Cafte. Hrate tu niekto HC?
Ja som zacal nedavno a momentalne mam Blizz Sorc zaciatok NIghtmare. Hram sam zatial ale asi an hell by som sa rad k niekomu pridal. Predsalen tam to je uz dost nebezpecne:)
HC
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC
Většina účastníků turnajů hraje HC normálně, včetně mě.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
hoj. včera sem k tomu konečně sedl a prohnal trapku od normal travi po nm radamenta. tož su +/- jako Ty. bntag mám Slw#2528
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj bardi,
hledám spoluhráče na multiplayer na D2R. HC. Čekám hlavně na 2.4, ale nemám problém si zahrat klidně hned Rád bych nějakou partu pro stabilnější hraní a vzájemnou pomoc. Ze svých předchozích zkušeností vím, že multiplayer dává této hře nový rozměr a zábavnost ( i návykovost ) rapidně roste. Jsem už krapet starý a zaměstnaný na každodenní hraní , ale 1-2x do týdne večer prosedět na diablu bych pořád zvládal.
Javurek zkouší něco takového na discord, ale chce to mezinárodní, já bych preferoval CZ/SK bojovníky.
Kdyby někdo měl zájem, určitě se ozvěte.
Přeji fajné dropy, Antabus#2689
hledám spoluhráče na multiplayer na D2R. HC. Čekám hlavně na 2.4, ale nemám problém si zahrat klidně hned Rád bych nějakou partu pro stabilnější hraní a vzájemnou pomoc. Ze svých předchozích zkušeností vím, že multiplayer dává této hře nový rozměr a zábavnost ( i návykovost ) rapidně roste. Jsem už krapet starý a zaměstnaný na každodenní hraní , ale 1-2x do týdne večer prosedět na diablu bych pořád zvládal.
Javurek zkouší něco takového na discord, ale chce to mezinárodní, já bych preferoval CZ/SK bojovníky.
Kdyby někdo měl zájem, určitě se ozvěte.
Přeji fajné dropy, Antabus#2689
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE