armor 5lvl fanatismus, +4 allskills
edit: truhly si nevsimat

Moderátor:Dark_Deamon
ve sdileny truhle ho char nekurvi :pGrammator píše:to 3x voi bych tam radši neměl, pokud si nechceš zkurvit char...
vetsinu mam nalezenou palachem nebo fire druidem, ted uz nesbiram temer nic (hlavne ne v burialu ani v tunelech) a snazim se expit na 100+ abych mohl mit vybavu. Assasinka (Trapka) je muj nejoblibenejsi char, akorat pred tim poslednim updatem byla celkem slaba a jedine co jsem daval jakz takz byl ten burial.Jendoslav píše:Repeeku to mas teda na 90lvl hodne slabou vybavu![]()
Lepsi zbran pro assku uz asi neni ne? Chtel bych neco special pro trapku, ale to asi nebude:( Cim mas vyhnane hp? Nebo spis, kolik mas s poradnou vybavou bez buffu.Jendoslav píše:2repeek: no gore fist a behemots claw ti dost pomuzou
2Srlok: ok nejak to sesmolim a poslu ti to v PM
EDIT: prave jsem zjistil ze ten malej nenapadnej bone knife se jmenem ELEMENTAL FURY sejme Walking statue za 3-4sekundya ty kostry taktez jen o neco dele to trva tak cca 10-15sekund ..... FUNGUJOU nekomu ve Swampy pit CURSES ???
Hmm tak je to jeste divnejsi. Ted jsem udelal Hannival, Emperor, ale nic co ma jen jeden slot mi nejde vytvorit. Ani ring, ani charm. Mel s tim jeste nekdo problem?repeek píše:Hmm tak nevim co se stalo, ale na mem pocitaci v praci mi nejde v diablu s nejnovejsim avalonem slozit jedina vec. A to mam seznam receptu od ddVzdycky zkombinuju a kostka je prazdna