Paladin
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Paladin
ITD je hodně bugged.Drakesis píše:Np, proto tu jsme.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
No ja myslim, ze o tomhle se nema cenu dohadovat, to bylo na cely tema o "ITD"....
- delosombres
- Wraith
Pro Grammatora:
Smiter kalkulace - http://forums.diii.net/showthread.php?t=624199
15K AVG na ránu. A to má Smite maximální rychlost jen nějakých 6 fpa - to jsou 4 útoky za sekundu. Vím, že to má always hit, ale i tak je to docela málo. Navíc s tím nefunguje deadly strike. Docela suchý. 8) I když s vysokým CB v pohodě.
Btw, funguje vůbec block potvor proti Smite?
Smiter kalkulace - http://forums.diii.net/showthread.php?t=624199
15K AVG na ránu. A to má Smite maximální rychlost jen nějakých 6 fpa - to jsou 4 útoky za sekundu. Vím, že to má always hit, ale i tak je to docela málo. Navíc s tím nefunguje deadly strike. Docela suchý. 8) I když s vysokým CB v pohodě.
Btw, funguje vůbec block potvor proti Smite?
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
block ne, evade ano...
abych ti dal ochutnat tvojí vlastní kašičky....
mě nezajímá co a jak si spočítal, můj smiter dal ance na hell p8 na tři rány, a ubera během pár sekund...
ale aspoň sem si díky tobě mohl spočítat svýho smitera v avalonu, kterej mi vychází na 55189-58565 dmg..
abych ti dal ochutnat tvojí vlastní kašičky....
mě nezajímá co a jak si spočítal, můj smiter dal ance na hell p8 na tři rány, a ubera během pár sekund...
ale aspoň sem si díky tobě mohl spočítat svýho smitera v avalonu, kterej mi vychází na 55189-58565 dmg..
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
Grammator:
Z diii.net:
Absolute maximum Smite damage is 30,676-34,951 when applied to Damage Resist 0%, or 61,352-69,902 once Amplify Damage has been cast (DR -100%). However, this requires joining a party with a Druid and two other Paladins (among many other things...). This damage can be delivered at Smite's maximum attack rate of 6 frames, so that's approximately 127,816-145,629 damage per second when applied to DR 0%, and 255,633-291,258 damage per second when applied to DR -100%.
Sestava party:
Might lvl 55 (580% damage)
Concentration lvl 56 (885% damage)
Fanaticism lvl 41 (730% damage)
Heart of Wolverine lvl 55 (405% damage)
(Rofl. Tak s tímhle by měl Barb kolem 100K na ránu při DR -100%. 2 fpa útok...)
Mohl by jsi napsat alespoň stručně s jakým equipem máš těch 55K-58K prosím? Já to udělal. I když něco mi říká, že debata z tvojí strany přestává mít smysl (jemně řečeno, je nefér), když tu uvádíš údaje z modované verze hry nebo za podmínek, které já vůbec nebral v potaz. Pokud to je s věcma/whatever z modů, tak to ani psát nemusíš. Nikde tu nevidím v topicu nebo ve fóru obecně, že se zdejší debaty týkají výhradně modovaného Diabla. Člověk by čekal, že je potom řeč o klasice. Člověk pak může být po 20 postech debaty dost překvapen, když na něj někdo vytáhne mody.
Z diii.net:
Absolute maximum Smite damage is 30,676-34,951 when applied to Damage Resist 0%, or 61,352-69,902 once Amplify Damage has been cast (DR -100%). However, this requires joining a party with a Druid and two other Paladins (among many other things...). This damage can be delivered at Smite's maximum attack rate of 6 frames, so that's approximately 127,816-145,629 damage per second when applied to DR 0%, and 255,633-291,258 damage per second when applied to DR -100%.
Sestava party:
Might lvl 55 (580% damage)
Concentration lvl 56 (885% damage)
Fanaticism lvl 41 (730% damage)
Heart of Wolverine lvl 55 (405% damage)
(Rofl. Tak s tímhle by měl Barb kolem 100K na ránu při DR -100%. 2 fpa útok...)
Mohl by jsi napsat alespoň stručně s jakým equipem máš těch 55K-58K prosím? Já to udělal. I když něco mi říká, že debata z tvojí strany přestává mít smysl (jemně řečeno, je nefér), když tu uvádíš údaje z modované verze hry nebo za podmínek, které já vůbec nebral v potaz. Pokud to je s věcma/whatever z modů, tak to ani psát nemusíš. Nikde tu nevidím v topicu nebo ve fóru obecně, že se zdejší debaty týkají výhradně modovaného Diabla. Člověk by čekal, že je potom řeč o klasice. Člověk pak může být po 20 postech debaty dost překvapen, když na něj někdo vytáhne mody.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
to ne, ten výpočet damage avalonskýho smitera byl jen takovej bonbónek...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Zealota bych nedoporučoval, to spiš Teslu. Nebo Hammera 8). Na HC je třeba všeobecně se zdržovat přímého kontaktu s Moby, pokud chceš aspoň chvíli žít. 

