Eol píše:Hru to zmení ve své zcela základní podstate, je to zásah obrovský oproti hloupoučkému přenašení věcí...přidá to možnosti které v pure SP vůbec neexistují...jestli toto není změna a zásah do hry jako hrom, tak at se propadnu. Víc už však k tomu tematu nemám co říct...informační podklady máš...now it's just up to you... :waving:
Dobře, změna to je.
Ale možnosti, co to přidá, pokud jsem správně četl:
Nová RW - jsou pěkná, ale zásadně hru nemění, jen přidávají nové možnosti a zase oproti realmu není tak snadné na SP (pokud si nepřehazuješ právě věci) si sehnat runy na potřebná slova. Takže to přidá možnosti, ale práce je víc, než dost.
Nové recepty - přiznám, že nevím, jaké to jsou. Ale každopádně se mrknu, ať vím. Proto tu o tom nebudu psát. Ale předběžný názor je, že to jsou opět nové možnosti, jen na SP nejsou ulehčeny případnou pomocí jiných hráčů (což omezuje i přehazování věcí HE, Atmou atd.)
Nové uniqs - nový itemek, nová radost a když pomůže, proč ne. V tom nevidím zase až extra přínos.
Nové uniqs v podobě Torch a nebo toho SOJ-e (pokud to píšu blbě, vy víte oč jde) - kolik postav si samo splní na SP ten quest (a na HC tím spíš)?

A pokud se to povede, tak může padnout (a teď tuším, že píšu o tom Torchu) zrovna pro jinou postavu.
Nové generování mapy na SP jen otravuje (tedy aspoň mě).
Takže hru to mění stylem přidáním nových věcí a možností, pro které se ale hráč musí docela nadřít (sběr run, nebo ten quest na ty uniqs), takže tohle beru jako vyváženost.
A pokud si nepřetahuje věci z jiných postav, tak je to fuk.
Samozřejmě proti přetahování věcí (což nahrazuje třeba i pomoc od jiných hráčů), které hráč našel s jinou postavou nemám vůbec nic. Neberu to jako "plně legitimní cheat".
Ale i přes to tohle sám nepoužívám (zatím, svoji první postavu, se kterou to chci dotáhnout někam dál, chci mít s absolutně čistým štítem i když věcí mám uložených až hrůza

).
Pokud to neupravuje skilly, získávání exp a tyhle už opravdu systémové věci a hra prakticky funguje stále stejně, jen je tam pár věcí navíc, které ale nemění základy, tak to je v klidu.
Ale tohle už je docela OT. Tohle vlákno mělo být o Wind Druidovi a tak nebudeme odbočovat i když jsme se sem vlastně dostali přes problémek, který můj druidík řeší a potýká se s ním.