oni mají HP jak kráva, takže jim to nic nedělalo. A tornáda je jen šimrala. Takže jsem je hezky vylákal až ke vchodu, obešel a vlezl k Baalovi do komory.
Boj s ním trval asi půl hodiny, jelikož jsem sáhl po své osvědčené strategii, takže za tu půl hodinu se Baal rozje*al k smrti o méďu. Samozřejmě že vyvolal několikrát dvojníka, párkrát jsem měl kvůli jeho chapadlům na vlásku, ale nakonec se
zdařilo. Drop nula nic, chtěl jsem vyfotit alespoň obrazovku s guardianem, ale místo toho se mi uložila jen černá obrazovka

takže sem dávám alespoň tenhle screen. btw je to můj celkově třetí guardian
Závěrem bych chtěl poděkovat Fraxovi za uspořádání tohohle turnaje i všem, co se účastnili (kromě Secondface, kterej mi vybral celej LK

). Už se těším, jak winda dloooooouho zase nepojedu, protože občas to byl fakt porod