No tak musiíš mít na něm block
, i když teda Vipeři jsou jedni z nejhorších potvor, se kterými se Hammer může vůbec potkat. Pokud pominu Wailing Beast (itm).

- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
s 1k hp je na hell konečná i fallen...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Dávat za Hamma do Dex rozhodně nepovažuj jako zbytečné.. pokud nenosíš dual Perf Raveny, nějaký itemlamed amul 25 dex atp. , tak tam budeš muset pro max block dát alespoň 90 bodů. 

- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
nebo mít tak +25 skill pro HS 

Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
:mrgreen: :mrgreen: Když máš dobrý leech, resisty a block, tak se to dá s odřeným zadkem, kromě některých případů jako dolls s amplify nebo fire enchanted Anc/Hephasto, který tě zabije, pokud nemáš alespoň nějakých 2.5K-3K.Grammator píše:s 1k hp je na hell konečná i fallen...
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
nj, ale to pak life orb vypadá jak stroboskop...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
To jo no. :mrgreen: Taky je třeba při tak málo HP dávat bacha na Konvi.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
to pamatuju na svojí martial assku co měla cca 120% LL (s LT), 1200hp, 20 hp, 1200 hp, 30 hp, 1200hp atd...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Skusali ste nieco take ako (dark fanatic):
pala, max zeal, max fana, max sacrifice (syn k zealu), cca 10 bodov do sanctuary,z ostatnych aur po jednom bode...
na hlavu 15% speed jew do andariels visage, do ruky shael reapers toll (to je zaklad
), opasok string of ears, raven, carrion wind, rukavice laying hand a boty goreriderky...
Ked sa spusti ten naspeedovany fana zeal na tej hnusne velkej kose, tak paladin vyzera jak nasrana snezna freza
a life orb blika presne tak, jak popisal Gram predtym... treba vsak poznamenat, ze okrem IM a silneho lightningu ho nezastavi absolutne nic... v prvom pripade zapneme sancku a prepneme na switch, kde by malo byt nieco na hadzanie... v pripade druhom salvation a thundergod vigor...
Je to fakt sranda... 8)
pala, max zeal, max fana, max sacrifice (syn k zealu), cca 10 bodov do sanctuary,z ostatnych aur po jednom bode...
na hlavu 15% speed jew do andariels visage, do ruky shael reapers toll (to je zaklad

Ked sa spusti ten naspeedovany fana zeal na tej hnusne velkej kose, tak paladin vyzera jak nasrana snezna freza

Je to fakt sranda... 8)
- delosombres
- Wraith
Není to špatný nápad s tím Reaperem, permanentní Decrepify. Akorát ten damage je nějakej divnej. Dáš s tím vůbec 4 fpa?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
proč 4fpa? na co? proč? proč? proč?
Diablo profil
Facebook
Diablo profil